Forum eDziecko Bliźniaki i więcej
ZMIEŃ
      pociechy

pociechy

(12 wyniki)
    • Kiedy wasze pociechy zaczeły się samodzielnie przekręcac z plecków na brzuszek i spowrotem. W który miesiącu zaczełyście wprowadzać posiłki i jakie? Pozdrawiam Wszystkie Mamy bliźniaków:)
    • czesc Wczym układacie do snu swoje 4 miesieczne pociechy? Kiedy piżamka?
    • Moje mają 11 m-cy i 2 drzemki ale coraz trudniej jest mi je uśpić i zastanawiam sie czy nie przejść na jedną.Ale czy to nie za wcześnie?Boję sie ze będą miały za mało snu.W nocy śpią ok 10h,w dzień ok 3 a jak będą spały raz to nie dadzą rady 3h ciurkiem
    • ile karmiłyscie swoje pociechy piersia?
    • moje mają prawie 6 miesięcy i nie zanosi się na szybkie siedzenie, jak to było u Was, czy poczułyście ulgę jak dzieci usiadły czy ładniej się bawiły itp......
    • witam jestem "tu' nowa wiec mam do was prosbe jakie imie wybralyscie dla niego i niej z posrod tych;syn:Ksawery,Miłosz,Paweł,Kuba,filip,Igor.corka:Sara,Helenka,patr ycja,anna,Alicja,weronika,,prosze o pomoc:) pozdrawiam:0
    • Witam wszystkich serdecznie! Mam pytanie jak śpią Wasze maluszki? Po pierwsze czy śpią spokojnie? - bo moje (18m-cy) się budzą 2-3 razy ma pićko. Po drugie czy śpią razem w pokoiku czy osobno? - Ja niestety musiałam chłoców rozdzielić - bo jeden się budzi i płacze - więc budzi braciszka - i w sumie jest jeden wielki RYK!!! Więc muszą spać w osobnych pokoikach.... Jak WY sobie w tym radzicie? Pomocy! Ewa
    • Chcę się z wami podzielić dobrą wiadomością. Moje pociechy skończyły dzisiaj 3 lata. Są wspaniali, rozgadani, łobuzerscy, ale przede wszystkim kochani.
    • cześć właśnie rozglądam się za wózkiem dla moich pociech, moja koleżanka miała ten wózek i bardzo go chwali, ale jeszcze go używa więc muszę rozglądnąć się za nowym. Ile on kosztuje? gdzie go kupić.Kraków
    • Drogie mamusie- tatusiowie co Wy na to by zalozyc Wroclawski oddzial klubu blizniaka i trojaczka. Moze na poczatek zobaczmy ile nas jest?? piszcie posty Kto jest z Wroclawia i okolic i ile wasze pociechy maja miesiecy - lat. Moze jakies letnie spotkanie bysmy zorganizowali, zapoznalibysmy siebie i nsze pociechy. Pozdrawaim cieplutko Kamila z mezem Piotrem i szkrabkami Aleksandra , Dominikiem i Julcia 2002,11,19 - 9 aty mc zaczynaja
    • Jestem na etapie uczenia moich pociech siusiania do nocnika, ale często zdarza się, że albo nie przewidzę tego, albo nie zdążę, albo nie widzę itd. Stąd moje pociechy leją po nogach na wykładzinę. Ostatnio wykładzina była prana przez fachowca, ale smród moczu jest jeszcze gorszy. Czy znacie może jakieś domowe sposoby na pozbycie się tego problemu ? Nie chciałabym za bardzo stosować chemii w miejscu gdzie bawią się dzieci, ale jeśli według Was będzie to niezbędne to podzielcie się ...
    • Witajcie, Jak w temacie, ciekawa jestem co dajecie do picia swoim pociechom. Moje bliźniaki mają 20 m-cy i od jakiegoś czasu zczełam eksperymentować. Szczerze mówiąc mam trochę dość (moje finanse też) kupowania bobofrutów 2,30 zł za sztukę bo przy dwójce dzieci nawet na raz nie wystarczy :) W tej chwili codziennie prawie gotuję im kompot z jabłek. Piją go przeważnie po obiedzie. Mój syn w grudniu 2005r był w szpitalu i tam podawano mu juz zwykłą herbatę. Natomiast w domu nie ch...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się