pociechy

(5 wyników)
  • Przyznam, że dbam o to, by syn miał regularny tryb życia, stałe godziny posiłków, snu, cisza nocna (jeden pokój) - na ile to możliwe. Nie zabierałam go nigdzie na zakupy - zadne tam nosidełko i supermarket. Teraz ma już 3 lata z ogonkiem i byliśmy na kilku koncertach (tj we fragmentach, bo wiadomo hałąs, nie chcę, aby sedział w dymie i późna pora) - blues, jazz, rock. Ostatnio planowałam zabrać go na festiwal jazzowy, ale koncerty zaczynały się dopiero o 19. Co jeszcze? Powinnam z...
  • mój były ma zabrane prawa rodzicielskie, z dziećmi nie utrzymuje kontaktu żadnego, muszę myśleć o przyszłości moich córeczek i chciałabym sie dowiedzieć co zrobić jak coś mi sie stanie żeby mu te prawa nie wróciły tylko aby moimi pociechami zajeła sie moja mama lub siostra, oraz aby żaden majątek ani żaden jego dług nie przeszedł na dzieci?? czy kolejny wniosek ma być składany w sądzie? czy może u notariusza?
  • Ja miałam taki plan, żeby wysłać ten post tuż po 24.00 ale Florka miała zupełnie inny plan - żeby spać z mamą... Ale teraz i tak jestem pierwsza! Jachu kochany styniontkowy!!!! Sto lat i jeszcze więcej. Rośnij dalej taki słodki, paliwoda i pędziwiatr , na pociechę stynce i narzeczonej Florce Dalej maszeruj tak dzielnie przez życie jak do tej pory, kochaj mamę i cały świat bo cały świat jest Twój sto tysięcy buziaków urodzinowych od zilki
  • Wesołych, pogodnych i spokojnych Świąt, jak najmniej trosk, jak najwięcej uśmiechu i pogody ducha, pociechy z Ukochanych Pociech życzę wszystkim wspaniałym Kobietom-Matkom-Koleżankom, pozdrawiam światecznie z wspaniałym humorem:) Kasia i Ninka ( z pierwszym milimetrowym zębem :))
  • Wpadł mi do głowy pomysł, by zorganizować małą "wyprawę rowerowo-samochodową" w czasie majowego długiego weekendu, o ile pogoda dopisze. Nie mam żadnego sprecyzowanego kierunku ani planu, ale poszukuję chętnych mam z pociechami w wieku 6-10 lat (około)z woj. podlaskiego, które chciałyby dołączyć do mnie i mojej kuzynki (też z pociechą). W grę mogłoby wchodzić wspólne wynajęcie np. domku nad jez. lub rzeką. Każdy pomysł MILE WIDZIANY pozdrawiam serdecznie wszystkich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się