Forum eDziecko edziecko Pomocne emamy
ZMIEŃ
      pociechy

pociechy

(4 wyniki)
    • Witajcie, kochane mamy. Szukam u kogoś dobrego słowa i pocieszenia. Mam trójkę dzieci (14, 12 i 1 roczek). Utrzymujemy się tylko z pensji męża - i to nir wiem jak jeszcze długo. Mój mąż ma wyrok w zawieszeniu - nie jest złodziejem czy mordercą, po prostu ma długi do spłacenia z działalności, a jeśli w najbliższym czasie nie znajdziemy 4 000 będzie musiał iść odsiedzieć. A ja zostanę sama z tróką dzieci bez środków do życia, i nie wiem co mam począć. Nie proszę o pieniądze, bo to j...
    • Dostałam od Ajlii listę dzieciaczków do upominków na Dzień Dziecka. Trochę się zdziwiłam, bo nie ma na niej wielu dzieciaków mam z tego forum, więc proszę - napiszcie do Ajlii i podajcie swoje niamiary :-) Są chętni do robienia paczek i wychodzi na to (paradoksalnie!), że chętnych jest więcej niż dzieci! Dziewczyny, proszę się przełamać i wpisać się na listę! W końcu Dzień Dziecka jest tylko raz w roku! :-) ps. Wiem, że dubluję wątek, ale może dzięki temu lista dzieci się w...
    • Wiem że ciężkie czasy i każdy czagoś potrzebuje,ale jeśli któraś mama ma za dużo żywności też chętnie przyjmę.Otrzymałam już pomoć od mam (kilka ubranek,zabawki)ale to wciąż mało.Poszłam do Opieki Społecznej to stwierdzili że mój mąż dużo zarabia i powinien mi pomóc (on ma swoją firmę).ale niestety tak nie jest,bo chce mi zabrac dzieci a moja sytuacja finansowa jest nijaka (400 zł zasiłku) więc on ma przewage,bo nasze kochane Sądy są tak wspaniałe że nie patrzą na to że mama jes...
    • Drogie Mamy! życzę wam pogody ducha, spokoju, cierpliwości i wytrwałości w wychowywaniu pociech. Pozdrawiam, Maria

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się