Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      potrzebny

potrzebny

(121 wyników)
    • Witam Was wszystkie, wielkimi krokami zbliża się mój termin porodu, wydawało mi się że wszystkie potrzebne rzeczy już mam kupione a teraz usłyszałam, że potrzebna jest mi jeszcze pościel do wózka. Jest ona naprawdę taka niezbędna ? wydawało mi się, że wystarczy dziecko ciepło ubrać przykryć grubszym kocykiem i tyle ? Może któraś z Was podzieli się opinią na ten temat? Z góry dzięki za wszelkie informacje, pozdrawiam
    • czy potrzebna jest kolderka do wozka glebokiego dla dziecka, kore urodzi sie pod koniec pazdz? na spodzie bede miala skore owcza, ale o wierzchu nie pomyslalam....
    • Hej mamy czy plastikowa półka w spacerówce jest potrzebna czy lepszy jest miękki pałąk. I to samo o półke dla matki. Mój maluch ma 7 miesiecy i wozek 2w1 gdzie ma miękki pałak i gdy jedzie w wózku to opiera sobie na nim głowe i ogląda chodnik, a szłyszałam ze ta plastikowa półka jest niezastapiona jakie są wasze opinie
    • Pytanie jak w temacie, właśnie dzisiaj jedziemy zakupić kuchenkę mikrofalową a że na dniach spodziewam się maluszka to zastanawiam się czy taki zakup jak sterylizator ułatwi mi życie. Przy córze nie miałam takiego wynalazku, po prostu wszystko wygotowywałam ale przyznam, że było to trochę upierdliwe, no ale też bez przesady dało się przeżyć. Czy taki steryzlizator jest przydatny naprawdę czy to tylko kolejny gadżet. Mamy podgrzewacz Canpola i w sumie to przydał mi się ze dwa razy jak g...
    • synek ma jeszcze przedszkolny plecaczek z serii chilli baby topgal, nie wiem czy do zerówki w szkole kupować mu nowy, większy, czy poczekać jeszcze rok?
    • podzielcie się ze mną swoją listą.. Mi się nie przydały butelki i smoczki, które babcia kupiła w hurtowych ilościach ( karmię piersią), nie przydał się jeszcze nocnik, a czapki "pilotki", których mieliśmy używać po kąpieli MaLuśka nienawidzi.. Świetnie sprawdził się za to kocyk zapinany na rzep ( do owijania) i chusta!
    • Proszę o poradę, na które buty się zdecydować. Na forum nie ma prawie opinii. Chcę kupić córce buty. Nie wiem, czy wybrać Ukala by Emu Australia, czy też Emu Bronte Lo? Które będą lepiej się sprawować, różnica w cenie jest niewielka, 30 zł droższe są emu. Do jutra mogę zamówić w lepszej cenie.
    • Przygotowuję się do zakupów dla małego dzidzi, i zastanawiam się, żeby uniknąć zbędnych wydatków,jak uniknąć pułapek sklepowych i nie dać się reklamie.Więc czy drogie forumowiczki kupiłyście\dostałyście jakieś zupełnie niepotrzebne ciuszki, prezenty i inne rzeczy, których nie polecacie? Nie chciałabym pokupować czegoś, co będzie potem zalegać w szafach. Pytam, żeby uniknąć zbędnych wydatków na rzeczy, które okazały sie zupełnie nietrafione. Chodzi mi o rzeczy dla kobiety ciężąrnej...
    • Witam Jestem początkująca Allegrowiczką ( zwłaszcza jeśli chodzi o sprzedaż) i zastanawiam się czy jest sens tworzyć " Stronę o mnie"? Czy ona w czymkolwiek pomaga? Jest kilka informacji, które chciałabym tam umieścić, ale czy ktoś w ogóle czyta takie strony. Przyznam się , że ja nie czytam, ale może powinnam? A jak jest u Was? Czytacie, macie swoją stronę?
    • no wlasnie, doswiadczone mamuski wybralam jendo z vox-a, ktore ma posluzyc dziecku do ok 6 lat (przerabia sie na doroslejsze lozko) ale w tej wersji dla niemowlaka nie wyjmuja sie szczebelki czy to bardzo wazne waszym zdaniem? wybrac lozko do 3 lat z wyjmowanymi, czy sie da przyzwyczaic??
    • Jak niedawno pisałam moja zmywarka właśnie dogorywa. Przejrzałam oferty i wpadła mi w oko zmywarka whirlpoola m.in. dlatego, że zużywa tylko 6! litrów wody. My włączamy mycie co drugi dzień a mamy własne szambo więc to ważny element;) mieści się w niej aż 13 kompletów i ma 5 programów. Co sądzicie o tej marce? Candy od razu odpada, nigdy więcej tej firmy!
    • Witam, może dziwny wątek i może go zaraz skasują, ale bardzo potrzebuję jajka z Kiki Ricky. Może ktoś ma już te do wyrzucenia, stara i zniszczona,a le jajko dobre. dzieci zgubiły, teraz zastępujemy koralikiem,a le to jednak się za bardzo nie sprawdza. A przecież nie będę kupowała nowej gry... Pozdrawiam
    • Witajcie, wybieram się na w miarę eleganckie przyjęcie i niestety nie mam pomysłu na sukienkę. Nie jestem raczej typem elegantki ale tego dnia chciałabym wyglądać wystrzałowo. Polećcie coś! :)
    • Czy program parowy w suszarce bardzo się przydaje? Często się z niego korzysta? Mam zamiar kupić suszarkę i nie wiem czy brać to kryterium pod uwagę. Czy suszarka rzeczywiście wydziela tak dużo ciepła/wilgoci podczas pracy?
    • Chcę moim córkom kupić tą lalkę zastanawiam się jednak czy ona może działać bez jedzenia. Czy żeby zawołała że chce na nocnik koniecznie trzeba ją nakarmić tą papką i napoić. Szukałam na stronie hasbro instrukcji, ale nie ma. Poproszę o opis działania laleczki.
    • Wiem, że można na Was liczyć :) Córka od września do szkoły i trzeba kupić biurko, szafki itp. Może nam podpowiecie jakie firmy mają ciekawe wzory i są solidne? Małż chce BRW ale ja nie przepadam za tą firmą, wolałabym coś oryginalniejszego.
    • Kochane przyszłe mamusie, mam do Was pytanie odnoścnie laktatora. Tyle czytam w gazetach dla rodziców, że jeszcze w szpitalu przydaje się laktator, bo prawie każda młoda mama ma nawał pokarmu. Czyżby to był następny wydatek jaki czeka mnie jeszcze przed narodzinami córeczki? Co Wy sądzicie na ten temat? Czy kupujecie laktator jeszcze przed porodem? Pozdrawiam Mada i córcia (1.03.2004)
    • Przeszukałam net i strony z kodami, ale nic nie znalazłam :( Może ktoś dostał kod i mógłby się podzielić?
    • Przymierzam się do robienia kalendarzy adwentowych dla dzieci. Muszę więc wykombinować, czym zapełnić 24 dni (razy dwa, bo dzieci dwójka :-)). Nie chcę przy okazji zbankrutować, więc może coś wymyślicie... Na razie mam: słodycze (cukierki, lizaki, małe batoniki), notesiki tematyczne, długopisy tematyczne, naklejki, kolorowanki, najtańszy resorak, bransoletka, może zaszaleję i dostaną po najmniejszym zestawie lego. Generalnie potrzebne mi są drobiazgi do 2-3 zł, ewentualnie droższe, ale...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się