Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      potrzebny

potrzebny

(78 wyników)
    • co z nimi robicie jak zostają jakieś niepotrzebne opakowania? Tak jak teraz z moimi tabletkami,wiem że juz nie będą potrzebne a wyrzucić czy oddać w aptece do utylizacji szkoda.
    • Zamarzyło mi się wrócić na studia. Studiowałam kiedyś, dawno temu, informatykę. 4 lata. Ale na 3 roku urodziłam Edka, musiałam pójść do pracy i... nie ogarniałam czasowo. Więc zrezygnowałam. I teraz mi się uroiło, żeby wrócić - w sensie zacząć od nowa, bo tego co było to raczej się kontynuować nie da. Anyway, studia zaoczne, co 2 tygodnie - piątek po południu, sobota, niedziela. Standard czyli. I teraz tak - musiałabym zorganizować opiekę do dzieci. Bo Menżu mój wiecznie wyjechan...
    • Sorry dziewczyny że tak bezceremonialnie ale sprawa wagi wysokiej Pilnie potrzebny jednoosobowy materac (dmuchany bądź nie) dla dzieciaczka trzy i pół roku (dzieciaczek ze spektrum autyzmu). Maluch śpi na podłodze i już jest chory a rodziców nie stać na zakup łózka - dopiero się przeprowadzili do mieszkania przyznanego przez gminę i nie mają żadnych łóżek - może ma ktoś na zbyciu w Warszawie? Bardzo ładnie proszę - temat naprawdę pilny.
    • Chcę się pozbyć sporej części rzeczy. Trochę porządnych ubrań, książki po angielsku, dvd, płyty kompaktowe, biżuteria. I nie wiem za bardzo jak. Na Allegro ostatnio zastój, tablica i gumtree? Czy szukać jakiegoś targu gdzie można sprzedawać swoje rzeczy. Kurde, oddawać za darmo nie chcę, potrzebne są mi pieniądze na gwałt. :( Wiem, że jest targowisko staroci w Bytomiu, ale to nie są stare rzeczy.
    • Wiem, wiem, zaraz mi się dostanie, że wszystkie potrzebne;) ale po remoncie sypialni mamy z mężem całą masę takich książek, których chcielibyśmy się pozbyć bez wyrzutów sumienia. Są to głównie podręczniki z czasów studenckich i literatura fachowa głównie marketing ( moje) oraz elektroniczne i komputerowe ( małża) . Co z nimi zrobić, gdzie oddać. Pomysłu nie mam. PS. Biblioteka miejsca nie chce.
    • na allegro lipa-szkoda kasy na wystawianie bo nie schodzą markowe nawet rzeczy... wyrzucić szkoda-komuś dać nie wiem czy nie za biedne......ale mam kilka takich co na podwórko, na działkę czy nawet jeszcze ciut lepsze komuś kto naprawdę nie ma przydadzą się.... tych lepszych jakoś jeszcze mi szkoda wrzucić tam bo nie wiem co się z tymi ciuchami dzieje..... no właśnie ....co się z tymi ciuchami dzieje, bo sukcesywnie po trochu oczyszczam strych i grzech wyrzucić.... dać nie mam chyba komu....
    • dla męża! Zabiję jak wróci z pracy. Nie chciało mi się gotować obiadu więc zjadłam mrożoną pizzę, którą kupił kiedyś małżonek. Jak już zjadłam to mi oświadczył (akurat zadzwonił), że jak wkładał pizzę do zamrażarnika to była LEKKO ROZMROŻONA!!! No żesz...Wie, że mam ciągłe problemy z żołądkiem. Pewnie jutro albo już dzisiaj będę siedzieć na kiblu z miską przed sobą:P
    • "Go-giver rozdawca" Bob Burg i John David Mann - potrzebuję kupic, pożyczyć, skądkolwiek ściągnąć. PLIZZ Jesli chodzi o pozyczenie to pokrywam koszty wysyłki w obie strony kurierem i dorzucam flaszkę nalewki
    • Właśnie skończyłam czytać Millennium Larssona i zastanawiam się co zrobić z wolnym czasem. Polećcie prosze coś do czytania....chociaz w głowie mam ciągle Lisbeth :/
    • mam corke lat 13. założyłam watek o poszukiwaniu stroju na konwent. i tak-nie mialam oporow jej tam wyslac. ona to kocha, kocha japonie, japonski, japonczykow...anime, mange. i jak szukalam po necie tych strojow to mi wpadl w rece artykulik. www.weare.pl/mag/konwenty-mangi-%E2%80%93-kontrowersja-w-stylu-%E2%80%9Ewid%C5%82y-z-ig%C5%82y%E2%80%9D i teraz juz sama nie wiem. co byscie zrobily>? i jeszcze dzis podpisywalam deklaracje-zgode i tam bylo napisane"organizator nie ponosi o...
    • i pomoc w po0zbyciu sie moich zwłok pylnełam gdzies kase w dobre miejsce na zaskórniaka i znaleźc nie moge pomocy
    • Od 3 mies. biorę Yasmin. O ile po pierwszym opakowaniu wszystko było ok to w trakcie kolejnego wyszły kwiatki: - wielkie i mega bolesne cycki - bóle głowy od dnia następnego po zakończeniu opakowania do dnia zakończenia miesiączki - uczucie ciężkości na żołądku, wzdęty brzuch - za ciasne spodnie w dupsku i pasie. Dziś właśnie mam zacząć kolejne opakowanie i się zastanawiam. Ból głowy jest straszny, taki pulsujący, jakby mi coś tam uciskało (oczywiście wizje guza mózgu mam co chwilę:D)....
    • na przyrządzenie ryby mój tatuś chory uwielbia ryby, a że z apetytem u niego krucho cudak kombinuje wymyśla pichci krzyczy prosi i błaga żeby jadł (jakbym dwójkę dzieci miała w domu, bo moja córa to też niejadek) ja umiem tylko zrobić smażoną, "po grecku" i łososia w papilotach, ew. śmietanie i nic więcej, a że powyższe sposoby są wałkowane w kółko, chciałabym coś nowego, a więc podzielcie się swoimi przepisami na ulubione rybki ;)
    • słuchajcie, muszę komuś pomóc przy wyborze auta. Będzie jeździła nim mama z 2 synami w wieku przedszkolno - wczesno szkolnym. do wyboru mają (są to samochody służbowe sprzedawane przez firmę): Toyota Corolla sedan Toyota Auris hatchback Volkswagen Golf kombi Volkswagen Jetta Któraś może coś się na temat ww aut wypowiedzieć? Jeździcie takimi?
    • pamiętacie kolor mojej kiecki na wesele? Taki ni to pomarańczowy ni to malinowy. Paznokcie u rąk planuję pomalować na pomarańczowy. A co z nogami? Buty będę miała odkryte więc muszę jakiś pasujący do całości kolor wybrać. Buty to brązowe "sandałki" na obcasie. Taki raczej ciemny brąz - czekoladowy. Czy paznokcie u nóg pomalować na brązowo, śliwkowo/fioletowo, pomarańczowo czy w ogóle inaczej? Proszę o pilną radę bo niebawem do sklepu jadę to przy okazji odpowiednie lakiery kupię.
    • Byłam dziś w przedszkolu i na osobnych zajęciach, gdzieś od matek dowiedziałam się ze jest wycieczka całego przedszkola. Trzeba zapłacić pieniądze w określonym terminie itp. Szlag mnie trafił mocno, bo okazało się ze wiedza o tym wszyscy, tylko ja nie. Czyli mój syn nie jedzie? W miarę spokojnie, ale powiedziałam parę słów w przedszkolu, co o tym sadzę (słyszała to wychowawczyni z innej grupy niż syna). Wróciłam do domu i mówię mężowi jaka sytuacja, a on na to, że on podpisał zgodę, zapłac...
    • tz wykaz dni w ktorych padal deszcz w listopadzie tego roku. jest mi to bardzo potrzebne a nigdzie nie moge znalezc. moze ktoras taka dzielna i mi pomoze...:D dziekować.
    • Laski, chłop mi zapowiedział, że da mi na fryzjera, tak konkretnie:P i teraz mam zagwozdkę, bo nie wiem co z ta czupryną zrobic:/ Kolor wiem jaki chcę: www.whitezine.com/images/Josefine-Jonsson-Red-Head-580x386.jpg Ale co z resztą? Fote macie w wizytówce, ale chyba mało poglądowa.. jak coś to mowcie, wstawie inną:P Wiem że odpada prosto cięta grzywka i że z 10 cm z dlugości na 100% zejść musi, bo zajechane:/ Włosy mam teraz to linni stanika mniej wiecej.
    • To o czym pisałam jakiś czas temu się "rypło" ale pojawiła się zupełnie nowa sprawa na horyzoncie. Dawno mi tak na czymś nie zależalo... Poczarujcie, żeby wszystko się ułożyło po mojej mysli, pliiiissss.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się