prawda

(3 wyniki)
  • Może nie chodzi o takie wredne kłamstwa, tylko bardziej o koloryzowanie i urozmaicanie rzeczywistości. Czy ktos wie jaki trening zacząć żeby sprawnie wymyślać na poczekaniu rózne historie. Może ja zwyczajnie nie mam predyspozycji, potrafie tylko i wyłacznie mówić prawdę? Widzę, że społecznie nie jest to mile widziane. Dlatego proszę o wskazówki:)
  • Witam, czy fas to prawda wg was czy fikcja, czy zna ktos taki przypadek, lub czy zapoznaliscie sie z jakimis materialami ktore mogly faktycznie udokumentowac te przypadki? Ponoc jest to gorączy problem w Polsce bo "wszyscy piją i kazdy chleje jak swinia, łacznie z młdymi studentkami, ktore chleją i kompulją po imprezach..." to nie moja opinia oczywiscie! Co o tym sadzicie? pozdrawiam
  • Pytanie do kobiet. Załóżmy, że jesteście z facetem. Facet mówi wam, że kiedyś popełnił błąd i skłamał w pewnej sprawie. Wszyscy myślą, że wasz facet coś ma, a tak naprawdę nie ma. Załóżmy, że powiedział to, bo się wstydził wtedy. Jeśli powie wszystkim prawdę to bedzie wysmiany w swoim gronie do końca życia. Jeśli by wasz facet poprosił o utrzymanie tego w tajemnicy ( czytaj także potwierdzanie jego wersji) to czy byłybyście z nim?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się