Forum Kuchnia Napoje
ZMIEŃ
      problem

problem

(6 wyników)
    • Czytam o naszych ulubionych piffach, i zauważyłem, że jednym z bardziej kontrowersyjnych jest Warka Strong. Opinia ta panuje również wśród moich znajomych: raz jeden wyrafinowany humanista mało nie pobił innego subtelnego intelektualisty, tylko dlatego że się w tym temacie nie mogli zgodzić. O co tu chodzi? Ja tam lubię: troszeczkę odbiega od narzuconego standardu piw jasnych. Ale może się mylę? KrisK
    • Jak zrobić śliwowicę? Z góry dzięki za wskazówki.
    • ...sie zrobilo z Napojow. Wymazalem swoj login z grona zalozycieli. Wpisalem tam kanuka - niech nedza tego forum przypadnie mu w udziale. PS. W zasludze? PS2. Raczej w padrudze.
    • Witam bardzo gorąco. Problem może juz był poruszany, niestety trafiłam tu niechcący jednak bardzo się z tego cieszę :-) Już znalazłam niezłe przepisy. Ja natomiast mam problem ze zrobieniem dobrej kawy mrożonej. Przepis który miałam do tej pory - kompletna klapa. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Sylwia
    • Witam Czy wiecie, że na Winie zaczęli gadać o mocnych trunkach: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=18&w=2871179&a=2871179 I tu objawił mi się problem. Pod koniec wątku ktoś mi przypomniał o calvadosie. Ten napój ma bardzo fajne literackie konotacje (Łuk Triumfalny) a i smakuje niczego sobie. I otóż - tu problem właściwy - był kiedyś polski odpowiednik, który w zasadzie dał się pić. Tylko jak się to nazwywało nijak nie mogę se przypomnieć. Jakaś jesień, czy coś... Kto wie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się