Forum Pomoc O forum
ZMIEŃ
      problem

problem

(352 wyniki)
    • Mój problem dotyczy forum pod aktualnościami gazetowymi. Od pewnego czasu nie mogę publikować odpowiedzi pod wątkiem. Napisać mogę, wyświetla się komunikat, że news jest zapisany poprawnie, mam nawet tę wiadomość wyświetloną w swoim profilu na ludzie.gazeta.pl. Ale komentarz nie wyświetla się pod artykułem. Niezależnie od tego czy jestem zalogowany czy nie - nie ma go. Błąd jest strasznie irytujący, bo czasem piszę jakiś komentarz, ktoś się do niego odniesie, a ja chciałbym odpowiedzieć...
    • Dlaczego tak strasznie wolno otwierają się wątki na forach ? Na moim wszystko otwiera się godzinami :( Czy to z powodu wprowadzanych zmian ? Cytuję : "W najbliższym czasie planujemy zlikwidowanie kategorii forów prywatnych i przeniesienie forów prywatnych (bez zmiany ich statusu) do odpowiadających im kategorii redakcyjnych." Trwa to już około tygodnia, nie jestem w stanie moderować forum ! Do tego, ni z tego ni z owego wyłączono z automatu powiadomienia o nowych wątkach na poczcie :...
    • Od wczoraj nie mogę wejść na forum emama. Wyświetla mi się error 404 i wskazówka aby przejść do archiwum. Na inne fora wchodzę bez problemu.
    • Problem na wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/itd. Przy próbie dodania odpowiedzi lub podejrzenia innych odpowiedzi ("pokaż odp.") strona przeskakuje na samą górę. Linki oczywiście nie działają. Dodatkowo widać, że strona nie ładuje się jak należy. Chodzi o navbot_wrap, a dokładniej o coś z klasą body_bodyLoaded. Dopiero po przeładowaniu strony wszystko jest jak powinno.
    • Od jakiegoś czasu (~2 tygodnie?) mam problem z cytowaniem w wątkach. Kliknięcie na temat cytowanego posta (jak to było dotychczas) wyrzuca mnie z powrotem do pierwszego posta w wątku.
    • od kilku dni nie mogę się zalogować na forum, rzekomo z powodu naruszenia regulaminu, przynajmniej taki komunikat mi się wyświetla przy próbie zalogowania wysłałem kilka próśb o odblokowanie, bo pal licho forum, ale najgorsze, że nie mogę wejść na swoją pocztę, zero odzewu ze strony admina co ciekawe, przy próbie zarejestrowania nowego konta, było ono od razu automatycznie blokowane, a od weekendu przekierowuje mnie automatycznie na stronę wyborcza.pl
    • zauważyłem że tylko forum gazeta.pl nie działa poprawnie reszta stron działa poprawnie macie problem z rozwiązaniem problemu ? jeśli tak to może pora na zmianę adminów
    • Od jakiegoś czasu jest problem ogólnie z forami. Wcześniej miałem to tylko na komputerze służbowym w pracy, teraz to samo jest na prywatnym laptopie w domu. Używam najnowszego FF (w pracy mam IE 8.0), i jak otwieram jakieś forum, to wszystkie linki są "martwe" - nie mogę wejść do żadnego wątku, bo przeglądarka traktuje wszystko jak tekst. Trzeba zrobić odświeżanie strony (czasami nie jedno), i dopiero wszystko działa. Nie jest to problem sprzętu ani oprogramowania, bo występuje na różnych ...
    • Chcę przekazać forum innemu użytkownikowi. Nie da się. Czy szanowna administracja może mi podać powody tego problemu? Klikam w "przekaż forum", wpisuję nazwę użytkownika, otrzymuję informację, że użytkownik zostanie powiadomiony pocztą. Użytkownik jednakoż nie dostaje żadnego maila. Więc ja grzecznie pytam: WTF? Chcę skasować konto na gazecie i nie ukrywam, że zależy mi na SZYBKIM przekazaniu forum.
    • Jak w tytule: zbanowałam pewnego użytkownika, a on nadal pisze. Nick jest widoczny na liście zbanowanych; gdy próbowałam wpisać go drugi raz, system melduje, że już jest wpisany. Mimo to użytkownik nadal działa. Czy błąd tkwi gdzieś po mojej stronie, czy po stronie forum?
    • Mam problem dostyczący prześladowania mnie przez innego użytkownika. Polega on na tym, że ów użytkownik ubzdurał sobie, że jestem jakoby kobietą, kiedyś pisywałem pod nickiem lew salonowy i podobne bzdury. Jesli chodzi o jego działalność to polega ona na zakładaniu obrażających mnie postów (głównie na forum kobieta) z różnych nicków (np. zygmunt.golonka i rysiu.kolanko i podobne w klimacie), tworzeniu podszywów pode mnie i tak dalej. Sprawę zgłaszałem już na adres forum@agora.pl - o...
    • hej, wczoraj założyłam forum prywatne i mamy problem, bo nam posty ciągle znikają, tzn już napisany post po wciśnięciu wyślij znika i pusta ramka się pokazuje. Mocno to irytujące. Czy coś nie halo z ustawieniami czy to po prostu urok forum na gazecie?
    • Po raz kolejny w ciagu ostatnich kilku tygodni nie mogę się zalogować pod moim nick jan.kran którego używam na portalu od ponad sześciu lat. Mam też dwa inne konta ktorych nie używam i na ktore za każdym razem loguję sie bez problemu. Jest to na tyle uciążliwe że korzystam głównie z forum ukrytych. Przypadlość ta zdarza się w nocy i po kilku godinach mija. Prosiłabym o przybliżenie mi czemu akurat jedno z moich trzech kont ma czkawkę . Pozdrawiam Kran
    • jestem właścicielką forum ukrytego. Nigdy nie miałam problemów z wklejaniem gifów na forum (wpisuję [img] link adres obrazka [/img] ) zawsze gify się wklejały ale ostatnio - od dwóch dni zamiast obrazka pokazuje się sam jego adres.od czego to zależy? czy mogę to jakoś zmienić?
    • Co tam drodzy państwo znowu kombinujecie w Gazecie, że trzeba strony parę razy odświeżać żeby się wczytały ?
    • od jakiegos tygodnia nie moge sciagac gazetowego maila przez outlooka, mimo ze nie zmienialam zadncyh ustawien. Komunikat jest taki : Twój serwer nieoczekiwanie zakończył połączenie. Mogło być to spowodowane: nieprawidłową konfiguracją serwera, problemami z siecią lub długim okresem nieaktywności. Konto: 'iberia.pl', Serwer: 'pop3.poczta.gazeta.pl', Protokół: POP3, Port: 110, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Błąd łączy: 10053, Numer błędu: 0x800CCC0F Dlaczego ?
    • Nie moge sie zalogowac na forum, dostaje informacje o blednym hasle. Probuje odzyskac haslo klikajac w podany przez administratora wczesniej link. Podaje login - dostaje informacje, ze taki login nie istnieje. Probuje zalozyc wiec to konto od nowa - na formularzu zakladania konta dostaje informacje, ze taki login juz istnieje. Kompletny nonsens... Poza tym na stronach logowania do forum nie ma nigdzie opcji odzyskiwania hasla, mimo, ze w czasie zakladania konta forumowego jest sie prosz...
    • i nie tylko:( kiedy jestem na stronie francuskiego forum ,strona nie dziala,mysz nie dziala,blokuje sie forum,musze czekac kilka minut i zamknac wszystko, Czytalam ze sa tez problemy z wejsciem na "dla estetow i sybarytow"
    • Od paru dni nie mogę odbierać i wysyłać poczty. Udaje mi się dopiero w nocy. Wyświetla się komunikat "Nie można połączyć się z serwerem" Czy wy tez tak macie?
    • Zgłaszam problemy z moderowaniem forum Warszawa. Osoba zajmująca się moderowaniem na tymże forum nie wywiązuje się z obowiązków. Nie wiadomo na jakiej podstawie usunęła mój apel o pomoc w odnalezieniu zagubionej znajomej: forum.gazeta.pl/forum/w,51,122943322,122943322,Zaginela_Pani_Jolanta_Brzeska_lat_64.html i przeniosła go na Oślą Ławkę: forum.gazeta.pl/forum/w,396,122943322,122943322,Zaginela_Pani_Jolanta_Brzeska_lat_64.html Moderator forum Warszawa nadal nie przenosi wątków dotyc...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się