niech 14.10.03, 00:54 ...sie zrobilo z Napojow. Wymazalem swoj login z grona zalozycieli. Wpisalem tam kanuka - niech nedza tego forum przypadnie mu w udziale. PS. W zasludze? PS2. Raczej w padrudze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pijaczyna Re: Fatalne forum... IP: *.proxy.aol.com 14.10.03, 21:21 A co ma w nim byc??? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Fatalne forum... 14.10.03, 21:49 Napoje. PS. Tak wyczytalem w tytule. Moze to jakas pomylka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ainela Re: Fatalne forum... IP: 62.233.204.* 17.10.03, 18:31 Buggi myslalam ze Ty masz problem z dostrzeganiem roznic. a Ty nie masz problemu. Ty masz obsesje. ps. nawiasem mowiac dobrze ze Twoje merytoryczne wpisy ratuja kazde forrum (ps do ps, to dodatkowe r dodalam celowo, zebys miala o czym kontynuowac). Twoja Aniela. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Fatalne forum... 17.10.03, 22:57 Gość portalu: ainela napisał(a): > Buggi myslalam ze Ty masz problem z dostrzeganiem roznic. a Ty nie masz > problemu. Ty masz obsesje. ►jak slusznie zauwazylas, problemu nie mam, a jesli miewam, to zazwyczaj szybko go rozwiazuje. Zaradnosc tak to sie nazywa. Biorac natomiast pod uwage liczbe Twoich bardzo merytorycznych wpisów, czestotliwosc ich pojawiania sie, jak i miejsca ich umieszczan, pojawiaja sie u mnie asocjacje o uzaleznieniu - twoim od netu. To tez obsesja, czyz nie? > ps. nawiasem mowiac dobrze ze Twoje merytoryczne wpisy ratuja kazde forrum (ps > do ps, to dodatkowe r dodalam celowo, zebys miala o czym kontynuowac). > Twoja Aniela. ► oddajesz mi glos? Dziekuje i przechodze do wniosków koncowych, z których wynika, iz powinnas raczej za post moj( ten pod niechowym) podziekowac. Gdyby nie mój wpis, nie mialabys okazji sie wypowiedziec, bardzo merytorycznie zreszta. Na niechowe posty wszak nie odpowiadasz i slusznie. Twoja Buggi ► Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Fatalne forum... IP: 62.233.204.* 18.10.03, 20:21 najdrozsza Buggi, dobra rada sluze: pozostan w chorkach. nie jestes jeszcze przygotowana na wystepy solowe. (zamiana problemu na obsesje jest jakas forma jego rozwiazania, ale ostrozna bylabym z nazywaniem tego zaradnoscia) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Fatalne forum... 19.10.03, 00:09 Gość portalu: aniela napisał(a): > najdrozsza Buggi, > dobra rada sluze: pozostan w chorkach. nie jestes jeszcze przygotowana na > wystepy solowe. > (zamiana problemu na obsesje jest jakas forma jego rozwiazania, ale ostrozna > bylabym z nazywaniem tego zaradnoscia) Obsesyjnie interesujesz sie moja obsesja (nie wiem jeszcze na jakim/czyim punkcie) i moimi problemami ( a jakimi, ze zapytam). Czy powinnam dziekowac? Nie wdajac sie w dalsza dyskusje, zwrocic uwage chcialam na fakt, iz my, droga Anielciu obie w chorkach. Przyganial kociol garnkowi. Dobrej Nocy zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Fatalne forum... 19.10.03, 12:46 mam duzo szczescia, ze Cie spotykam, mimo ze rzadko bywasz w necie (to o kotlach) a teraz pojde oddac sie swojemu zgubnemu nalogowi i popsuje inne fora, zeby bylo sprawiedliwie. zycze szczescia i wielu sukcesow w zyciu zawodowym i osobistym, po czym zamykam wątek. pozdrawiam, a. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Fatalne forum... 19.10.03, 18:53 Dobre maniery nakazuja mi podziekowac za zyczenia szczescia, choc pewnosci, co do szczerosci ich przez Ciebie wypowiedzenia nie mam. I ja Tobie dziekuje za to,ze swoim odniesieniem do kotla ( tym w nawiasie)dalas sie lepiej poznac. Nie taka kamienna twarz i nie takie stoickie nerwy jak by sie zdawalo. Pointujac powyzszym zdaniem zakoncze w tym miejscu i mysli mojej dalej rozwijac nie bede, bo jesli dobrze zrozumialam zamknalwszy watek ten wczoraj, dopisywac sie tu wiecej nie bedziesz. Z wyrazami szacunku B. PS nie zapomnij pozbierac szpilek, przydadza sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pichciarz Re: Fatalne forum... IP: *.proxy.aol.com 17.10.03, 22:43 Nie rozumiem. Co ty określasz mianem "napoje"? Przeglądom to forum i nie widzę nic prócz różnorodnych napojów i napiwków. Odpowiedz Link Zgłoś