-
Dziewczyny jeżeli macie jakiś fajny sprawdzony przepis na takie ciasto w miarę łatwe w przygotowaniu to proszę podzielcie się, robiłam już jakieś z internetu ale to nie to. Dzięki.
-
Kto ma dobry sprawdzony przepis na ciasteczka owsiane?
Tak mi się zachciało ;-)
-
Macie jakiś fajny przepis na gęś?
Gęsi jeszcze latają po zagrodzie ale niedługo zostaną w brutalny sposób pozbawione życia i trzeba je będzie jakos przyrządzić.
Podzielcie się przepisem by ich śmierć nie poszła na marne...
-
Dajcie dziewczyny przepis na dobry bigos,dostalam duuuuzo kapusty kiszonej i musze ja jakos przerobic na cos zjadliwego.Mam mrozone borowiki dokladnie kilogram,mozna je tam dodac?Co jeszcze wlozyc?
Ale tak dokladnie prosze jakie przyprawy itd.
Dzieki.
-
[b] wyborcza.biz/biznes/1,100896,12201093,Przepraszamy__jedziemy_do_Warszawy_zgodnie_z_przepisami.html
No nic, tylko przestrzegac znakow.
To nie drogi sa fatalne tylko ponoc kierowcy bezmyslni.
W sumie po co samochód, furmanka pokonaloby sie trase w tym samym czasie.
-
Znalazłam parę (kilkadziesiąt ;) ) w internecie. Nie wiem , który wybrać. Może macie jakiś sprawdzony? I w miarę prosty. Mam gofrownicę i kiedyś tam znalazłam przepis , który wyglądał na prosty i szybki. Żałuję, że sobie nie zapisałam- następnym razem juz nie mogłam go znaleźć :( Kolejny wybrany okazał się niewypałem, gofry się rozpadały.
-
Podzielcie się dziewczyny, tylko taki bez drożdży, bo nie mam, a do sklepu za zimno i za daleko...:)
-
kupuję czasem takie ciasteczka-ciężkie,wilgotne i miękkie w środku.
nie mogę nigdzie znaleźć odpowiedniego przepisu.
może któraś z was zna?
z góry dzięki
-
Macie jakiś sprawdzony przepis? Wiem, że w necie jest tego mnóstwo, ale nie chce mi się eksperymentować. Potrzebuję czegoś sprawdzonego i prostego. No i najlepiej żeby pierniczki wychodziły pyszne;) Proszę podzielcie się przepisami:)
-
W wątku o ohydztwach pojawiły się ciekawe przepisy czegoś świątecznego w zamian, np. pierożki ze śliwkami. Czy podzielicie się tu przepisami na to, co planujecie przyrządzić? Zupa wodzianka z kąpieli sledziowej może sobie odpuscmy. Co zamiast jarzynowej z majonezem? Co zamiast karpika?
-
Macie coś fajnego na przepis z dynią w roli głównej?
-
dziewczyny dajcie kochane jakis w miare prosty i szybki przepis na ciasto.taki zeby byl sprawdzony dziekuje.
-
Podzielcie się jeśli ktoś ma łatwy / ciekawy / niezbyt pracochłonny przepis na tort urodzinowy. moga tez być linki do wypróbowanych stron z przepisami
-
Mój syn musi dostawać syrop zobojęniający treść żołądkową, na refluks, po każdym posiłku. Kierowniczka przedszkola nie zgodziła się, na szczęście dyrektorka - tak, i to bez problemu.
Argumenty kierowniczki polegały na tym, że ona rozumie, że lek jest bezpieczny, nie można go przedawkować (daje się już noworodkom), ale dziecko może się nim zachłysnąć (czterolatek) i wtedy ona ma problem z prokuraturą.
Ja niby rozumiem zastrzeżenia kierowniczki, ale to takie trochę nieludzkie podejście. N...
-
Drogie specjalistki w dziedzinie podrzućcie jakiś przepis na pyszny tort urodzinowy dla dziecka proszę. Taki, który wyjdzie każdemu;-) Ale żeby wszystkim naprawdę smakował:-)
-
Od jakiegoś czasu prowadzę kulinarnego bloga i jest to moje małe hobby które sprawia mi wiele radości. Zaczęłam go prowadzić dla siebie i najbliższych znajomych i rodziny, ale cieszy mnie jeśli zaglądają na niego też inne osoby, a jeszcze bardziej mnie cieszy jeśli ktoś się nim inspiruje i korzysta z przepisów, jednak ostatnio zaniepokoiła mnie pewna rzecz. Otóż zauważyła że na wielu blogach i stronach kulinarnych kiedy autor/autorka korzysta z nie swojego przepisu(takiego którego sam nie wym...
-
Nasza trzoda zbiesiła się na kalafior, ni z tego ni z owego i zaczęła jęczeć że chce zupkę z brokułów. Kalafiora pół lodówki bo ostatnio żarły i wołały że mało. Żonka się wnerwiła i ciepnęła do gara z zupą wiązkę natki pietruszki i zmiksowała. Rąbią aż miło :]
-
Jak w tytule, prosiłaby o jakiś sprawdzony przepis na carbonarę, możecie coś podrzucić? Nigdy nie robiłam :)
-
mam rodzynki, jablka, suszone morele, sliwki, zurawine, migdaly mielone i w platkach
oraz dzemm :)
-
polskanarowery.sport.pl/msrowery/1,105126,9635933,Nowe_przepisy_dla_rowerzystow_wchodza_w_zycie___Rower.html
Swietnie... Nareszcie dolaczemy do cywilizacji ...
Tylko czy aby trup nie zacznie się scielic gęsto? Na fali wątków ostatnich jakoś wydaje mi się ze przepisy bedą swoje a kierowcy swoje