Forum eDziecko eRodzice Życie rodzinne
ZMIEŃ
      psychoterapia

psychoterapia

(4 wyniki)
    • Witam, Mam problem z blizszymi zwiazkami z ludzmi. Problem poczucia niskiej wartosci. MAm 36 lat, wlasne mieszkanie, dobra prace ale mało w niej kontaktów z ludzmi bo to sektor zarezerwowany glownie dla mezczyzn scisly umosl, komutery. Zwiazalam sie z facetem rozwiedzionym ktory juz mial 2 dzieci, jednakze zosatwil mnie jak byłam w ciazy, wychowuję sama dziecko i jest mi ciezko mama mało kolezanek, moja rodzina niewiele mi pomaga bo oczekuje ode mnie pomocy przy chorobie mamy a ja p...
    • Jak mam sie zachowac zeby stan meza sie poprawil, a przynajmniej nie pogorszyl - moj maz jest chory psychicznie. W skrocie cala historia i na koncu pare pytan. Pare watkow temu pisalam o moim mezu chorym z milosci (pierwszej)do innej kobiety, ktora go nie chce. Uczucie to trwa juz 16 lat, ale on myslal, ze moze je kontrolowac. Dlatego twierdzil, ze mnie kocha i zaproponowal mi malzenstwo. Teraz nie moze tego kontrolowac.Bo nawet nie jest w stanie chodzic do pracy. Ciagle mysli o ...
    • Piszę, bo chciałbym podzielić się doświadczeniem, że jest możliwe dobre życie po rozwodzie, ale nic nie dzieje się samo z siebie. Liczę też na komentarz Pani Agnieszki, której opinie czytam i uważam za bardzo profesjonalne, wyważone i uczciwe. Wyszłam za mąż z wielkiej miłości, choć teraz-z perspektywy kilkunastu lat, w tym 12 lat własnej psychoanalizy wiem, jak byłam niedojrzała do małżeństwa, związku. Pochodzę z wielopokoleniowo rozwodowej rodziny-rozwiedli się moi rodzice, moi dziadkowie...
    • pogorszenie/depresja jest czymś "normalnym"?, czy należy to traktować, jako bolesny element procesu leczenia/zdrowienia?? macie doświadczenia jako pacjenci oraz Pani Agnieszka z racji swojego zajęcia? dziękuję i pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się