psychoterapia

(6 wyników)
  • Będę wdzięczny za linki do godnych uwagi stron www o psychoterapii. Owszem, mam google ale osobie pierwszy raz stykającej się z tematyką mogłoby umknąć coś w natłoku informacji (szczególnie w pierwszej fazie kwerendy). Z góry dzięki.
  • Znalazłem ne pewnej stronie www.pfp.org.pl ciekawy artykuł. Co sądzicie o mozliwości uzyskania przez polskich psychoterapeutów europejskiego ceryfikatu? Czy to ma wogóle sens? Przytaczam tutaj tylko fragmentu tego artykułu-nie zmieściło sie wszystko. Reszte mozna doczytac na stronie www.pfp.org.pl Pozdro. O. Polska Federacja Psychoterapii umożliwia polskim psychoterapeutom uzyskanie Europejskiego Certyfikatu Psychoterapii ECP European Certificate of Psychotherapy (ECP) - jest wy...
  • Witam wszystkich serdecznie!Noszę się z zamiarem podjęcia starań o zdobycie uprawnień psychoterapeuty/doradcy małżeńskiego.Czy ktos się orientuje, gdzie można takowe uprawnienia zdobyć i ile to kosztuje?Za wszelkie info. będę bardzo wdzięczny.
  • "Natural - Medica" Wołomin, ulica Wileńska 51 A, tel. 22 763-96-72 lub 509-745-781. Łatwy dojazd z Centrum Warszawy (około 50 minut) autobus z pod Galerii Centrum - A, Z, W - w Wołominie przystanek przy poradni.
  • Jestem laikiem w tych sprawach dlatego pytam,czy każdy psychoterapeuta ma swojego superwizora?A co z psychologami? Psycholodzy(czy też psychologowie) przecież też prowadzą terapię,czy każdy z nich też ma swojego superwizora i czy jest jakaś ewentualna różnica między terapią u psychoterapeuty a u psychologa?
  • Od prawie roku mam uporczywe trwające po kilka tygodni bez przerwy zawroty głowy. Problem zaczął się po porodzie, nagle rozpoczęły się bardzo silne układowe zawroty głowy z wymiotami i utratą równowagi. Trafiłam na oddział neurologiczny. Badania (między innymi rezonans, eeg, doppler i punkcja) nie wyjaśniły przyczyny tych zawrotów, choć stwierdzono oczopląs. Wróciłam do domu z niczym. Zawroty wirowe stopniowo przekształciły się w nieukładowe (uczucie niestabilności, kołysania, zapadania...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się