Forum Zdrowie Służba zdrowia
ZMIEŃ
      psychoterapia

psychoterapia

(3 wyniki)
    • "...W krakowskim klasztorze Benedyktynów startują biblijne warsztaty antydepresyjne. Przez trzy dni zakonnik, psycholog kliniczny i terapeuta będą leczyć smutki 11 uczestników warsztatów za pomocą przykładów z Biblii. Koszt to 180 zł plus 160 zł za dwa noclegi w opactwie. (...) wiadomosci.wp.pl/kat,1371,title,Biblia-beda-leczyc-ludzi-w-depresji,wid,11526918,wiadomosc_prasa.html Nie dziwi nic - szkoda czasu na tępienie homeopatii, gdy terapia duchowa (credopatia) kształtuje postaw...
    • Widze ze jest tu kilku kolegow-psychiatrow. Panowie, ogladaliscie moze spektakl "Kuracja" w rezyserii W. Smarzowskiego (wczoraj w nocy na TVP)? Jakie macie wrazenia? Na mnie zrobil spore.
    • ------------------------------------------------------------------------------ -- Bardzo prosze zorientowane osoby o pomoc.Pilnie potrzebuje pomocy psychologa.Jak to jest z tym ,ze prywatne przychodnie podpisały umowy z NFZ? Na państwowa terapie musze czekać pół roku (jeśli bee zmuszona oczywiscie poczekam,ale ...,na prywatnego specjaliste nie mam funduszy (70 zł za wizytę :(Jestem z Lublina ).Czy istnieje jakas inna możliwosc?Będe bardzo wdzieczna za informacje.Pozdrawiam for...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się