Forum Społeczeństwo Rozwód..i co dalej?
ZMIEŃ
      psychoterapia

psychoterapia

(4 wyniki)
    • chcemy spróbować, jaką terapię wybrać? jestem zielona w tym temacie szczególnie będę wdzięczna za konkrety w poznaniu...
    • Zacząłem chodzić na psychoterapię. Żeby jakoś poradzić sobie ze sobą, całą tą fajną sytuacją. Czy robiliście to i jakie były tego rezultaty? Ja chadzam do miłej kobiety - zresztą pierwsza wizyta była wspólna, małżeńska, tyle że ona, psycholog, wbrew oczekiwaniom żony nie znalazła się w sytuacji i nie wzięła jej w obronę jak przystało kobieta kobietę, tylko zaczęła zadawać jej trudne pytania i rzucać wyzwania typu: dlaczego pani uważa, że to mąż powinienem zasponsorować to i tamo? Ale mn...
    • Zastanawiam sie nad skorzystaniem z pomocy psychologa.Ale to wiąże się z duzym wydatkiem finansowym ,na ktory w mojej sytuacji nie za bardzo stac.Czy ktos z was korzystał z tej formy pomocy?Jakie wrazenia?Pomogło?
    • Zaczynam szczerze nienawidzić swojego jeszcze męża. Co zrobić żeby nie dawać się ponieść takim uczuciom? Jak walczyć z poczuciem oszukania? Jak wyjść z tych złych emocji żeby one mnie samej nie zabijały? Chcę podchodzić do sprawy rzeczowo, walczyć o swoje dobro i dobro dzieci w tym wszystkim. Ale nienawiść szczera i coraz silniejsza rośnie we mnie i zalewa mnie od środka. Nie chcę tego czuć- chcę nic nie czuć :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się