Dodaj do ulubionych

PUSTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(((

14.02.04, 16:34

Obserwuj wątek
    • adhamah Re: PUSTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :((( 14.02.04, 16:43
      niezupełniesmile
      • sloggi Re: PUSTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :((( 14.02.04, 16:46
        adhamah napisał:

> niezupełniesmile

Rzekłbym nawet nie zupełnie pusto.
        • very_famous Re: PUSTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :((( 14.02.04, 16:51
          Uffff - już myślałam że będę pisać sama do siebie co nie byłoby dobrym objawem
          • adhamah Re: PUSTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :((( 14.02.04, 16:52
            nie wiem jak pozostali ale ja będę jeszcze przez jakieś pół godzinki i
            wieczorem na 100% smile))
            • very_famous Re: PUSTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :((( 14.02.04, 16:56
              Wieczorem to ja będę mieć swoją Gadaczkę, bo tu NIC cholera nie ma!
              O ile mi net nie siądzie z nadmiaru wrażeń wink
              • sloggi Re: PUSTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :((( 14.02.04, 17:00
                Ty jesteś chyba od tej Gadaczki uzależniona?
                • very_famous Re: PUSTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :((( 14.02.04, 17:06
                  A Ty niby, nie?
                  • sloggi Re: PUSTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :((( 14.02.04, 17:10
                    very_famous napisała:

> A Ty niby, nie?

No jeszcze usiłuję nad tym panować. Tylko nie pytaj o efekty smile
                    • very_famous Re: PUSTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :((( 14.02.04, 17:12
                      Nie pytam.
                      Bo pewnie już jesteś w szponach GG tongue_out
                      • sloggi Re: PUSTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :((( 14.02.04, 17:19
                        U mnie jest to zdublowane, bo GG odbieram przez Tlena smile
                        • very_famous Re: PUSTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :((( 14.02.04, 17:20
                          No wiem przecież - dlatego masz przechlapane!
                          • sloggi Re: PUSTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :((( 14.02.04, 17:32
                            Dlatego czasami zakładam błotniki smile
                            A poza tym często nie włączam GG.
                            • very_famous Re: PUSTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :((( 14.02.04, 18:18
                              A na co? ;P
                              • sloggi Re: PUSTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :((( 14.02.04, 18:25
                                very_famous napisała:

> A na co? ;P

Moment, pogubiłem się - możesz zadać pytanie całym zdaniem?
                                • very_famous Re: PUSTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :((( 14.02.04, 18:36
                                  Za dużo tego piwa chyba smile
                                  Na co zakładasz błotniki?
              • adhamah Re: PUSTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :((( 14.02.04, 17:06
                jeśli działał w piątek 13-go to dziś też będzie działał smile
            • sloggi Re: PUSTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :((( 14.02.04, 16:57
              Znów idziesz do Dziadka??????????
              • adhamah Re: PUSTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :((( 14.02.04, 17:05
                Skąd wiesz????????????
                • sloggi Re: PEŁNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))) 14.02.04, 17:08
                  Popatrzyłem w płomieć płonacej na moim biurku świeczki i pomyślałem, że właśnie
                  pójdziesz Go odwiedzić. Zawsze tak często bywasz u Dziadka?
                  • adhamah Re: PEŁNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))) 14.02.04, 17:10
                    ostatnio tak, ale to sprawa nie na forum publiczne smile Muszę już lecieć. Będę
                    wieczorem!
                  • diablica_28 Re: PEŁNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))) 14.02.04, 17:48
                    Sloggi a moze masz szklana kule i karty tarota przed sobą? moze i mnie cos tam
                    wypatrzysz
                    • sloggi Re: PEŁNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))) 14.02.04, 18:02
                      Mam tylko płonacą świeczkę, pokal piwa i gorzka czekoladę. Zawsze mozemy
                      popatrzec w herbaciane fusy?
                      • very_famous Re: PEŁNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))) 14.02.04, 18:18
                        Ech to piwo...przydałoby mi sie tutaj na tych maruderów, ja też już chcę wyjść
                        z pracy!!!
                        • sloggi Re: PEŁNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))) 14.02.04, 18:27
                          A do której Ty tam będziesz siedziała?
                          Też Ci się zachciało pracy w weekendy.
                          • diablica_28 Re: PEŁNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))) 14.02.04, 18:30
                            co się czepiasz pracy w weekendy!! czasami to najlepszy sposób na zabicie
                            wolnego czasu
                            • sloggi Re: PEŁNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))) 14.02.04, 18:45
                              diablica_28 napisała:

> co się czepiasz pracy w weekendy!! czasami to najlepszy sposób na zabicie
                              > wolnego czasu

No fakt, ale zawsze można iść do marketu na długie zakupy (o czym jest mowa w
                              innym wątku).
                          • very_famous Re: PEŁNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))) 14.02.04, 18:38
                            W najpeszej wersji do 19.15
                            I mam nadzieję że jak będę zamykać biuro to nie dostanę w łeb od jakiegoś
                            bandziora.
                            A co do weekendów - to jutro koniec!
                            • very_famous Eeee- już literówki robię z głodu :( 14.02.04, 18:40

• diablica_28 Re: PEŁNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))) 14.02.04, 18:28
                        hmmm do piwa, świeczki potrzebny byłby kominek by razem z toba patrzec w fusy
                        Kochanie
                        • sloggi Re: PEŁNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))) 14.02.04, 18:38
                          To "Kochanie" zabrzmiało tak jakby lubieżnie, ale ze to jest antywalentynkowy
                          wieczór - zatem chyba to piwo lekko mnie zamgliło i widzę nie za wyraźnie.
                          A swoja droga juz dawno żadna kobieta nie pisała do mnie per Kochanie, w moim
                          wieku to chyba można nazwać renesansem smile
                          • very_famous Re: PEŁNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))) 14.02.04, 18:41
                            Albo antykiem tongue_out
                            • diablica_28 Re: PEŁNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))) 14.02.04, 18:46
                              jeżeli cię zamroczyło piwo- to jutro bedzie lepiej, jednak jeżeli zamroczyło
                              cie "kochanie" to przejdzie ci za kilka dni. Co do romansu- hmm nie wiek ma
                              znaczenie a pragniene
                  • adhamah Re: PEŁNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))) 14.02.04, 19:46
                    sloggi napisał:

> Popatrzyłem w płomieć płonacej na moim biurku świeczki i pomyślałem, że
                    właśnie
                    > pójdziesz Go odwiedzić.

Możesz popatrzeć jeszcze raz i napisać co dostałem z biologii molekularnej, bo
                    jeszcze nie wiem tego? smile
                    • diablica_28 Re: PEŁNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))) 14.02.04, 19:49
                      Sloggi teraz degustuje wino, nie wiem czy jeszcze spojrzy ci w ten płomień
                      swiecy dzis hahah
                      • adhamah Re: PEŁNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))) 14.02.04, 19:52
                        Może po degustacji więcej zobaczy?
                        • diablica_28 Re: PEŁNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))) 14.02.04, 20:14
                          trudno mi to stwierdizc jednoznacznie! zawsze mozesz go zapytać lub niepokoić
                          do póxnych godzin- z niego niezły nocny marek jak widze
                          • adhamah Re: PEŁNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))) 14.02.04, 20:18
                            diablica_28 napisała:

> trudno mi to stwierdizc jednoznacznie! zawsze mozesz go zapytać lub niepokoić
                            > do póxnych godzin- z niego niezły nocny marek jak widze

Niepokoić go nie będę, jak będzie miał zajrzeć do świecy to zajrzy. Nic na
                            siłę smile
                            • diablica_28 Re: PEŁNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))) 14.02.04, 20:20
                              > Niepokoić go nie będę, jak będzie miał zajrzeć do świecy to zajrzy. Nic na
                              > siłę smile

prosze a ja żyję w przeswiadczeniu ze dżentelmeni już wygineli !!! A tu taki
                              cud!!
                              • adhamah Re: PEŁNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))) 14.02.04, 20:24
                                diablica_28 napisała:

> > Niepokoić go nie będę, jak będzie miał zajrzeć do świecy to zajrzy. Nic na
                                >
                                > > siłę smile
                                >
                                > prosze a ja żyję w przeswiadczeniu ze dżentelmeni już wygineli !!! A tu taki
                                > cud!!

W Salonie same cudasmile
                                • very_famous Re: PEŁNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))) 14.02.04, 20:26
                                  Może same cudaki?
                                  • adhamah Re: PEŁNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))) 14.02.04, 20:28
                                    very_famous napisała:

> Może same cudaki?

Tego jeszcze w 100% nie potwierdzam. W 93% smile
                                    • diablica_28 Re: PEŁNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))) 14.02.04, 20:37
                                      >> Tego jeszcze w 100% nie potwierdzam. W 93% smile >>

To ja chce być to 7%, o dobrze 5% i aTy 2% ok?? smile
                                      • adhamah Re: PEŁNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))) 14.02.04, 20:42
                                        diablica_28 napisała:

> >> Tego jeszcze w 100% nie potwierdzam. W 93% smile >>
                                        >
                                        > To ja chce być to 7%, o dobrze 5% i aTy 2% ok?? smile

No nie wiem. Raczej oboje jesteśmy w tych 93% smile))
    • diablica_28 Re: PUSTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :((( 14.02.04, 21:55
      Życze Wam kolorowych snów, pełnych marzeń osnutych lekka miełką bajki.
    • sloggi Re: PUSTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :((( 20.05.04, 11:43
      Znudził się ludziom salon i tyle.
      • to.ya Gdzie??????????????????? ;))) /nt 20.05.04, 11:51

• sloggi Re: Gdzie??????????????????? ;))) /nt 20.05.04, 11:59
          Nie rozumiem pytania.
      • adhamah Re: PUSTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :((( 20.05.04, 14:21
        sloggi napisał:

> Znudził się ludziom salon i tyle.

Nie bluźnij Sloggi!!! wink
        Sesja się zbliża, walka o oceny, stypendium, zaliczenia, egzaminy, kolokwia
        itp. To pochłania bez reszty smile
      • wgfc Re: PUSTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :((( 20.05.04, 20:48
        Sloggi napisał:

> Znudził się ludziom salon i tyle.

Komu się znudził? <zdziwiony>
        • altu Re: PUSTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :((( 20.05.04, 20:51
          hmm
          pierwsze slysze...
          • diablica_28 Re: PUSTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :((( 20.05.04, 21:01
            widzę, ze co forum to każdy drażliwy jest, samo czarnowidztwo !!!

Jejku do nikogo się dziś lepiej odzywam, bo zaraz po łapach dostaję!!
            • altu Re: PUSTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :((( 20.05.04, 21:11
              ja tam widze wszystko w rozowych barwach..
              • diablica_28 Re: PUSTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :((( 20.05.04, 21:24
                altu napisała:

"ja tam widze wszystko w rozowych barwach.."

ZAZDROSZCZĘ, już wiem gdzie mój poszedł dzis rano - DO CIEBIE !!! Oddawaj go tu
                natychmiast. Inaczej krew sie poleje
                • altu Re: PUSTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :((( 20.05.04, 21:49
                  rano? hm.. obudzilam sie sama. wlasciwie zaspalam..
                  ale teraz funkcjonuję calkiem, calkiem..

a ten twoj? to fajny?
                  skoro mam cierpiec, to muszę wiedziec za co!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka