adhamah Re: Pusto... 09.02.04, 20:24 Całe popołudnie Salon świecił pustkami. Smutno (( Odpowiedz Link
sloggi Re: Pusto... 09.02.04, 22:29 adhamah napisał: > Całe popołudnie Salon świecił pustkami. Smutno (( Po każdym bankiecie nadchodzi czas sprzątania, zmywania statków, odkurzania i kompletowania zastawy. I dzisiejszy dzień to właśnie taki czas. Odpowiedz Link
very_famous Re: Pusto... 10.02.04, 10:28 To ja w takim razie jestem niedoinformowana . Odpowiedz Link
smia Re: Pusto... 10.02.04, 12:16 wrocilam z dwudniowego urlopu (czyt. czterodniowego pobytu w Polsce) i wczoraj padalm z niedospania (kto lubi jezdzic autobusem przez noc, a potem chodzic do pracy?) Odpowiedz Link
vika411 Re: Pusto... 10.02.04, 12:37 Tere fere!Autobus, praca, podroz, noc-akurat ! i moze jeszcze sie jechalo osuchym pysku?! W taka bujde na resorkach to nawet naiwne dziecko nie uwierzy! Lepiej napisz co tez bracia Polacy zarli i pili w tej podrozy! za moich czasow to obowiazkowo jaja na twardo, pomidory,kury na zimno i pol litra Odpowiedz Link
smia Re: Pusto... 10.02.04, 15:19 no jechalam, moge przeslac Ci wskanowany bilet, jesli nie wierzysz! (ale to jutro, musze najpierw spreparowac, ups, przyniesc z domu) o suchym pysku nie calkiem, nie wiem, czy Kubus sie liczy? ;-D (dlaczego nikt nie eksportuje Kubusiow??!!) pod wzgledem zapachowym podroz minela calkiem spokojnie, nie bylo kielbasy wiejskiej na pokladzie... prawde mowiac, nie wiem, co jedli inni (ja kanapki i pyszne ciasteczka LU), mnie przymula w autobusie, sluchawki na uszy (chyba ze niezly film daja, ale to rzadko) i minimalny kontakt z rzeczywistoscia. Odpowiedz Link
sloggi Re: Pusto... 11.02.04, 01:41 Teraz też jest pusto, no ale i godzina na spędy jest mało odpowiednia. Mimo to bioe kubeczek herbaty i poczytam sobie wszystkie forumowe newsy. Odpowiedz Link
adhamah Re: Pusto... 11.02.04, 10:23 Nie, nie posiadam jeszcze takiej, ale jak będę szukał to koniecznie z dostępem do netu Odpowiedz Link
smia Re: Pusto... 11.02.04, 10:24 tak, polecam! zawsze mozna zabic przyjemnie czas, kiedy sie nie chce czlowiekowi pracowac. a oczywiscie net jest swietnym narzedziem do poszerzania wiadomosci, takze tych przydatnych w pracy . Odpowiedz Link