Gość: zoska IP: 64.116.181.* 06.10.02, 04:00 Wlasnie znajduje sie w panamie i poruszam w kierunku polnocnym do meksyku. ze wzgledu na odciecie od wiadomosci szukam dostepu do informacji o sytuacji pogodowej w tamtych rejonach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciek Re: AMERYKA CENTRALNA I MEKSYK IP: *.client.attbi.com 07.10.02, 06:10 Ale ty sprytna jestes. Skoro mozesz pisac listy wiec masz dostep do internetu wiec jaki problem znalezc interesujace cie wiadomosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoska Re: AMERYKA CENTRALNA I MEKSYK IP: 200.9.51.* 11.10.02, 05:28 no wlasnie i poprzez forum wolalam sie skontaktowac z kims kto byc moze porusza sie po tamtych terenach i wie co w trawie piszczy. to chyba jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: AMERYKA CENTRALNA I MEKSYK IP: *.chello.pl 12.10.02, 13:21 a ja szukam jakiegos forum dyskusyjnego na temat ameryki łacińskiej. jak jakies znasz to prosze o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: AMERYKA CENTRALNA I MEKSYK IP: *.coxnet.com.mx / 10.100.0.* 14.10.02, 19:28 Gość portalu: zoska napisał(a): > no wlasnie i poprzez forum wolalam sie skontaktowac z kims kto byc moze porusza > > sie po tamtych terenach i wie co w trawie piszczy. to chyba jasne. Ja jestem w Meksyku, ale napisz jaki rejon Cie interesuje. To kraj ogromny, gdzie wystepuje wiele typow klimatu, obecnie mamy np. na polnocy ponad 40- stopniowe upaly, a na Jukatanie szaleja huragany.... Arek arek_chmielowski@yahoo.com.mx Odpowiedz Link Zgłoś
juan5 Re: AMERYKA CENTRALNA I MEKSYK 15.10.02, 12:34 najlepiej sprawdzic na: www.wunderground.com Odpowiedz Link Zgłoś