Dodaj do ulubionych

calabria!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 06.01.04, 22:05
Potrzebuje waszej pomocy chce wyjechac do Włoch -calabrii-zna ktos te
rejony jakie ceny sa mieszkan 2pokojowych do wynajecia.I oczywiscie czy
jest tam jakakolwiek praca
dzieki za pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: control Re: calabria!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.04, 09:36
      Kalabria to dziki kraj. Gdzieś w przewodniku przeczytałem, że to rejon, w
      którym zostali tylko ci, którzy nie potrafili kupic biletu na pociąg. Bedziesz
      tam najmadrzejszą osoba, ale nie wiem, czy znajdziesz prace, bo niczego tam nie
      opłaca sie robic, gdyz cały zysk zabiera mafia (tam sie ona jakos specjalnie
      nazywa)
      • Gość: Linn Re: calabria!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dialup.tiscali.it 07.01.04, 10:57
        O Polsce w przewodnikach tez roznie pisza. Dziki kraj... nie powiedzialabym,
        choc na pewno niezbyt latwo sie tam zyje. Szczegolnie osobom uczciwym. Zima
        niewiele sie tam dzieje. Nie jest to chyba najlepszy pomysl.
    • Gość: Eva Re: calabria!!!!!!!!!!!!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 07.01.04, 10:23
      Byłam na calabrii w zeszłym roku i powiem ci tylko tyle ze można tam coś
      zarobić jedynie w sezonie letnim.Ceny mieszkań do wynajecia sa dużo niższe niż
      w innych rejonach Włoch i zarobki też nie należa do wysokich.
    • Gość: Piotrek Re: calabria!!!!!!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 15:18
      Dzieki za informacje wasze teraz juz sam niewiem co mam robic ,po pszeczytaniu
      waszych opini.Musze pomyśleć dobze jeszcze o tym wyjeżdzie. dzieki
      • Gość: Linn Re: calabria!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dialup.tiscali.it 07.01.04, 16:57
        Jesli nie masz tam zadnego punktu zaczepienia, chcesz jechac w ciemno,
        odradzam. Dlaczego szukac pracy tam, gdzie o nia najtrudniej?
    • Gość: Piotrek Re: calabria!!!!!!!!!!!!!! IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 23:28
      TO MOZE DORADZICIE MI MOZE JAKIS LEPSZY REJON I NIEDROGI,NIŻ CALABRIA
      DZIEKI!!!!!!!!!!!!
      • Gość: control Re: calabria!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 00:31
        Popełniasz błąd. Nie szukaj niedrogiego regionu. Szukaj regionu, w którym jest
        praca. Jeżeli jest drogo, to i zarobki są wyższe. Ważne, żeby była praca. Co Ci
        po niedrogim regionie, w którym miejscowi nie mają roboty. nA taka jest
        Kalabria. Poza tym mieszkaja tam głupawi, zamknięci dla obcych ludzie, a
        wszystkim rządzi mafia. Celuj bardziej na północ w okolice Rzymu lub jeszcze
        wyżej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka