Forum Pomoc O forum
ZMIEŃ
      reklama

reklama

(227 wyników)
    • Jakiś czas temu te wszystkie krzyczące znienacka reklamy zniknęły z forum, ale ostatnio znowu się pojawiły. Nie dość, że mi wrzeszczy gdzieś w kącie, to jeszcze te filmiki hamują otwieranie strony. Coś zrobiliście takiego, że pełna strona wyświetla się dopiero jak te wszystkie bannery się pojawią (w Chrome, jakby kto pytał)
    • Udalo mi sie tutaj wejsc tylko przez IE, w firefoksie zadna strona portalu sie nie otwiera. Czy to reklama biedronki takich szkod narobila? Jura
    • bardzo proszę aby co chwilę nie wyskakiwała jakaś durna reklama na forum :)
    • [b]co wejdę na to forum to reklama wyskakuje i nie chce sobie iść tak samo jest gdy wejdę na czyiś wątek tak samo jest, chyba ci z gazeta.pl powariowali z tymi reklamami albo mają za małe zarobki[/b] :> :> :>
    • Ja wiem że musicie zarabiać, nie macie wpływu na zawartość reklam, ale czy naprawdę reklamy muszą spowalniać przeglądarkę? Mam najnowsze wersje i flashów i przeglądarki i gdy tylko odpalę waszą stronę normalnie wszystko się zamula. Czy wy nie macie wpływu na to [b]żeby reklamy nie utrudniały korzystania z portalu[/b]? Sami strzelacie sobie w stopę.
    • Zainstalowałem FF z AB i wszystko powróciło do normy. Portal gazeta.pl działa jak dawniej, nie muli, nie zwalnia, nie wiesza się. Czy wam naprawdę chodzi o to by userzy nie oglądali reklam publikowanych w waszym portalu?
    • Nie wiem, czy to coś da, że tu o tym napiszę, ale pierwszy raz tak bardzo przeszkadza mi reklama na forum (no może drugi, pierwszy raz była ta grająca z winem). Ta szara mrugająca reklama wywołuje u mnie ból głowy. Nie jestem w stanie korzystać z forum. Mruganie tego typu może wg mojej wiedzy wywołać u osób z epilepsją atak. Zastanówcie się, czy na pewno warto?
    • Ja rozumiem,ze trzeba zarabiać że reklamy MUSZĄ BYĆ tylko niech one nie migają, nie skaczą, nie psują moich oczu!!! [b]Jestem za ustawowym zakazem migających reklam na forum!!![/b] Na logikę, umieszczanie takich reklam trochę mija się z celem. Większość osób blokuje, przede wszystkim takie reklamy więc ich potem nie widzą. Reklamy w rodzaju PAJACYKA czy ZAGINIONYCH DZIECI wiszą sobie spokojnie bez potrzeby blokowania, więc dla kogo są te reklamy? Dla dzieci, które nie potrafią ...
    • bo w tym momencie, to najchetniej bym skopal toyota bank az do gleby, po czym odpryskalbym sie na niego z wielkia radoscia... Czy to czasami nie jest anty-reklama?
    • Czy nie mogą być umieszczone z boku? Muszę zjeżdżać cały ekran w dół, by dojść do wyników, a z netbooka to kręcić kilka razy!
    • na każdej podstronie forum uruchamia sie od nowa reklama taniego wińska i zagłusza muzykę która słucham! Na pewno tego szajsu nie kupię...
    • nie wiem gdzie to dac, wiec wrzucam tutaj. najczesciej z portalu korzystam uzywajac telefonu i od jakiegos czasu caly dzial sportu przyslanial mi bialy prostokat - prawdopodobnie reklama w formacie obcym mojej komorce. nie przeszkadzalo mi to bo sport mnienie interesuje. od wczoraj jednak portal przyslaniaja juz dwa prostokaty, w tym jeden na dziale ekonomia. nie da rady go zamknac, ani przeczekac. czy mozna cos z tym zrobic?
    • dlaczego co chwile wyskakuje reklama jakis dziwnych samochodow na kazdym forum? czy w ten sposob chcecie zniechecac ludzi do uczestnictwa w waszych forach?
    • Jakieś koszmar!!!!!! Lata po ekranie po każdym klinięciu. Wyrzućcie to świństwo, bo nikt nie będzie wchodził na forum.
    • Jak się go pozbyć? Pojawia się z każdym odświeżeniem strony. Nie pomaga zablokowanie zawartości, tzn. pomaga, ale tylko do odświeżenia. Przeglądarka Opera 10.53. Po kilkunastym razie "to znowu ja ściana" skapitulowałam i wyłączyłam głośniki.
    • Mejle przychodzą jak przychodziły. Teraz są od nikogo do nikogo a i tak przychodzą ;-) A do tego reklama czekolady. Ja rozumiem, że można mieć problem z poradzeniem sobie z zabezpieczeniami poczty, ale co jest trudnego w rozumieniu takiego zdania: "reklamy z nienacka ryczące na użytkownika i nie liczące się z tym, czy w danej chwili przypadkiem nie słucha np. czegoś ważnego w radio albo dobrej muzyce są zwykłym lekceważeniem użytkownika". Ten temat był na tym forum tyle razy a Wy...
    • chcialam sie zapytac jak permanentnie wylaczyc dzwiek w reklamowkach na forum bo doprowadzaja mnie do szalu!? nie mam ochoty zeby jakas reklama zagluszala mi muzyke ktorej slucham na komputerze!!! sic!?! juz mie tyle razy wystraszyly jak mialam rozkrecone glosniki na caly regulator, ze to przestaje byc smieszne. - slucham muzyki, a tu nagle jakies glosy slysze i wrzaski - efekt totalnie przeciwny od zamierzonego przez reklamodawce. i rozwiazaniem nie jest odsylanie uzytkowni...
    • Wyłączcie tą grającą reklamę Tancerze, bo oku...wieć można! Włącza przy każdym kliknięciu. Musi tak ryczeć??????
    • bo widze jeszcze duzo niewykorzystanych miejsc, gdzie mozna by wrzucic jeszcze wiecej bannerow. Najlepiej obficie animowanych, ruchomych i takich, ktorych nie da sie tak latwo zamknac :/ ja rozumiem, ze forum musi na siebie zarabiac, a ze jest bardzo popularne, to i przyciaga licznych reklamodawcow, ale naprawde przeginacie. Zebyscie sie nie zdziwili, jak nagle zostaniecie tu sami z owymi bannerami, bo ludzie znajda sobie inna, mniej irytujaca strone. z drugiej strony ciekaw jestem,...
    • czy naprawdę tak musi być? Nie wystarczy, ze i tak zajmuja 1/3 ekranu to musza jeszcze latac w dol???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się