Forum Turystyka Świat Egipt
ZMIEŃ
      reklama

reklama

(20 wyników)
    • ...hotele zobacz... i widzisz zamiast hoteli reklamę jakiejś wątpliwej firmy oferującej wycieczki. Jakiś Ty przebiegły! Ho, ho! A jaki zaradny! Jak dla mnie to jest to nadużycie a firma(?) reklamująca się w ten sposób nie zasługuje na szacunek, a na moje pieniązki w szczególności. Ciekawe czy opisy hoteli są uczciwe czy też sponsorowane? Przez takie postępowanie całe te opisy tracą wiarygodność.
    • witam serdecznie mam prosbę do Panstwa, a byc mzoe znajdą sie też osoby, które braly udzial w tych wakacjach, otóz.. wylot do Egiptu mial odbyc sie według umowy 27 maja o godz. 20 a wylot z Egiptu (Poznan) 10 czerwca o godz. 15.30 czasu lokalnego O godz. 17 z groszami otrzymałam telefon z biura, ze samolot jest opozniony i mam sie wstawic na lotnisku o 23, kilka minut przed 23 dowiedzialam sie , ze jednak lot przelozono na 6 rano dnia nastepnego, powodem byla burza piaskowa ...
    • Polecam ten artykul. Troche rzetelnej informacji w zalewie podgrzewanych plotek. biznes.onet.pl/egipt-biznes-jest-biznes,18569,4164529,1,news-detal Na marginesie, BBC World podalo iz rzad brytyjski zniosl ostrzezenie przed podrozami do Tunezji.
    • Witam! Zkładam ten wątek,bo dosyć mam bzdur pisanych na forach internetowych!Sugerujecie sie cudzymi opiniami,a tu przecież o fakty chodzi! Jesli macie pytania dotyczące Hurghady-chętnie pomogę,ale prosze-bez żadnych reklam czy antyreklam!Nie chce pisac o BP tylko o HRG Mieszkam w HRG i moge Wam wiecej pomoc niz wiecznie niezadowoleni z życia ludzie,ktorzy skupiaja sie tylko na krytyce! Pozdrawiam!!! Rezydentka
    • Chcę podzielic się super miejscem w Hurghadzie z egipskim klimaciekiem a Wy cały czas kasujecie ten wątek, czemu???? Nie pisze tym razem nazwy ale zainteresowanym chetnie o nim opowiem. SUPER miejsce do posiedzenia wieczorkiem, napicia się piwka i wypalenia sziszy!
    • Wczoraj wróciłam z Egiptu (Hurgada - Coral Beach)i przeżywam szok termiczny. Rano plywałam w morzu czerwoym a wieczorem musiałam pokonywać zaspy śniegu. Byłam z Alfa Star i mam cudowne wspmnienia. Naszym rezydentem był Ajman, który jest żywą, chodzącą reklamą Egiptu i Alfa Star! To wspaniały młody człowiek, o niewyczerpanych pokładach cierpliwości i zawsze tak samo prominnym uśmiechu. Zawsze chętny do pomocy i dający poczucie bezpieczeństwa. Wielkie dzięki za opiekę Ajman i do szy...
    • Powiedzcie mi z kim jechać na wycieczkę do Luxoru. Proszę żeby nie odpowiadali mi reklamodawcy bo wprowadzają tylko szum. Co z wycieczkami Soni ? jak jest na wycieczkach z biurami podróży - polskimi i międzynarodowymi (Neckerman)? Co warto zobaczyć czego nie? Czy warto pojechać na pustynię z wycieczką? Czy to zupełna "cepeliada"? Będę w Egipcie już za dwa tygodnie (niecałe) z ECCO Holiday czego mam się spodziewać? (opinie tylko tych, którzy z nimi byli mnie interesują) Piszcie pra...
    • Od kilkunastu dni nie chce mi się tu nic czytac ani pisać!!!!Ta reklama ,która wchodzi na każdy post powoduje u mnie odruch wymiotny.Brrrrr...to jest gwałt na czytelnikach Forum....ja złożę skargę do brata Romana! I to by było na tyle-trochę na smutno ,trochę na wesoło..
    • W kwietniu jadę do Hurghady z biórem podróży Ecco Holiday. Będę w hotelu Sunrise Holiday Resort. Jeszcze nigdy tam nie byłem, więc proszę powiedzcie mi jak tam jest. Szczególnie interesuje mnie hotel i Bióro Podróży. Bardzo się boje bo na forum znalazłem wiele niepozytywnych opinii na temat biura. Proszę Pomóżcie. Jeśli wiecie coś na temat hotelu to też pomóżcie.
    • Tak długo, jak będą się tu pojawiały reklamy African Tours, będę ostrzegał wszystkie osoby wybierające się do Hurghady przed korzystaniem z tego biura. Ludzie! Jeżeli nie chcecie być nabici w butelkę, to znajdźcie sobie jakiekolwiek inne biuro. Nie wierzcie w sponsorowane teksty pojawiające się na tym forum. Ashraf z African Tours nie dotrzymuje danego słowa. Poniżej podaję telefony do kilku konkurencyjnych biur podróży. Eastmar: 065-442504 Inter Egypt Travel: 065-442552 Isis T...
    • cenzura(5)

Po co pisać , jak moderator kasuje niewygodne wątki? Lepiej jak za komuny. Szanowna Gazetko- jacy jesteście zakłamani to głowa mała Ale z frazesami o wolności słowa itp na ustach Wam do twarzy-ludzie już dawno się przyzwyczaili. Dobrze ,że "walczyliście" , o wolność słowa i teraz z niej korzystamy- to się normalnym ludziom w głowie nie mieści-żenada Włączam stoper,kiedy to zniknie. Ja również znikam z forum- dla niektórych będzie to ulga . Nie ma sensu pisać o własnych poglądach, a...
    • Widzę sporo samozaparcia i uporu z zamieszczaniem kolejnej porcji spamu kazdego dnia. Coś mi się zdaje, że regulaminu forum pan nie czytał, tam dość wyraźnie napisane jest na temat reklam... Jaki problem zamieścić jedną płatną reklamę u góry forum ? Będzie widoczna cały czas, w każdej chwili, nie spadnie na dół, nie zostanie skasowana przez admina. Może taka forma reklamy (nie tak drogiej zresztą) się opłaci, w końcu na forum zaglądają całe rzesze fanów Egiptu i turystów, a więc Tw...
    • Witam, prosze o porade jakie wybrac centrum nurkowe tak aby byli polscy instruktorzy.
    • Hej !!! To prawda, ze umieszczam tutaj swoje reklamy od dluzszego czasu, ale do tej pory, czyli moze od 2 - 3 tygodni, nie bylo z tym problemu. Nikt nie mial o to pretensji. Wrecz przeciwnie- wiele osob skorzystalo z naszego centrum dzieki informacjom zamieszczanym tutaj i KAZDY byl bardzo zadowolony. Faktem jest, ze reklama platna na tym forum nie jest droga . Problem lezy w tym, ze do tej chwili trudno bylo nam formalnie (brak karty kredytowej lub konta internetowego) to zor...
    • Dlaczego nikt nie chce pomoc czlowiekowi i temu portalowi gdy przez nieodpowidzialnego smarkacza ktos chce go odciac od internetu?Na ile to jest powazne zagrozenie?PC odpowiedz bo mam pewne propozycje.
    • Zostało mi polecone regionalne biuro Orbittours w Sułtan Beach.Czy wiecie coś o nim.ma bardzo niskie ceny a jak z jakością. pozdrawiam piszcie.
    • Chcecie jej zrobic antyreklame moze i slusznie.. Nie wczytuje sie bo za duzo.. Pamietajcie ze czasem nie wazne co sie mowi wazne zeby sie mowilo i to juz najlepsza reklama.. A watkow na jej temat zrobilo sie chyba juz troche za duzo. Niedlugo do lodowki zajrze a tam ultra tours. Naprawde ludzie. Na jeden temat mozna pisac wszystko w jednym temacie i nie ma co dublowac bo robi sie malo przejrzyscie.
    • Zanim zaczniesz dopatrywac się drugie dna w interwencjach lekturę Regulaminu Forum proponuję: 6. Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl przekazów reklamowych.
    • Drodzy parafianie ... znaczy się forumowicze ! Powiedzcie mi co Was tak boli w tym że ktoś przy okazji udzielania informacji trochę się poreklamuje i dodatkowo zarobi trochę pieniędzy ? Żal Wam dupy ściska że ktoś zarabia a Wy nie ? Na większości forów poświęconych turystyce jest dokładnie to samo - wchodzi ktoś kto pracuje w tym biznesie, udziela przydatnych rad, przy okazji (co oczywiste) reklamuje swój biznes i ... co się dzieje ? Od razu jest zakrzyczany przez oszołomów z forum a ...
    • Mam zamiar leciec do Egiptu pod koniec sierpnia. Teraz najnizsza cena za hotel 3* to 1800(2 tyg - HB). Czy czekac jeszcze z nadzieją że bedzie jakies super last minute? Czy zamawiac juz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się