Forum Kultura Teatr
ZMIEŃ
      reklama

reklama

(9 wyników)
    • Słyszałem, że Krystian Lupa zrobił reklamę telewizyjną. Ktoś coś wie? Podobno plan zdjęciowy był za granicą (W Niemczech?) ale można ją zobaczyć w polskiej telewizji. Macie informację która to?
    • Jestem aktorką, 3 lata po szkole i chętnie bym gdzieś pojechała za granicę do teatru, bądź filmu czy reklamy, języki znam. Orientuje się ktoś jak się do tego zabrać? Będę zobowiązana za informacje.
    • www.galeria.uq.pl/details.php?image_id=14957 a ponoc wiecej takich krazy papa papaja
    • troche mnie dziwi otoczka reklamowa najnowszej premiery Teatru Wielkiego, bo sa plakaty na miescie, reklamy w prasie, w tramwajach, a nawet na autobusach niby ok. fajnie, ze promuje sie nie tylko masowke, ale tez prawdziwa sztuke. zastanawia mnie tylko rozmach promocjyny, skoro w tym roku spektakl bedzie grany zaledwie 6 razy. mieli nadwyzke budzetowa?
    • widzieliscie reklame zrobioną przez jarzyne? to lekka przesada, za malo ma pieniedzy czy co? zeby sie tak chałturzyc...
    • Z jakim teatrem jest związana Magdalena Cielecka ? W, jaki sposób można się z nią skontakotwać ? magdalena.cielecka.filmweb.pl/Magdalena,Cielecka,filmografia,Person,id=354
    • I co sądzicie na ten temat: miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34861,2416717.html
    • Czy jest to uregulowane prawnie, że wysokonakładowa gazeta prywatna reklamuje instytucje publiczne (teatry) i ogranicza się tylko do wybranych przez siebie teatrów, które uważa za dobre, kosztem innych, które uważa za złe. Co otrzymuje gazeta w zamian od teatru? Ile dostaje prawomyślny krytyk? Jak Biuro Teatrów Miejskich rozlicza teatry z kilkusetysięczną reklamą i te które tej reklamy są pozbawione? Czy daje więcej na reklamę pominiętym czy odwrotnie - dodaje tym bogatym? Gdzie można p...
    • Dziennik Internetowy Krystyny Jandy, 18.03.2004, www.krystynajanda.net Wczoraj za zebraniu artystycznego zespołu Teatru Powszechnego, wybieraliśmy Radę Artystyczną Teatru. Zgłoszono jako kandydatkę na członka Rady, między innymi panią Joannę Szczepkowską. Przed głosowaniem wstałam i wyjaśniłam kolegom, że Joasia od jakiegoś czasu, szkaluje mnie i obraza poza teatrem, używając do tego między innymi łamów Gazety Wyborczej. Że nie mogę pozwolić żeby osoba, która działa publicznie, jaw...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się