Forum Turystyka Polska Morze
ZMIEŃ
      reklama

reklama

(6 wyników)
    • Dlaczego moderator nie usówa chamskich reklam zamieszczanych na forum.
    • Jak myślicie: Czy to forum jest dla tylko dla poszukujących noclegów, czy też dla oferentów. Zauważym że ktoś już po raz drugi usunął mój wątek ? Co zrobić aby tak nie było?! Widziałam podobne ogłoszenie do mojego i też go skasowano .
    • Jestem właścielem, domków letniskowych nad morzem. Często "zasiaduję się" na tym moim "forum".Udzielam porad, dzielę się wiedzą ,zaś,gdy ktoś szuka "lokum" na letni wypoczynek, odpowiadam. Czy uważacie ,że takim postępowaniem, naruszam dobro tego forum i odwiedzających, to forum, gośći, WAS.? Podzielcie się, proszę, swoją opinią. Co o tym myślicie. Bardzo proszę. Postaram się, do merytorycznych wypowiedzi odnieść. Kazimierz N.
    • Zastanawia mnie fakt dlaczego niektorzy wlasciciciele kwater sa tak zawistni i zazdrosni, dlaczego zrywaja inne ogloszenia,wypisuja krytyke na forum, walcza z reklama innych w jakis uparcie chory sposob.Przeciez wystarczy nie czytac tych reklam kwater ,jesli dzialaja na nerwy, kazdy ma prawo pisac na forum co mu sie podoba, żyjemy przeciez w dobie demokracji,uczmy sie tolerancji i przestanmy wszystkich krytykowac, bo to jest chore!Zadziwiajace jest to ze krytyka ciagle wychod...
    • ASTORIA Z PRZYJEMNOŚCIĄ WITA PAŃSTWA! ASTORIA usługi HOTELarskie ul. Kamieńska 11B, 72-420 Dziwnówek tel. 091/3813377 www.Astoria.NadMorze.pl Wspaniałe położenie ASTORII w Dziwnówku ( zaledwie 40 mb do plaży ), przytulna atmosfera, wysoki poziom obsługi i komfortowe warunki pobytu to walory gwarantujące wygodę i przyjemny pobyt u nas. Astoria dysponuje nowocześnie i profesjonalnie wyposażonymi pokojami 2 i 3 osobowymi z łazienka, TV, radiem, tel. i sprzętem plażowym. Nasz...
    • apartament 2pokojowy komfortowy z aneksem kuchennym, tarasem,z miejscem parkingowym, do plazy 500m, las w zasiegu wzroku,do promenady 300m przy 2 osobach doba 80 przy 3 -90 przy 4-100zl niedrogo i komfortowo. wysylam zdjecia 0603407546

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się