reklama

(4 wyniki)
  • Na niniejszej stronie wyświetla się reklama kontestowa Google'a (w poziomym boksie na górze strony - jeśli się Wam poszczęści, będzie tam widnieć i teraz). Ponieważ system AdSense wyłapuje, o czym jest strona i pokazuje reklamy odpowiedznio do tematyki, to w tym okienku na górze strony widzimy głównie reklamy szkół językowych i biur tłumaczeń. Raz i drugi moją uwagę zwróciła reklama firmy tłumaczeniowej. Sęk w tym, że firma ta reklamuje się hasłem... "Profesionalne Tłumaczenia...
  • Witam, Znajoma przyniosla mi przetlumaczone przez tlumacza przysieglego z j. niemieckiego swiadectwo szkolne. Tlumacz z Polski, tlumaczenie potrzebne w Austrii. Przyznam, ze jak zobaczylam to tlumaczenie, to wlos mi sie na glowie zjezyl, ale prosze rowniez profesjonalistow o ocene. Czy dopuszczalnym jest przy tlumaczeniu dyplomu: -zamieszczanie na gorze kazdej strony reklamy biura tlumaczen (Taki kolorowy pasek bannerowy z danymi biura) - brak opisu godla polskiego (na swiadectw...
  • witam. proszę o pomoc w przetłumaczeniu na polski poniższych kawałków :-). znaczenie rozumiem, ale nie wiem, jak je ładnie ująć po polsku. w nawiasach komentarze. (1) "Affidavit of Eligibility and Liability Release" (nazwa pisemnego oświadczenia, które musi być podpisywane np. przez osoby biorące udział w różnych konkursach na terenie USA) (2) "Publicity Release" (coś podobnego, jak wyżej (?)) (3) "withholding taxes" (chodzi chyba o podatki odprowadzane od dochodów, obejmujące tak...
  • Moi drodzy, Na naszym forum co pewien czas pojawiaja sie listy, ktore mozna chyba uznac za reklamy. Reklamuja swoje uslugi tlumacze, ale takze korepetytorzy i nauczyciele jezykow. Jest tez troche pytan osob poszukujacych kursow jezykowych. Kiedys pracowicie usuwalem z forum tego rodzaju listy, potem tego zaniedbalem, a teraz nie wiem co robic i postanowilem spytac Was o zdanie, bo to Wy wiecie, jakiego forum oczekujecie. Tak wiec: czy powinienem kasowac wszelkiego rodzaju reklamy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się