reklama

(17 wyników)
  • Wam też tak się pokazuje na wszystkich forach ? To takie małe na czerwono ?
  • Pisiory dały czadu!
  • jeszcze do niedawna chwiejną miałam opinię n/t p. Janusza Palikota. odwaga i szczerość tak, ale pewne jego wypowiedzi nieco nie teges, niestosowne etc. - wybrzydzałam. PiS, zachowania jego ludzi i porównanie ich z działalnością pana Janusza sprawiły, że w sondażu "Wprost" pytającym czy wywalić czy też nie p. Palikota z PO, bez wahania klinęłam nie. never. nie - kliknęło ponad 59 proc. tak - ponad 37 proc. pozostali nie mają zdania.
  • [b]zimnego Lecha[/b]?? Sprawa wątpliwa - właśnie został ocenzurowany bo budzi ... jeśli przeczyta: [i]"[b]Spragniony wrażeń? Zimny Lech[/b][/i], może potraktować to jako naruszenie pamięci zmarłego prezydenta... No i przechlapane! PeeS - czy ktoś się odważy zareklamować to piwo: [b]tylko cieplutki Lech da ci pozytywne odczucia[/b]??? Wątpię!!
  • Nelly spytana w TVN24 czemu nie ma jej w zespole Macierewicza, powiedziała, że nie ma czasu, a poza tym to : - Mam naturę Sherlocka Holmesa i sama prowadzę śledztwo. następnym razem, zatem, gdy w tv się pani Nelly pokaże, nie należy się dziwić czemu peleryną okryta i w czapce z daszkiem na ślicznej główce będzie pociągać faję.
  • felieton (czy jak to tam nazwać) Cezarego Michalskiego o Powstaniu Warszawskim... stawia w nim tezy, z którymi mozna polemizować, zgadzać się lub nie - nie o to chodzi... Postawiona teza jest kontrowersyjna, ale mierzona najprostszym spojrzeniem - [i]jedynie słuszna[/i]... - i też nie o to chodzi... Chodzi o wpisy/komentarze pod felietonem... co pozostawiam PT dworzanom do odkrycia... każdy sobie :) wiadomosci.dziennik.pl/opinie/artykuly/297764,michalski-nazywanie-powstania-walk...
  • z JKM się zgodzę: [i] Janusz Korwin - Mikke opisuje na swoim blogu "zebranie Klubu Ronina. Grupuje on dziennikarzy i inteligentów związanych raczej z PiSem." Tematem dyskusji była katastrofa smoleńska. - Stwierdziłem, że ludzie ci (chyba co do sztuki!!) zapadli na jakąś niesłychanie widać zaraźliwą odmianę grypy: smoleńskiej. Wszyscy - starannie zresztą unikając konkretów - wyrażali przekonanie, że "prawda kiedyś wyjdzie na jaw" - a ta "prawda" to to, że na pewno maczali w t...
  • ... wątek, ktory właśnie tutaj chciałem założyć a założył mi się na FK... :) *** Kiedyś, kiedyś dawno temu... (a jednak pamiętam) [i]smieszno i straszno wmiestie[/i], było [i]tigra pajebat'[/i]... Dzisiaj - [b]krzyż wykopać[/b]... I tylko nie wiadomo: bardziej to śmiesznie, czy bardziej to strasznie. A państwo? No właśnie! Gdzie w tym wszystkim jest państwo? Pogubiło się? Zagubiło...? Przegrało?!?!
  • Ciekawe, czy nazywał się Karski? www.tvn24.pl/-1,1667603,0,1,koparka-zabil-11-osob-czeka-go-smierc,wiadomosc.html
  • w przed komisją Rynia Kalisza w wykonaniu miszcza poprawnej wolszczyzny. Co prawda 4 lata pracuja nad miszczem, ale takie miszczostwo nie da się do końca zapomnieć! Dugo-długo Powiedzić-powiedzieć sużba-służba syszałem-słyszałem wogle-w ogóle szyskie-wszystkie Niestety niektórych słów nie byłem w stanie zrozumieć, bo były nieartykułowanym bełkotem.
  • zakładam to tutaj , bo jet tak piękna, ze szkoda, aby wyladowała w kosmosie czy na osle. Wymyślił "ukos"- moje gratulacje
  • ten ponad stu osobowy twór zwany "zespołem Maciorowicza" -nie mylić z zespołem Downa! www.tvn24.pl/2072302,26086,0,44,1,pani-minister-tanczy,wideo.html
  • Dobrze widziec tylu ludzi nie zainfekowanych przez grype smolenke. Ja to ostatnio w realu wsrod bliskich mialam ostre przypadki zachorowan. Strasznie zlosliwy wirus. Niestety musialam odizolowac sie i urwac kontakt bo wirus wciaz atakowal.
  • kompletne pomylenie z poplątaniem: [b]Reklama Krakowa obraża kobiety[/b] www.dziennik.pl/wydarzenia/article379388/Feministki_Reklama_Krakowa_obraza_kobiety.html [img]https://www.dziennik.pl/files/archive/00199/FR_krakow_wart_199627e.jpg[/img] ... "Ktoś chyba ma bardzo dziwne poczucie humoru. Ta reklama to jawna pogarda dla kobiet" - mówi Joanna Piotrowska z Feminoteki i zwraca uwagę, że jej głównym odbiorcą są mężczyźni. Podobnego zdania jest etyk prof. Magdalena Środa. "To h...
  • Niech wszyscy kaczyści&co. spadają na dŻewo! ps. wpadłam na moment, si ju lejter ;) :p
  • żadnych zadym, żadnych przenosin, żadnych awantur - szczelnie ogrodzić, nie wpuszczać nowych idiotów, a ci co, siedzą tez kiedyś będą musieli wyjść. Dawno to powinno być zrobione. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8211365,Nowe_barierki_przed_Palacem__Krzyz_odciety_od__obroncow.html Zresztą remont jest pretekstem do postawienia szczelnego ogrodzenia. Krzyże samowolnie stawiane na chodniku sprzątać jako śmieci, podobnie wieczorem znicze i kwiaty. [b]Trzeba było to zrobić zaraz ...
  • Wiem, ze trzeba jakoś żyć, ale jak słyszę reklamę Lidla gdzie pan Krzysztof robi z siebie idiotę krzycząc, ze mega-paka chipsów za jedyne 4.99 to serce mi pęka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się