reklama

(10 wyników)
  • Drodzy forumowicze, chciałabym zasięgnąć Waszej opinii, piszę właśnie pracę mgr na temat sztuki w reklamie, Chciałabym poznać Wasze opinie na temat konkretnej kampanii, która kryje się pod poniższym linkiem. Co o niej sądzicie? Jak ją oceniacie? Czy to sztuka przez duże S? rynekisztuka.pl/2012/09/14/dziela-sztuki-w-obiektywie/#POZDRAWIAM!
  • Muszę to napisać, bo nie wytrzymam. Przed chwilą była reklama, w której ględzili, że sen w pieluszce pampers to złoty sen. Rozumiem, że jak się dzieciak sfajda za przeproszeniem, to ma złoty sen.:) Nie wytrzynuję kretynizmu reklam, niedawno słyszałam jakąś w której twierdzili, że pralki - nie pamiętam jakiej firmy- mają diamentowy bęben. W pierwszym odruchu chciałam lecieć do sklepu i kupić taki bęben, bo oczami wyobraźni ujrzałam taki wielki diament :D
  • Musze sie z Wami tym podzielic. Od pewnego czasu w kanadyjskiej telewizji leci pewna reklama. Reklama, jak reklama, nic specjalnie ciekawego. Za to... Gdym ja pierwszy raz zobaczyl wykrzyknalem ze zdumieniem: Kocio!!!! Na drugi rzut oka zapytalem siebie: A moze nie Kocio? Na trzeci rzut oka stwierdzilem z rozczarowaniem: Chyba jednak nie Kocio. Do dzis z przyjemnoscia ogladam te reklame (chociaz, jaok takich, reklam nie cierpie) i ciagle w podswiadomosci zostala malenka czastka nadziei...
  • Po teściowej Kleopatry przyszła kolej na matkę króla Artura :D www.youtube.com/watch?v=g2j1VkbRWiE
  • ...no właśnie. Nie lubimy, przełączamy kanał, wychodzimy do łazienki, do kuchni zrobić herbatę, przewracamy stronę gazety, omijamy wzrokiem. Ale docierają do nas i jakieś pojęcie o nich mamy. A gdybyśmy tak zrobili dla własnej uciechy reklamy książek Guruy? W formie graficznej (gazetowej) lub video (teraz każdym aparatem można nagrywać). Byłoby fajnie trzymać się epok i przy Klinie nie pokazywać komórek:) Co Towarzystwo na to? Jeżeli 'rób, rób, a my się popatrzymy' to ja palcem nie kiwnę....
  • Reklamy(13)

Prezerwatywa produkcji brytyjskiej Pęka dopiero po jedenastu litrach!
  • REKLAMA(39)

Właśnie wróciłem z teatru Ateneum. Byłem na Stacyjce Zdrój i chciałbym Was szczerze zachęcić. Wyobraźcie sobie Starszych Panów Dwóch, teraz dodajcie do tego Andrzeja Poniedzielskiego. Robi się ciekawie? Poniedzielski snuje się po scenie i wierszem gada, ale jakim! Na scenie pojawiają się Zawadzka i Tkacz. Przyśpiesza Wam puls? Dodajcie do tego Tyńca, Kamasa i Barcisia. Jeszcze nie pędzicie po bilety? No to na scenie pojawia się sam Piotruś Fronczewski. W cylindrze! Tanie dranie,...
  • Reklama(8)

w radiu była dyskusja o ksiażkach naszego dzieciństwa i co polecamy rodzicom dla ich dzieci. zadzwoniłam i powiedziałam że polecam Pafnucego Joanny Chmielewskiej i pare innych rzeczy. Rozpoczynamy kampanie reklamową na rzecz Guruy?? proponuje napisac tu o swoich sukcesach w zarażaniu społeczeństwa chmielewszczycyzmem.
  • Szanowni!!:)) Zobaczyłam wczoraj takie oto wino i nie mogłam, po prostu NIE MOGŁAM go nie kupić!! Zdjęcie nieco niewyraźne, kolory trochę nie teges bo robione wieczorem, ale czy Wy widzicie to co ja:))) No, może ten różowy mógłby być mniej fioletowy, ale skojarzenia nasuwają się same!!:)) Odstawiam w dobre miejsce i dołączamy do prezentów grudniowych, co?:)) img232.imageshack.us/img232/1161/lesiort2.jpg
  • Klode (spod nog) chetnie oddam oraz przeszkode nie/do przeskoczenia - najlepiej posiadaczowi konia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się