reklama

(48 wyników)
  • mogę skomentować jedynie tak: "faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak" ale gadka, jak ktoś nie widział, to koniecznie polecam, mniej więcej połowa odcinka, rozmowa Elżuni z ciocią Stasią. no że też, oglądam Klan raz na miesiąc i taka scena.
  • jakie platki sniadaniowe "smaczne i zawierajace blonnik pomagajacy w trawieniu" reklamowala dzis Krysia w diaglogu z Olą na poczatku odcinka?
  • Pytałam o to na forum telewizyjnym, ale bez odzewu, więc może tu spróbuję. Mianowicie czy K.Nowakowska, grająca Olgę w MjM, występuję w reklamie Cyfrowego Polsatu z tekstem: "Wiele nas łączy" i mężem: "Mama jest w ciąży" Fakt-ta babka z reklamy na ciemne włosy, ale twarz i głos ma uderzająco podobną do K.Nowakowskiej. A zawsze można ubrać perukę.
  • wlasnie zajawke widzialam gdzie Ela tlumaczy cioci Stasi o co chodzi a na stole poustawiane sa pojemniczki z jogurtem. masakra
  • wygląda potwornie! zmarchy, wory pod oczami, blada cera, koszmarny makijaż yyychhh jesli ktos to kupowal, to tylko obrzydzic moze, makijazystka do pracy nie przyszla, czy co?
  • I znowu się zaczyna. Dziś demonstrowali jakie to pyszne płatki śniadaniowe jedzą na śniadanie. Elżunia zachwalała, że posiadają błonnik i wspomagają trawienie. Te reklamy są już okropnie natarczywa i bardzo częste. Swoją drogą, ciekawa jestem DLACZEGO nigdy nie wymawia się na głos marki danego produktu, tylko zawsze reklamuje się to za pomocą kadrowania tego produktu ?
  • kolejna reklama w klanie hahahahhah
  • Od paru odcinkow w Mjm ciagle mowia o krowie i prawie wszyscy w tym serialu pija mleko od krowy, czy to jest jakas kryptoreklama?;)
  • TYm razem Danacol. żalosne to było, ten sztuczny dialog i nachalne promowanie produktu.
  • Mucha w reklamie jakiegoś włoskiego piwska.Mało jej pieniąchów czy co.Ja rozumiemn aktora/aktorke który/a ma problemy finansowa rodzine na utrzymaniu itp ale ona singielka ptasiego mlejka jej pewnie nie brakuje a tak się poniża. Jej co za materialistka
  • Mam wrażenie, że od paru odcinków oglądam nie serial, tylko obszerniejszą reklamę wody mineralnej. Rozumiem, że to sponsor, ale żeby tak nachalnie? Wszyscy nagle piją i zachwalają konkretną wodę, nalewają ją tak, żeby było widać nazwę, kamera wręcz zawiesza się na trzymanej butelce. Najpierw była jedna butelka, potem cała zgrzewka, w końcu przyjedzie chyba cały samochód dostawczy. Przyznam że czekam niecierpliwie na następne odcinki tylko po to, żeby wyłapać tę nieszczęsną reklamę. Koszmar!
  • 1. Delicje 2. Jogurty 3. Woda mineralna 4. Kremy Vichy do twarzy 5. Bank WZB 6. Pasztety 7. Tusze do drukarki Coś jeszcze było reklamowane?
  • Widzieliście? Leciała właśnie przed Teleexpressem. Reklamują Artresan. Pieńkowska jest nawet w peruce Marysi. :D
  • Nie denerwują Was nachalne i chamskie reklamy w serialach? Np. IV cz. "Magdy M." to po prostu jedno wielkie pasmo reklamowe. Tak nieudolnie wplecionych, że aż oczy bolały. Np. Piotr idzie w góry i ni w pięć ni w dziewięć zatrzymuje się, by łyknąć Kropli Beskidu. Przy śniadaniu u Waligórów też nagle dzieci piją tę wodę. Dalej - ING. Synek tychże prosi matkę o piątaka, daje jej portfel, a tam karta ING. Tego banku też stronę oglądają w Axon Banku. Sebastian już nie robi zdjęć Nikone...
  • Czy Was też to tak drażni, ja mam trochę wrażenie, że robią z widzów idiotów, którzy nie domyślą się, że to specjalnie pod reklamę napisana scena, w dodatku denna i zaraz pobiegną do sklepu kupić;) Wczorajsza scena, jak Krzyś pyta "Komu Ice Tea, bo robię gazowaną", po chwili zbliżenie na butelkę. I późniejsza scena jak wszyscy popijają tą gazowaną Ice Tea placki ziemniaczane. No na mój żołądek to nie byłby dobry zestaw;) Juz nie wiem, co gorsze, czy nachalne reklamy czy to, jak w...
  • W reklamie tv leci spot sosów do spagheti firmy "Pudliszki" :rodzina siedzi przy stole,je sos a wielbiciel córki krzyczy z dołu "kocham cię". Chodzi mi o tę córkę w różowym sweterku-gdzie ona grała,w jakim serialu ? Pałęta się to po głowie ale skleroza silniejsza. Pomóżcie:)
  • Niedawno pisaliśmy, że podczas ślubu reklamowano firmy: Zelmer, Mercedes, Apart i Velvet :D Wcześniej bohaterowie delektowali się Nutellą i Nescaffe oraz używali kosmetyków Avon. A dziś... reklama TPSA :D i to nawet nie ukryta tylko w postaci nic nie wnoszącej bezsensownej sceny. Pewnie potrzebują sponsorów na te efekty specjalne, gwiazdy itp. :DDD
  • Już 2 raz widziałam, jak Danusia wsadza do zmywarki Calgonit. I to po śniadaniu? Trzy talerzyki i kubki. Nie szybciej umyć w zlewie? I ta Coca Cola. Swego czasu Nutella i Avon. Czasem mam wrażenie, że zacznie się jak w Thruman Show. Marysia pokaże telewidzom Pur i powie: Włodku, umyłam stos naczyń weselnych jedną kroplą.
  • Czy również odkurzacz, który Daro wtachał w wielkim pudle z wielką nazwą Electro-costam? Ten odkurzacz to tez była reklama, czy tylko delicje? CHŁOPCY coraz bardziej sie od siebie róznią, miedzy tymi "bliźniakami" jest co najmniej trzy lata róznicy obecnie, tak na oko ;)
  • Czyżby kolejny product placement w Klanie? Coś podejrzanie się zachwycała tymi szpilkami..., aż musiała je wyciągać z pudełka i torby jeszcze w galerii :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się