reklama

(5 wyników)
  • Wiem, wiem, że to detektywistyczny chłam i bzdety, ale bardzo lubię książki Aleksandry Marininy, te o Nastii Kamienskiej. Najpierw widziałam serial z Jakowlewą w roli głównej, a dopiero później zaczęłam molestować znajomych, żeby mi przywozili książki. To naprawdę dobry relaks, takie czytanie bez jakiegokolwiek przepływu fal przez mózg. Jeśli znajda się tu jacyś fani Kamienskiej, donoszę: od soboty na RTR o 20 będą nowe odcinki!
  • Bardzo ciekawy artykuł, całość tutaj: serwisy.gazeta.pl/df/1,34467,2979372.html Polak w Moskwie Jarosław Kamiński 24-10-2005 , ostatnia aktualizacja 21-10-2005 16:20 Czy Rosjanki to dobre kochanki? A polska reklama to plama? Wszystko odbyło się zgodnie z międzynarodowymi standardami. Samolot wylądował. Punktualnie. Bagaże doleciały. Nietknięte. Oficer straży granicznej wbiła pieczątkę do paszportu, uśmiechając się przyjaźnie, celnik leniwie spojrzał na stos walizek na moim wó...
  • Pamietacie w Kin-Dza-Dza zagubieni na planecie graja kawalek muzyczny. Ostatnio w tv leci reklama Heja i wydaje mi sie, ze leci wlasnie ten kawalek z glupawym "iiii"na koncu frazy muzycznej. Czy mi sie tak tylko wydaje, czy moze zeczywiscie tak to brzmi. Co sadzisz, Metelico? Moze ktos ma zdanie na ten temat?
  • W internetowym katalogu Biblioteki Uniwersytetu Warszawskiego znalazłem książkę. Oto dane: Autor: Sokol, Kirill Gelievič. Tytuł: Russkaâ Varšava / K. G. Sokol. Adres wyd. Moskwa : MID "Sinergiâ", 2002. Czy ktoś z forumowych rusofilów zna tę publikację?
  • www.mediarun.pl/news.php?news_id=7052 Rosyjskie Ministerstwo Kultury i Komunikacji Masowej wybrało agencję Prelite Public Relations na oficjalnego partnera projektu "Rosja - Gość Honorowy Targów Książki w Warszawie". Już za niecałe trzy tygodnie 20-23 maja br. będzie można zapoznać się „na nowo” z kulturą rosyjską również podczas warszawskiego wydarzenia. Do Polski swój przyjazd zapowiedziało 26 rosyjskich pisarzy, kilkudziesięciu największych wydawców, a także prz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się