Forum Nauka i edukacja Studia Studia
ZMIEŃ
      reklama

reklama

(30 wyników)
    • chciałam wybrac się na studia związaane z reklama, psychologia reklamy itp... jak sie nazywa taki kierunek? może ktos sie dodatkowo orientuje w okoicach ślaskach gdzie jest taka uczelnia
    • to reklama banku bgz o ile dobrze pamietam.
    • Piszę pracę licencjacką pt "Erotyzm jako jeden ze środków oddziaływania na odbiorcę w reklamie". Byłabym wdzięczna za wszelkie porady czy materiały na ten temat, może ktoś już pisał coś podobnego? Pozdrawiam i z góry dziękuję :) sicanya@interia.pl
    • Witam. Jestem studentką 5 roku marketingu i potrzebuje Waszej pomocy. Męczę się nad pracą magisterską i pozostał mi jedynie rozdział 4, no ale potrzebuje mieć do niego przeprowadzone badania. Proszę wszystkich ludzi dobrej woli aby wypełnili poniższą ankietkę. Jeśli macie mgr już za sobą, to znacie mój ból, a jeśli jesteście jeszcze przed-to poznacie;) - PROSZĘ POMÓŻCIE.W trakcie badania poprosze Was o obejrzenie reklam. Badanie zajmie Wam jedynie 15 minut - jeśli szkoda Ci tego czasu - nie ...
    • co sadzicie o tej specjalizacji? czy jest zla ? chcialam robic taka na kierunku dziennikasrwto i komunikacja spoleczna ale teraz nie wiem czy w ogole isc na te studia skoro osoby na tym forum bardzo niepochlebnie wypowiadaja sie na temat tego kierunku. osobiscie wcale nie chce zostac dziennikarka- chce promowac firmy a specjalizacja public relations promocja i reklama firmy umozliwi mi taka prace. co o tym sadzicie ? zly wybor ?
    • Witam! Potrzebuję pomocy. Chciałabym studiować psychologię reklamy a jedyna uczelnia jaką znam oferująca taki kierunek jest w Krakowie. Jeśli wiecie coś na ten temat to piszcie. Dzięki.
    • j.w.
    • Na których mogłabym studiować reklamę lub coś bardzo zbliżonego?? Najlepiej w Warszawie. Ewnetualnie płatne, ale magisterskie. Ale to ostateczność. Pozdrawiam!
    • Dlaczego caly świat milczy wobec tego, co Izrael ro bi w Palestynie. Izrael dokonuje ludobójstwa narodu Palestyńskieo, i tak samo to co Hitler robił wobec narodu Izraelu. Skoro istnieje Holocaust dala Żydzi , to powinieno byc Holocaust dla narodu palestyńskiego. Daleczego Ameryka bombardowała w Jugosławii , a nie w Izraeu. Przeciez Izrael wyganiał 4,6milliony Palestynczyków , a Serbia tylko 1 milion Albaczyków kosowskich
    • Socjologia reklamy i komunikacja społeczna czy kulturoznastwo? Po czym prędzej będzie dobrze płatna praca? Po czym łatwiej po licencjacie? Co się bardziej opłaca? Pomóżcie!
    • Witam. Mam do Was takie pytanie, mianowicie już niedługo czeka mnnie wybór przedmiotów na maturę, a potem studiów i tu mam niemały dylemat. Myślałem o pracu w komercjach, jakaś reklama, ogólnie praca za biórkiem z dobrą pensją wymagająca kreatywności... No i.. coż to za kierunek? Co w takiej sytuacji mi poradzicie, jakie studia? Pozdrawiam.
    • chce zmienić kierunek i chciałbym poznać opinie ludzi którzy mieli styczność z tym kierunkiem- jacy są wykładowcy, atmosfera itd...
    • Napiszę krótko: temat musi być z zakresu psychologii marketingu. (chciałbym pisać coś z zakresu reklamy w internecie). Czekam na propozycje :-) POZDRAWIAM CIEPŁO :-)
    • Słuchajcie, od dawien, dawna interesuję się reklamą. Czy wiecie może gdzie, na państwowej uczelni można studiować reklamę?
    • Proszę wpisywać swoje opinie na temet reklam <są mi potrzebne do ankiety> 1. najciekawsza waszym zdaniem reklama 2. najgłupsza reklama 3. najsmieszniejsza reklama
    • Mam pytanbie odnośnie dwoch kierunkow. Czy studiowanie dwóch podobnych kierunków czyli marketing i zarządzanie i informatyka i ekonometria ma sens? Drugie moje pytanie to czy lepiej studiować dwa kierunki dziennie? czy lepiej jeden dziennie i drugi zaocznie?
    • Witajcie Piszę pracę licencjacką pt. "Manipulacja w komunikacji reklamy na przykładzie reklam operatorów sieci komórkowych". Promotor kazał mi zawęzić jakoś temat "manipulacji w reklamie" więc tak zrobiłem. Czy taką pracę mogę zrobić na zasadzie analizy kilkunastu reklam z gazet i telewizji? W sensie: załączniki - wycinki z gazet (reklamy) i nagrane reklamy TV na CD. W pracy - krótki opis każdej z reklam i analiza, co w której mogło mieć działanie manipulatorskie, czyli mające na celu zachęc...
    • We wtorkowej Gazecie Wybroczej ukazała się REKLAMA (tak reklama, nie artykół- jeny jak sie pisze artykół?-nie czepiać sie bo mam dys-wszystko) szkoły Koźmińskiego. Reklama opisywała szkołę, absolwentów i były ahy i ochy, jaka to rewelacyjna szkoła. Pytanie moje pierwsze: jak taka rewelacyjna to po co sie reklamuje. Odpowiedz moja pierwsza:pewnie z braku chetnych-stety oczywiście. najbardziej jednak wkurzyło mnie to, że reklama "zrobiona była tak jakby był to artykół lub wywiad,...
    • Hej! Jestem tegoroczną maturzystką, piszę na tym forum bo wiem że Wy studenci często macie tak genialne pomysły, że aż szczęka opada! - ja mam do zrobienia prezentację na j.polski na temat; "Na wybranych przykładach scharakteryzuj jezyk reklam" i bardzo bym chciała czymś ciekawym i zaskakującym "olśnić" moją komisję. No wiecie... żeby ta prezentacja nie była jakaś taka zwyczajna, tandetna i banalna ale żeby komisja mogła ja pozytywnie zapamietać. - nie macie jakiś pomyśłów? ...
    • Wie ktos moze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się