Forum Turystyka Europa Włochy
ZMIEŃ
      reklama

reklama

(6 wyników)
    • Nie sposób nie zwrócić uwagi na tę reklamę, a wszystko za sprawą muzyki. Wykorzystano w niej motyw znanego włoskiego przeboju. Czy ktoś może podać tytuł w oryginale i wykonawcę? P.S. Reklama "puszczana" jest od tygodnia albo dwóch w polskiej tv.
    • Witam, jestem tak zafascynowany po rejsie tymi statkami, że zmontowałem video Pozdrawiam
    • Chciałbym tym razem przywieźć sobie z Włoch parę płyt. Czy ktoś wie, czego teraz słucha się w "każdym" włoskim domu??? Dziekuję, A
    • Pewnie wielu z was na widok Kaczek, które wyjątkowo nie odleciały na zimę :-) myśli o krótkim wyjeździe za granicę (pewnie i dłuższym często)...wcześniej warto poznać trochę języka (np. ciepłych krajów, jak portugalski, włoski czy hiszpański)...Gdzieś warto zacząć, np. wchodząc na portal językowy: www.e-jezyk.pl ...Wiem, że może to brzmieć jak ordynarna reklama, ale w końcu użytkowanie portalu jest za friko, więc niczym się nie ryzykuje (żadnych spamów itp.), a zawsze komuś może się t...
    • Mam prośbę do wszystkich forumowiczów - skończmy z reklamą i public relation jaki robią tu sobie biura podróży. Czemu posty, które mają w tytule "I...a" albo "E....o-T....l" trzymają się ciągle na pierwszej stronie ? Czy myślicie, że to przypadek. A wątek o N...... ? Wiem, że nie ma co liczyć na admina, ani przedstawicieli biur na forum. Ale prośba do wszyskich innych - nie podbijajmy im wątków. Zgłaszajmy je do skasowania. Niech sobie sami podbijają, albo niech te wątki umrą. JEST I...
    • Kochani może ktoś z as podpowie mi które biuro ma interesującą ofertę dotyczącą wczasów w włoszech kontynentalnych.Koniecznie dojazd autokarem, Będę wdzęczna za każdą informację.Przeszukalam wiele katalogów i wszędzie oferta jest bardzo uboga.Widocznie nie znam biur które organizują wyjazdy z interesującą oferta Pozdrawiam serdecznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się