Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      rodzice

rodzice

(140 wyników)
    • Potrzebujemy podziękować Rodzicom za fajny gest. Chcielibyśmy im coś kupić, niekoniecznie bardzo drogiego, bardziej ze smakiem... Szukam inspiracji. Na pewno nie żaden bibelot, bezużyteczny przedmiot. Co mi przychodzi do głowy, to kosz ze smakołykami (nie słodyczami)... Może jakiś elegancki zestaw CD - wyszło coś fajnego? Gadżet do domu, tylko sensowny...? Podrzućcie coś.
    • Mam pustkę w głowie. Może jakaś dobra dusza naprowadzi mnie na trop? Maja po 63 lata, oboje pracują. On lubi literature faktu, muzyke starszą, z lat młodości, myślistwo i historię. Ona lubi literaturę piękna, jazz,sport i podróże . Łączy ich grzebanie w ogródku i medycyna. Nie wchodzą w grę wycieczki kilkudniowe, gadżety dla domu typu zegar czy obraz. Wszelkie sugestie mile widziane.
    • wiem że to forum "zakupy dla dzieci" ;) ale nie mam pomysłu na prezenty świąteczne dla rodziców i nie wiem gdzie się poradzić :) napiszcie co kupiliście/planujecie kupić rodzicom/teściom, napiszcie też czy kupujecie im wspólne prezenty czy osobne...
    • Zastanawiamy się z siostrą co im kupic. Może coś doradzicie...
    • Gdzie szukać pomysłów na prezenty dla rodziców? Bo zupełnie nie mam pojęcia co im teraz kupić. Mieszkają w innym kraju,wszystko mają,więc mam problem głównie z tatą.gdzie wy szukacie pomysłów?
    • Poradźcie... Moi rodzice niedługo obchodza 35-tą rocznice ślubu. Chciałabym im coś podarować, ale nie mam w ogóle pomysłu co. Mam wrażenie, że mają wszystko zwłaszcza że chciałabym aby to był jeden wspólny prezent. Może macie jakieś pomysły? Rzecz jasna w grę nie wchodzi samochód ani kino domowe... ;) Z góry dziękuję za wszystkie pomysły. Kasia
    • Dziewczyny poszukuje gazety Rodzice wydanie nr 5 z maja z książką Domisie. Nigdzie już nie ma, a nam brakuje numeru od 5-8. Jeżeli gdzieś zobaczycie to proszę o zakup, zwraca wszystkie koszty. dzięki
    • Blagam, podsuncie mi jakies pomysly, bo jestem coraz bardziej sfrustrowana... Nie mam kompletnie pojecia jakie prezenty kupic rodzicom na Swieta. A Wy co dajecie pod choinke?
    • witam, niedługo mój synek bedzie miał roczek :) chcialabym sie dowiedziec czy Wy cos kupowaliscie swoim pociechom ?? bo wiadomo,ze dziadki, babcie i chrzestni to on na pewno, ale czy rodzice tez cos kupuja. jesli Wy cos kupiliscie to co to bylo, a moze to cos czego kupic nie mozna, a dziecko bedzie mialo nie lada pamiatke z tego dnia. prosze o pomoc, bo ten roczek to juz nie dlugo !!
    • Kurcze nie mam pomysłu co kupić rodzicom na rocznice ślubu.W zeszłym roku była 40 rocznica i złożyliśmy się z rodzeństwem na wspólny(dość drogi)prezent.W tym roku każdy sam kupuje i ma to być skromny,symboliczny upominek.No i właśnie.Co można dać małżeństwu z takim stażem? Macie jakieś sugestie??Przyjmę wszystkie!!
    • Jakie polecacie łoże do sypialni rodziców? Poszperałam w necie i tak brw i forte do niczego ,ikea w miarę ,a Wy dziewczyny jakie macie doświadczenia. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam.
    • Chciałabym kupić dziecku jakiś zestaw Rokenbok - przeszukałam internet i w Europie nie znalazłam. Czy wiecie moze jak to ze Stanów sprowadzić? Jakiś sklep który wysyła do Polski, lub firma, która ściąga rzeczy ze Stanow?
    • Drogie e-mamy, Mam ogromna prośbę o pomoc z Waszej strony, otóż zbliża sie 30 rocznica ślubu moich rodziców i nie mam zadnego pojecia co kupic na prezent.Bardzo prosze o podpowiedz. Z góry dziekuje, Mama Natalci
    • Drodzy Rodzice, co ja mogę kupić 8-miesięcznemu dziecku w prezencie, poniewaz wybieram się z wizytą do takiego maluszka i chciałabym mu coś podarować. Sam dzieciaczek pewnie nie za bardzo zda sobie z tego sprawę, ale może jest coś takiego, co sami jako Rodzice takiego malca wiecie,że może się przydać i jemu i Wam, a jednocześnie nadaje się na prezent. Przecież pieluszek i prowiantu mu nie podaruje;)Jeżeli macie jakieś pomysły, to bardzo będęwdzięczna. Bardzo chcialabym, żeby to by...
    • Dziewczyny mam pytanko.Udało mi się kupić(przypadkowo)2 numery tego pisma z płytkami VCD z serii "Ucz się z rodzicami"(dźwięki,liczby)oraz z książeczkami Kubuś Puchatek (wiosna,lato).Czy kolejne numery tego pisma z tymi płytkami i książeczkami już się ukazały-tzn,czy je przegapiłam?
    • Hej! Niedlugo przeprowadzam sie do meza do Niemiec. Jestem w 3 miesiacu. Prosze napiszcie czy któras z was rodzila w Niemczech. Czego sie mozna spodziewac, jakie warunki i czy lepiej rodzic tam czy tu. Pomozcie mi podjac decyzje! Pozdrawiam - Nat
    • są w ogóle takowe stacjonarnie? warto? kiedy? jakiego rzędu to są przeceny? moi rodzice wybierają się w ostatni wekend czerwca i tak sie zastanawiam czy nie pokazać mamie tego co by mnie ew. interesowało, jest jakikolwiek sens, sznsa na takie zakupy czy raczej odpuścić, dodam, że interesowałyby mnie rzeczy z kolekcji wiosennej dla młodszych dziewczynek
    • zupelnie nie mam pomyslu, a zawsze slysze to samo: cokolwiek :( pomozecie?
    • Chciclam kupic Chicco ct 04, ale wlasnie sie dowiedzialam, ze to wózek dla niskich rodziców; ja mam 174cm wzrostu, ale maz ma 196cm... To jaki wózek w tej klasie i grupie cenowej polecacie dla nas? Natalia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna