seks

(261 wyników)
  • Czy mozna całkowicie obejśc się bez seksu i zyć szczęśliwie? Czy zdrowie fizyczne na tym nie ucierpi, a psychika?
  • Od przeszlo 2och lat jestem mezatka i musze przyznac ze seks w naszym malzenstwie to totalna porazka od samego poczatku. Mamy chyba z mezem nietypowe problemu,Zaczne od tego ze choruje na przewklekle zapalenie jajnikow, co za tym idzie seks w tym czasie jest rzadki gdy mam zaostrzenia lub praktycznie nie istnieje gdyz sprawia mi spory bol. Jednak nawet gdy wiele miesiecy z moimi jajnikami bylo ok to seks zazwyczaj byl bolesny, do tego doszlo bardzo dziwna reakcja pochwy na sperme meza, uczuc...
  • Czy uprawiając seks w jeziorze można złapać jakąś infekcję?
  • drogie forumki.. mam pewnien problem i kompletnie nie wiem do kogo sie z tym zwrocic.. otoz mam 22 lata, mam narzeczonego, ktory jest moim "pierwszym" chlopakiem, jesli chodzi o seks. Nasz pierwszy raz wspominam tak sobie, bardzo bolalo. Potem za kazym razem tez. Ginekolog powiedzial ze po prostu jestem "ciasna" i dlatego. Minal jakis czas i poszlam do innego lekarza. okazalo sie ze jestem troche chora, bylam w szpitalu, i ta choroba moze byc przyczyna tego ze wejscie do pochwy mam wezs...
  • W końcu 2 lata po porodzie rozpoczęłam współżycie. Było bezproblemowo i super. A Wy jak wcześnie po porodzie zaczęłyście współżyć?
  • Czy też tak macie? Mój mężczyzna bardzo mi się podoba, jest atrakcyjny i zawsze uwielbiałam się z nim kochać. Sprawiało mi to ogromną radość. Od pół roku staramy sie o dziecko. Tak bardzo mi na tym zależy i tak bardzo o tym myślę, że seks zupełnie nie sprawia mi już przyjemności. Koncentruję sie na zadaniu, że chcę być w ciąży. Gdy się nie udaje poświadomie tłumię żal do siebie i do męża. Płaczę w nocy. Znowu całe starania na nic. Doszło do tego, że jestem znerwicowana, spięta i...
  • konkretnie chodzi mi o to ,czy jeśli uprawiam seks dzień przed wizytą to gin badając mnie zauważy np.spermę w pochwie???Wiem ,że to niby naturalne i seks się przecież uprawia ale mi głupio
  • Tak się nad tym zastanawiam. Jestem mężatką od 12 lat i nigdy nie przepadałam za seksem. Teraz postanowiłam juz wogóle z niego zrezygnować, bo mnie nie bawi. Mąż uważa, że powinnam się leczyć! Dlaczego? Nie mogę pojąć czemu trzeba mieć na seks ochotę i trzeba to robić! Jeśli ktos lubi, to czemu nie, ale jeśli nie chce? To tak jakby ktoś kazał iść do lekarza osobie nie lubiącej np sernika. Bo musi lubieć i już! Przez lata się do seksu zmuszałam, a teraz powiedziałam sobie, że już k...
  • Przepraszam, że tu piszę o tym, ale nie znalazłam odpowiedniego forum "dla dorosłych". Mój m po wielu latach znajomości i małżeństwa oznajmił mi, że owszem, kiedy jesteśmy razem z córeczką, to odczuwa, że mnie kocha, ale do łóżka chodzi dla hedonizmu i chęci bycia zawładniętym przeze mnie. Tymczasem ja podczas i po seksie najbardziej czuję, że go kocham. Czy ktoś jeszcze tak ma w swoim niby zdrowym i dobrym związku? To sprawa niby teoretyczna, ale mnie zasmuciła, poza tym w prakty...
  • Mialam robiona cytologie , wiec nie jest to nadzerka. Usg dopochwowe tez nic nie wykazalo. Plamienie nie ma miejsca za kazdym razem i jest jednorazowe tzn. jedynie sperma wyplywajaca ze mnie ma kolor rozowy i na tym koniec.Co to moze byc?Prosze o porady.
  • mam pytanie w jakim czasie mozna po porodzie sn uprawiac seks i w jakim czasie wy juz mialyscie swoj "pierwszy raz" po porodzie...
  • Czy mogę uprawiać seks w trakcie grzybicy jeżeli partner użyje prezerwatywy?
  • Jestem umówiona z moim ginem na elektrokoagulację, czyli wypalanie nadżerki. Do kobiet, które miały już taki zabieg-jaki jest zalecany okres abstynencji seksualnej po? Oczywiście wszystkiego dowiem się dziś po południu, ale moja ciekawska babska natura kaze wiedzieć szybciej i lepiej;)
  • Mam pytanie do kobitek,które mają już za sobą pewien staż małżeński.Jak to u was jest z uprawianiem seksu.Sama nie wiem, czy ze mną jest już coś nie tak.Mam skończone 30 lat,dwójke dzieci i nie mam żadnej ochoty na seks.Nie będę ukrywać ,że ta sprawa jest bardzo denerwująca dla mojego małżonka.Czasami po całym dniu,padam i zasypiam.W dzień,też nie odczuwam żadnych potrzeb.Słyszałam,że po 30-tce wzmaga się popęd seksualny,ale ja czekam i nadal nic.Jak to wygląda u was?
  • Witam! Chciałam się dowiedzieć czy któraś z Was przyjmowała jakieś leki na podniesienie libido.Już od ok roku nie mam w ogóle ochoty na seks.Moje zbliżenia z mężem są bardzo rzadkie,wynikające z jego inicjatywy i są one tylko dla tego bo nie chcę Go skrzywdzić.Ja jestem matką dwójki dzieci,siedzę cały czas w domu.Kocham bardzo mojego męża,pragnę Go bardzo,wiemy jak siebie zaspokoić,znamy swoje pragnienia,ale ta moja niechęć do seksu wszystko czasami niszczy:(.Wybieram się właśn...
  • Jestem zrozpaczona,ale wiem,że nie jestem sama z takim problemem.Jestem w trakcie brania pierwszego opakowania tabletek anty i zastanawiam się właśnie,po co w ogóle to robię,kiedy od września męczę się z czymś czego lekarz nawet nie sprówał zdiagnozować(nie zrobił mi żadnych badań)i tylko na podstawie moich opisów,stwierdził,że to grzybica(po 3tyg.braniu antybiotyków).Łykam Flumycon,brałam już Clotrimazolum,Gynalgin,Gyno-Femidazol,Betadine,a wszystko po to..by nie bolało mnie przy stosunku;(N...
  • Czy to prawda, że stosowanie pigułek może obniżyć ochotę na seks? Przez kilka lat brałam logest i było w porządku. Ale od kiedy zaczęłam brać femoden, zauważyłam, że o wiele rzadziej mam ochotę na seks. Wiem, że mojemu mężczyźnie sprawia to przykrość, zresztą ja sama cierpię z tego powodu... Kiedyś uwielbiałam seks jak koń owies ;-) a teraz... czuję się stara i beznadziejna... :-(
  • jest bezpieczny czy nie?bo znów mam stres.a dodam,ze cykle mam dlugie 33-35dni,ostatnio 42.wiec jak z tym jajieczkowaniem i ew.wpadka?
  • czy przy dosc ostrym, ekstremalnym seksie wkładka na pewno pozostanie na swoim miejscu?? I jakie szanse ze moj partner jej nie wyciagnie przy pieszczotach recznych?
  • Wiem, że temat był na pewno poruszany wielokrotnie, ale męczy mnie to strasznie. Od ponad 2 lat biorę tabletki (teraz novynette, wczesniej regulon) i czułam się po nich świetnie: czysta cera, zero PMSu, żadnych bólów brzucha tuż przed okresem. I dalej niby wszysto jest ok, ale od około 2 miesięcy nie mam wcale ochoty na seks. Wcześenij w tym temacie było wszystko w porzadku, teraz nawet myślę o seksie z niechęcia, nie podnieca mnie nic i nikt:) Zimna ryba po prostu:/ Po przeanaliz...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się