seks

(44 wyniki)
  • Na pytanie czym będzie się trudnił przyszły facet klientki wyszły mi karty :[b] 6 kielichów paź monet i 7 mieczy[/b] - pomyślałam o nauczycielu, przedszkolance (panu) kuratorze sądowym? lub pedofilu ;) A na pytanie jaki pan będzie w seksie wyszła[b] 5 mieczy[/b] - nie ziemski seks bez zahamowań, podciągając to pod SM A jakie są wasze pomysły?
  • Zastanawiam się jak sprawdzają sie Wam Miecze w tematach seksualnych Np jaka jest K. Mieczy? Nie jest namiętna, nie wiem wogóle jak w tym kontekscie patrzec na tą kartę?' Albo 7 mieczy? Niezdradzanie swoich potrzeb? No nijak nie moge tego ugrysc:)
  • skoro karty na znajomosc takie srednie..ale moze chociaz seks bedzie?:> Diabel + cesarz + Glupiec (z calej talii losowalam) Mysle ze bedzie. Nie wiem co to ten GLupiec i chyba nie chce wiedziec, ale seks jakis widze,chyba calkiem udany...choc troche niepokoi mnie ze cesarz sam tu jest, czyzby znaczylo ze tylko jemy bedzie dobrze? :D
  • mozem sobie powpisywac skojarzenia, ja za kilka dni dam odpowiedz:)(no chyba ze zechcecie dluzej albo wpisow nie bedzie:) zapytalam jak będzie z A.: 4 miecze i 2 kije...eh;/ [b]on w grze wstepnej - Sprawiedliwosc[/b] moze metodyczny jakis? w sensie ze sie nauczył co trzeba robic albo jak robic i tak robi? schematy? zimny? [b]w trakcie stosunku - As kijow[/b] chyba ok:D [b]Po - Glupiec [/b]nie wiem, zobaczymy:D moze niespodzianka wesola albo cos [b]Moje zadowolenie - 4 puchary[/b] ...
  • Forum bez Królowej, Godotki i Aśki jakiś taki smutny się zrobił... Zapytałam jaki pewien pan jest w łóżku - choć pewnie nigdy z nim nie pójdę w "tango" to jednak moja ciekawość wzięła górę ;) [b]z przełożenia 8 monet, 9 mieczy, 10 kielichów[/b] - tak jak mówiłam musielibyśmy dużo popracować byśmy jednak poszli ze sobą do łóżka, na stół, podłogę, balkon czy w inne takie miłe miejsce :D [b]Jak postrzegam/postrzegałabym jego cielesność - 8 mieczy[/b] nie zwróciłabym na nią uwagę - mnie fa...
  • zagadkowo bo wpisze odpowiedz. Miałobyc wczoraj,ale z przyczyn niezaleznych warunki sie zmienily, wiec innym razem. A ja jestem bardzo ciekawa!!!!!!!:) Jakos tak, po fakcie tym czuje takie napalenie i ciekawosc, nigdy nie mialam tego znaku zodiaku jaki on ma, nie mam punktu odniesienia(wiem jak to brzmi hehe..ale ja kazdego faceta o date ur. pytam i sobie analizuje). [b] w trakcie gry wstepnej - GLupiec,[/b] hmm mysle ze moze nieograniczony, takie chetny na wszytko bez zachamowan typu "ni...
  • Jaki jest w seksie;-) 5 denarow- dwa miecze- as denarow to karta żębrania o wiecej, chcialby abym prosila go o wiecej aby nie bylo mi dosc, abym w jakims sensie ponizyla sie, ulegla, nie byla godna szacunku ( w jednym z pierwszych smsow kiedy doszlo miedzy nami do roznicy zdan i napisalam mu cos dosadnego o nim odpisal ze;" jeszcze bedziesz mnie prosila abym Ci wybaczyl" , zapamietalam to doskonale i mam wrazenie ze ta karta idealnie oddaje charakter jego zachowania 2 mie...
  • SEKS(29)

PAN 1.[b] Jaki bedzie podczas gry wstepnej Krol Puch[/b] chyba czuły, moze mokro bedzie?:D [b]Jaki bedzie podczas stosunku 3 kije[/b] niewiem;/ [b]Jak sie zachowa tuz po stosunku 9 puch[/b] przytulacki albo polozy sie spac wygodnie. [b]Moje zadowolenie ze zblizenia Paz mieczy[/b] albo niezbyt... bo moze wogole do niczego nie dojdzie skonczysie na rozmowie? ogolem tu chyba nie ma rewelacji co? [b]pAN 2. [b]Jaki bedzie podczas gry wstepnej 8 kijow[/b][/b] gorąco:) aczkolwiek Chyba t...
  • Przeczytałam, że Kapłanka jest kobietą oziębłą, zdystansowaną, nie zainteresowaną sprawami cielesnymi, raczej duchowymi. Czy to prawda? Co Wy o tym myślicie. Jak
  • To juz w ramach 'praktyki' ;) 7 Pentakli, As Pucharow, Cesarzowa ^^ Bardzo pozytywne karty, na pewno jest usatysfakcjonowany. Jak zobaczylam karty to pierwsza mysla bylo to, ze on mysli ze mi bylo dobrze co bardzo go podbudowuje (ojj w jakim jest bledzie) ;) Postawilam czy jeszcze sie w lozku spotkamy - 6 Pentakli wyszla - rozumiem jako wzajemne dawanie i branie, no nie wiem, jade do miejscowosci gdzie go pewnie spotkam to sa spore szanse lol
  • Jaki może być w seksie? Niedoświadczony? A może lubi rozmowę w trakcie? Jakieś sprośności Jak Wam się kojarzy?
  • Jak można interpretowac tą kartę jeśli chodzi o seks? A mianowicie, z rozkladu Jaki on jest w seksie: Gra wstępna: 7 buław Jak zachowa sie w trakcie: Sąd Ostateczny Jak zachowa sie po: Kochankowie Hmmm....?
  • seks(12)

Moja koleżanka ma kochanka ale kochanek chyba wyjedzie na dłużej i ona się pyta kart Czy jeszcze w tym roku będzie się "seksić" z kochankiem? - wiem nie powinno być pytania od "czy" ale tak zadała i tak ciągnęłam karty. [b]9 monet król monet 2 kielichów[/b] - wychodzi mi że oni się na pewno spotkają ale czy będą się kochać :/ ?? no tego nie jestem pewna (brak buław) a kielichy to raczej spotkanie w miłym gronie A wy co sądzicie?
  • Zapraszam króliczki doświadczalne pragnące poznać swoją seksualność (albo cudzą -ale partnerów, nie obcych ludzi) przy pomocy Tarot of Sexual Magic Postawię karty każdemu, bez zapłaty ale należy trzymać się poniższych ustaleń: 1. w tym wątku nie robię dużych rozkładów 2. wszystkie pytania mają dotyczyć kwestii miłości, seksualności i erotyki bo o tym przede wszystkim mówi ta talia 3. nie więcej niż 3 pytania krótkie albo jedno dłuższe (będę ew. sama dostosowywać) 4. całość traktujemy...
  • wyjete po partnerskim z poprzedniego posta. [b] co on zamierza Diabel + 8 mieczy.[/b]..yy....zniewolić mnie????!!! wykorzystac? omamic czyms bym byla bezbronna> [b]czego nie zamierza - Q puch + 4 puch[/b](10 mieczy - wyjete przypadkiem razem z czterema puch) nie wiem, nie zamierza sie obrazic ani mnie obrazic, urazic? [b] Co bedzie Cesarzowa + kochankowie + as kijow?[/b] y...seks???? eee, nie nie to odpada i nie mozliwe miedzy nami. cos inengo tu musi byc w tych kartach [b] tak n...
  • Pokazują ...pytam bo nie tylko ja ale czasem "klientki" się o to pytają - tęsknotę - miłość taka prawdziwą wielką (bo as i 2 kielichów to początki zauroczenie ) - seks - przyjazd odwiedziny - tu łatwiej bo rydwan, ryc mieczy, buław i 6 buław Podpowiecie?
  • Pytanie: kiedy w końcu będzie jakiś seksik :) Odpowiedź: Rycerz Buław, Król Pucharów, Król Mieczy - chyba dość prędko ;) Ojej wyszło tylko różnych postaci - chyba to nie będzie jakiś trójkącik? ;) Naprawdę nie wiem jak odczytywać taki układ kart - widzę go trojako: 1. ryc. buł wskazuje na szybkie działanie, że niebawem pojawi się okoliczność sprzyjająca ku flirtowi. Na mojej drodze aktualnie (na pozycji teraźniejszości) pojawi się król puch. i jego rywal król miecz. Obaj będą chętni do "t...
  • Pofolgować chuci i nałogom? Coś mi się nie wydaje..
  • taki nieduzy ukl po 3 karty na kazdego, Co bedzie jak owemu da sie szanse(spotka albo poczeka albo znow sie z nim zada itp itd) [b] Pan 1 6 kijow Królowa monet Król kijow (na królowej niechcacy 2 puchary bo sie wyjely naraz dwie karty)[/b] Tu w jako edynym wyszla jakas parka wogole, ale nic wielkiego to nie jest(choc o dziwo nie widac rozterek bo myslalam ze zadanie sie z tym Panem znow oznaczaloby kataklizm dla mnie), raczej duzo zabawy oraz seksu, i przyjemnie, chyba udana znajomosc...
  • Pozyczylam sobie "rozkladzik" od Zainteresowanego, tylko ze w wersji skroconej bo nie chcialo mi sie tylu kart ciagnac.Pytanko o mojego faceta na stale. [b]wiek - 8 monet[/b] - tzw. produkcyjny czyli okolice 30 jak dla mnie [b]znak zodiaku - 7 bulaw[/b] - jakis ognisty, stawiam na barana [b]wzrost - 7 kielichow[/b] - wysoki:) Fajnie bo ostatnio trafialam na takich jak ja [b]waga - slonce[/b] - w sam raz [b]postura 3 monet[/b] - ladnie wyrzezbiona, 3 monet pracuje nad soba [b]jak ca...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się