seks

(43 wyniki)
  • Co badziej pociąga: seks, piniądze czy dobra paczka?
  • Mąż do żony: - Słuchaj! Jak nie będziesz jęczała podczas seksu, to słowo daję rozwiodę się z Tobą! Żona wzięła to sobie do serca, ale na wszelki wypadek przy następnym stosunku pyta męża: - Już mam jęczeć? - Nie teraz. Powiem Ci kiedy i wtedy zacznij - tylko głośno. Za jakiś czas mąż prawie w ekstazie: - Teraz jęcz, teraz !!! Żona: - Olaboga!!! Dzieci butów nie mają na zimę, ja w starej sukience chodzę, cukier podrożał...
  • Kobiety przedkładają Internet nad seks Technologia postawiła przed mężczyznami kolejne wyzwanie – muszą oni stawić jej czoła w walce o względy u kobiet. Jak wynika z przeprowadzonych przez Intela drogą online'ową badań, 46 procent kobiet wolałoby zrezygnować na dwa tygodnie z seksu, aby tylko w tym czasie móc korzystać z Internetu. Wartości procentowe różnią się w zależności od wieku. I tak w grupie 18-34 lata z seksu na korzyść Internetu zrezygnowałoby 49 procent kobiet, nat...
  • [img]https://mistrzowie.org/uimages/services/mistrzowie/i18n/pl_PL//201107/1311293218_by_ennn_500.jpg[/img] Jak zwykle od samej ankiety lepszy jest komentarz.
  • Tu: ojciecwwwirgiliusz.blox.pl/2013/01/Pupa-i-piesc.html Przypadkiem zawieruszyłem się na tym blogu. Koleś śmiesznie miejscami pisze:). W każdym razie w cytowanym miejscu dywaguje o seksie i przemocy w mediach. Podoba mi się to stwierdzenie: [i]"I nie rozumiem, o co chodzi. Mamy nadzieję, że wojny nie będzie. Liczymy na spokojne życie. Jednocześnie pozwalamy karmić nasze dzieci obrazami przemocy i mordowania. Z drugiej strony liczymy, że jak dorosną będą mieli udane życie także seksu...
  • Co o tym sądzicie jako single...wiadomo jesteśmy dorośli i każdy ma swoje potrzeby. Ja nikogo nie oceniam ;) Ale zauważyłam, że wśród obecnych singli tak. ok 30 umawianie na seks bez zobowiązań to jak umówić się z kimś na kawkę. Nikt nikogo nie wykorzystuje i nawet nie jest to propozycja jednorazowa... Ponieważ tzw. singlem jestem od dość niedawna przyznam szczerze, że mam mieszane odczucia. Wiem pytanie dosyć intymne, ale kto nie chce niech nie opowiada :)
  • Hej, Forumy... czy powiedzielibyście o sobie, że umiecie rozmawiać o seksie? Tak w ogóle rozmawiać. Niekoniecznie tu na forum i ze mną :).
  • Jak to właściwie zinterpretować? Jest dwoje ludzi, spotykają się od 3 miesięcy w weekendy, w tygodniu sms, maile. Jest miło, nawet planują wspólny wyjazd wakacyjny. Czy to można uznać za związek dwojga ludzi, czy nadal etap poznawania się? Zadano mi takie pytanie i sama nie wiem jak to zinterpretować? Czy Oni są parą? Czy aby czuć się związanym z kimś muszą paść jakieś słowa-deklaracje? Oboje są po przejściach i mają swoje lata. Czy sam fakt, że jednak spotykają się, że tego chcą to ju...
  • Proponuję pomęczyć się późnym popołudniem albo wczesnym wieczorem dzięki takiemu zestawowi: brzuszki (minimum ze sto), skakanka (długo, szybko), jogging (intensywnie, do utraty tchu), stepper (na uspokojenie zmęczonego ciała). Przypływ endorfin gwarantowany i w ogóle same korzyści! Żadnego syfa się nie złapie i od wieków wiadomo - w zdrowym ciele zdrowy duch! ;)
  • Uleczy każdą rozterkę * forum.gazeta.pl/forum/w,16,119700645,119700645,Dostalam_Ipoda_za_seks.html I nie mniej epickie odpowiedzi : 1) 'Jeżeli był tylko klasyczny seks to ajpod moim zdaniem jest ok. Jeśli był oral i anal, facet cie wykiwał.' 2) 'Mi możesz dać, za seks, a ja go puszczę dalej. To będzie przechodni ipod za seks, zobaczymy gdzie dotrze' * no chyba, że nie
  • Uwaga, to mój pierwszy wątek na forum, więc proszę o wyrozumiałość. Zainspirował mnie Tato wagi:) Dlaczego zawsze tak mocno ściskamy nóżki? Dlaczego kobiety nie mają w sobie na tyle luzu, aby wyrwać kolesia, podle go wykorzystać na wszelkie sposoby, a potem powiedzieć: sorki, idź do domu, nie lubię spać z kimś... Publicznie wyznaję, że chętnie bym od czasu do czasu tak zrobiła (są faceci, którzy podobają mi się tylko w taki właśnie sposób i żadnych poważniejszych relacji nie chciałabym z ...
  • seks(10)

Kolejny raz zaspokojenie potrzeby, wykorzystanie drugiej osoby do zaspokojenia żądzy, a co pozostaje później? pustka...nic głębokiego,nic mistycznego, nie wspinasz się wyżej. Nie wiem jak to jest kochać i być kochaną.
  • co się będziemy ograniczać :P
  • Drodzy koledzy - czym jest dla Was seks ? Czy potraficie spotykać się z kobietą wyłącznie dla niego ? Poważnie pytam.
  • Czy to znaczy, że jestem dziwką?
  • Uwaga, w tytule wątku znalazło się słowo seks. Domyślam się, ze jak zawsze na tym forum, wątek ze względu na to słowo w tytule będzie się cieszył ogromna popularnością:p Powoli, nie wszyscy na raz. Serwery maja ograniczona przepustowość:p Życzę miłego dnia, tym którzy maja dziś gorszy humorek. Tak, tak do Ciebie własnie mówię... 1. Seks jest najbezpieczniejszym środkiem uspokajającym na świecie. Działa 10 razy skuteczniej niż valium. 2. Samce nietoperzy posiadają najwyższy od...
  • ewidentnie brak! odbija nistety:D
  • Pasuje Wam, czy akurat wtedy wypada Wam przepustka ? W ramach przygotowań do obchodów, parę możliwie aseksualnych protokołów policyjnych. Ciekaw jestem który z nich dostarczy Wam najwięcej wzruszeń : 1) Protokół oględzin kurnika: Jedna kura biała, łeb urwany - nie żyje, druga kura pstra łeb urwany - nie żyje, trzecia kura chodzi - sprawna 2) Na drodze leżał martwy pies, a obok niego prawdopodobnie jego właściciel, tez denat 3) Patrolując ulice zauważyłem spokój 4) Rano denat po...
  • Balti :P wątas ten założony dla Ciebie tak żebyś po ostatnich snach nie wymiękł ;) za trochę !8:00 więc do roboty i broń się przed uwiedzeniem :D
  • Podpucha, hehe :) Wiedziałem, że w to klikniecie. Już po 6-tej, gadać tu zara ze mną ! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się