seks

(38 wyników)
  • Większość kobiet na pytanie to potrafiłaby odpowiedzieć bez zmrużenia oka. A panowie? Czy istnieje coś co dla panów może być lepsze od seksu? Żona zagięła mnie wczoraj na tym pytaniu i aż zasnąć nie mogłem ;)
  • Pozamałżeński na dodatek...?
  • Ponieważ tamten wątek, już zarchiwizowany, bardzo mi się spodobał, niniejszym zakładam jego kontynuację i zapraszam do dzielenia się swymi dziecięcymi wyobrażeniami na ten temat (: Jak byłam bardzo mała to myślałam, że małżeństwo po ślubie modli się do Boga o dziecko i jeśli mieli na koncie dużo dobrych uczynków, to Bóg sprawia, że w brzuchu kobiety pojawia się dziecko, podobnie jak w przypadku Maryi. A że wiedziałam o tym, że istnieją też niezamężne matki, to wymyśliłam, że kobieta ...
  • no wlasnie, co dla Was jest lepsze niz sex,bez czego nie potrafilibyscie zyc? dla mnie nr 1 to slodkosci...
  • Czy ktoś może mi to wyjaśnić? Dlaczego większość teledysków emanuje seksem? Dlaczego jeśli nie ma wysokiej, zgrabnej, wymalowanej kobiety w bardzo skąpym stroju, to zarówno teledysk jak i piosenka nie są popularne? Czy dziś bez pokazywania ciała nie da się zrobić dobrego teledysku? Czego takie teledyski uczą nasze dzieci? Że wystarczy ściągnąć ubranie albo pokazać się w skąpej bieliźnie, wymalować się, zrobić bujną fryzurę, założyć szpilki i już każdy facet jest Twój? Tęsknię za czasami...
  • Nie doszukałem się podobnego wątku a temat zdecydowanie wyamaga bliższej uwagi. Zwłaszcza, że jestem świezo po randce, którą zakończyło spektakularne pierdnięcie w twarz podczas seksu oralnego... (ze strony kobiecej rzecz jasna)
  • Mojego meza 88 letni wuejk jak sobie popije ciagle mowi o seksie i ja po 30 latach malzenstawa jetsem bardzo zaszokowana. To wszystko co on mowi jest skierowane do mnie!! Pisze tutaj, bo moze ktos bedzie sie z tego smiac, bo ja nie moge, biore to tak na serio, ze to rujnuje mi zycie! Co byscie zrobili na moim miejscu?
  • jeśli nie to dlaczego się go uprawia?
  • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=73893139&v=2&s=0
  • Osoby, które uprawiają seks, są mniej zestresowane podczas publicznych wystąpień - informuje "New Scientist". Jak wykazał psycholog Stuart Brody z brytyjskiego University of Paisley, tak korzystne działanie ma jedynie "klasyczny" seks. Naukowiec przeprowadził badania na grupie ochotników, sprawdzając wpływ różnych typów aktywności seksualnej na ciśnienie krwi podczas przeżywanego nieco później stresu. Okazało się, że osoby, które często się kochały były najmniej zestresowane, a na...
  • Zakładam taki wątek pod wpływem wątku o zabawnych i żałosnych randkach, choć na wielki odzew nie liczę, bo to jednak trochę głupio tak na forum opowiadać o czymś tak intymnym. Ale... z drugiej strony zawsze można opowiedzieć na przykład o przygodach znajomych - to już mniej krępuje - którzy czymś się chwalili. Więc zaczynam. Mój kolega miał kiedyś epizod z dziewczyną, która w chwili uniesienia krzyczała: Matko Boska, Jezus Maria! Rzecz działa się w schronisku górskim, następnego ...
  • Kiedy zainteresowanie światem dziecka dociera do kwestii reprodukcji, dorośli nagle nabierają wody w usta i nie są skłonni wyczerpująco odpowiadać na każde pytanie malucha. Dawniej wymyślano bociana, teraz chyba częściej mówi się prawdę, ale enigmatycznie, o dziurce i siusiaku, ale bez zbędnych szczegółów. Dorośli mają nadzieję, że nie będzie dalszych dociekliwych pytań. No i tu pole do domysłów małego rozumu. Ja na przykład w pewnym momencie myślałem, że dzieci robi się tak, ...
  • Wiadomo że są miliony takich ale niektóre są tak baaaaardzo niepodniecające że aż śmieszne:) np pewnie znacie to charakterystyczne uczucie przed rozmową kwalifikacyjną, na której nam bardzo zależy tudzież innym egzaminem, kiedy poziom stresu jest tak wysoki że ma się wrażenie że ze strachu za chwilę (za przeproszeniem) narobi się w gacie:) Kiedy jeszcze czujecie się najmniej sexy na świecie??
  • Mój facet zawsze po seksie idzie do łazienki i zmusza się do zrobienia siku; wygląda to jak by się masturbował:)) Czy to jest normalne?:)
  • ...pozostana dla was tajemnica. Ale jesli juz tu jestes zostaw po sobie wpis ;)
  • i kronice filmowej. BARDZO GŁĘBOKIE! www.youtube.com/watch?v=frkaadR5BxA przyznaję,że do dziś czułem się nieuświadomiony!
  • Pamiętacie urban legend o tym gdzie mąż kochał się ze swoją żoną? Podobno to miało być u Weissa a może w innym polskim radiu... www.maxior.pl/?p=index&id=21683&8
  • Włączam MTV - widze na ekranie prawie rozebrane paniusie z podskakującymi cyckami w rytm muzyki. Włączam Vive - czarnoskóra pięknośc wywija tyłkiem. Dlaczego nie ma żadnego zwykłego teledysku który nie ocieka seksem? czy nie sądzicie że kanały muzyczne nie zmieniają się powoli w kanały dla napaleńców? A czy sami artyści są jacyś... niewyżyci??? :/
  • Ja mojej mówię że ją kocham-zawsze pomaga. A wy ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się