Forum Kobieta Wysokie Obcasy
ZMIEŃ
      seks

seks

(33 wyniki)
    • Tej pannie doskwiera tylko utrudnienie dostępu do pigułek i ginekologa, a nie brak "wyedukowanych" rodziców. A jak myśli, że o niczym nie wiedzą i jeszcze się nie zorientowali, to jest głupsza niż wiek na to zezwala. Y.
    • to odwieczny konflikt miedzy kultura a natura. mozna oczywiscie probowac tlumic instynkty ale z tego wynika najczesciej wiecej problemow niz pozytku. lepiej je tylko trzymac na wodzy i postepowac wedlug przyslowia "Bogu swieczke a diablu ogarek"
    • Miło by było, gdyby autorka sprawdziła gdzieś nazwisko księdza, o którym pisze. Ojciec Ksawery Knotz. Nie Knotze.
    • takich nastolatków powinno się przede wszystkim nauczyć wyszukiwać potrzebne informacje i oceniać wiarygodność źródeł, może nauczyłyby się czytać np ulotki od prezerwatyw, wtedy przynajmniej część problemów by się szybciej wyjaśniła
    • Ciekawy artykuł, ale dziennikarz ze swoimi naiwnymi pytaniami wyjątkowo irytujący... Jak mały chłopczyk w okularkach "och, doprawdy to normalne?!". Wrrr, nie lubię pruderii!
    • Seks(377)

Brawo, nareszcie bezpruderyjny tekst o tym, co czują (i nie) seksualnie kobiety dojrzałe i starsze. Można skonfrontować z własnymi doświadczeniami (również przykrymi, pustymi, niekonwencjonalnymi...) oraz przygotować się psychicznie na to, co może czekać później. I podbudować się, że ta sfera życia kobiety nie zawsze jest totalnie super (jak głoszą magazyny w lakierowanych okładkach), ani też nie musi zupełnie zaniknąć w pewnym wieku i okolicznościach. Wielkie dzięki dla Redakc...
    • uuuffff....
    • Bez seksu(13)

Odpowiedz na pierwsze pytanie brzmi pewnie "MOZNA". Twoj brat jest przykladem przymusu "wpasowania sie", "ulozenia sobie zycia" itd. Skoro nie lubie marchewki, to nie bede jej jadla, bo wyada, bo skonczylam juz 30 lat i czas w koncu marchewke zaczac jesc.
    • [i]radośnie kibicują ich seksualnej inicjacji, zwierzają się ze swoich orgazmów[/i] że co ?
    • I tak Blahnik wygrywa tę konkurencję.
    • Nie wierze, przeczytalam i sprawdzilam date, bo takie brednie to moze kilka lat temu sie opowiadalo. Stringi zle, depilacja zla, tampony zle, spodni nie!! no paranoja jakas!! Kto w XXI wieku takie pierdoly opowiada!! Taki zacofany artykul w Wysokich Obcasach, az mi szczeka na klawiature opadla.
    • Moja droga. Jeżeli jesteś w 100% autorką tej wypowiedzi, to naprawdę gratuluję (mówię tak, bo jest bardzo dojrzała). Rodzicom, że dobrze Cię wychowali. I Tobie. Że jesteś mądra, odpowiedzialna i szczera. Byłam podobna do Ciebie w Twoim wieku. I wbrew mojemu imprezowemu życiu skończyłam 18 lat przed pierwszym stosunkiem. Cieszę się, że nie wszystkie nastolatki są takie, jak te z artykułu. No i że jednak cywilizacja nie upada tak szybko, jak się to mówi w mediach.
    • Jestem naprawde zadowolona, ze moje dzieci nie chodza do polskiej szkoly i nie ucza sie z podobnych podrecznikow. ------------------------------ Kiedy gasną stosy, robi się jaśniej.
    • O matko, jeżeli autorka tych żałośliwych wypocin rzeczywiście uczy w liceum, to sytuacja polskiego szkolnictwa jest jeszcze gorsza, niż mi się do tej pory wydawało. A oceniałam tę sytuację naprawdę bardzo źle... Do tej pory wydawało mi się nawet, że gorzej oceniać nie można. Ten list zmienił moje postrzeganie sprawy. Można!
    • W ogłoszeniu można jeszcze dodać „Mam w d*** związki, miłość mnie nie obchodzi, kobiety potrzebuję jak niemal każdy samiec, a nie chce mi się o żadną specjalnie starać.” I co ciekawsze, a dla mnie wciąż fascynujące – tacy znajdują chętne. Czy to już prostytucja czy tylko sposób radzenia sobie w trudnych czasach? Przenieść to na Polskę! Pewnie i u nas nie byłoby trudności ze znalezieniem kandydatek. No bo kiedy na akademik szans nie ma, a ma się do wyboru pokoi...
    • psycholożka seksuolożka - jednak nie przyzwyczaję się, mimo ostrego lansowania przez GW. Kojarzy mi się z "dorożka". sorry :(
    • Gafa w podtytule: powinno byc "... kulture Trobriandczykow".
    • Dzisiaj często starsi panowie są bardziej atrakcyjni dla młodych kobiet niż ich rówieśnicy.____ hehe to nie starsi panowie tylko ich pieniądze!!!!!!
    • Oj, kochane Panie! Te o nie nachalnej urodzie zawsze będą wyć z zazdrości o wstrętnym seksie. Lusto to wasz wróg, a dookoła pełno mężczyzn którzy was nie dostrzegają i to was boli... Dlatego kury nie fruwają...
    • No cóż, jak widać idiotki są wszędzie - także w Holandii... Jak wymrze lub zestarzeje się pokolenie, które pamięta ze szczegółami "komunistyczny raj", to pewnie i w Polsce się tacy zaczną znajdować na większą skalę :-/ Pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się