seks

(2194 wyniki)
  • Witam! Mój problem jest bardzo poważny więc proszę o poważne traktowanie i nie wpisywanie głupich komentarzy. Jestem w małżeństwie ponad 10 lat i nigdy nie było w nim seksu. Pomimo wielu rozmów i różnych prób poprawy moja żona po prostu tego ni chce. Nie wiem już co mam robić i jak żyć. Może ktoś ma podobne problemy i coś doradzi. Proszę pomóżcie. Napiszcie coś na priv.
  • Dawno nie zakladalam watku na forum ale w koncu natrafilam na prawdziwa perelke. Bedzie o meskiej masturbacji. Przyznaje sie, ze wszystkie watki o masturbatorach bagatelizowalam, czegos mi w tych wszystkich historiach brakowalo, jakiegos elementu nadajacego im sens, wydawaly mi sie w ten czy w inny sposob naciagane. Ale uwaga znalazlam pereleczke, brakujacy piaty element. Otoz rozmawialam z mezczyna i on szczerze przyznal, ze: walenie konia jest w sensie doznan bardziej atrakcyjne od seks...
  • Piszę tu na forum po raz pierwszy więc chciałbym się przywitać i poprosić o Wasze opinie w mojej sprawie. Jesteśmy małżeństwem, a przedtem byliśmy parą z kilkunastoletnim już stażem, mamy dziecko. Układa nam się chyba nieźle, są wzloty i upadki, ale jakoś to idzie. Co do seksu też nie jest najgorzej, no może mniej intensywnie niż ileś lat temu, ale ja jestem chętna, oboje lubimy bieliznę itp. Mąż generalnie wdawało się że też w miarę zadowolony. I tak ostatnio sobie siedzieliśmy po piwku i...
  • Forum jakby nie dla mnie bo ja nie wiem czy jestem w zwiazku czy jestem bez zwiazku (zyciowo i nawet tutaj - bez zwiazku z tematem tego forum). Ale autorzy tutejsi - podobacie mi sie najbardziej. Bez słodzenia - po co to komu! Taka mnie spotkała historia (wystarczy zmienic 'o' na 'e' i bedzie prawda - histEria). Opowiem. Mam 33 l. Dużo i nie dużo, nie istotne. Żyłam sobie ostatnio, długo dość sama. Taka jestem normalna - pracuje wśród ludzi, po pracy troche mniej sie z ludzmi spotykam, przy...
  • Czy zdarzyło się wam uprawiać seks ( związek, małżeństwo) w celu wyegzekwowania pewnych korzyści?Zdarzyło wam się, że będąc w związku nieformalnym bądź małżeństwie zorientowaliście się, że wasz partner uprawia z wami seks aby wymusić na was pewne korzyści, decyzje, zachowania itp. Czy istnieje granica między manipulacją za pomocą seksu a zbliżeniem wynikającym z korzystnej atmosfery w związku, która wymaga pewnych poświęceń? Np: " Jak nie pojedziesz ze mną do mojej mamusi, nie bę...
  • Interesuje mnie stanowisko Panów w kwestii seksu analnego. Wiem z doświadczenia, że Panowie bardzo to lubią, ale często nie mają śmiałości, aby partnerkę o to poprosić. Pomijam, że mój mąż bardzo lubi, ale włąsciwie od niedawna, uzywa sobie w ten sposób do woli ;) Dopóki sama nie zaproponowałam, on nawet o tym nie wspominał. Teraz z kolei dopomina się za każdym razem. Rozumiem, że większość Panów lubi? czy w związkach jest to u Was normą? Co Was w tym najbardziej kręci? No i co na to Panie?
  • Chciałbym żebyśmy zastanowili się głębiej nad psychicznymi aspektami seksu oralnego. Ja mam mi.in. takie pytanie... Nie ulega wątpliwości że ustna pieszczota penisa niesie ze sobą w wielu przypadkach poztywne przeżycia męskie typu hołd, dominacja, respekt, rozumiemy się. Czy Panie czują podobnie w trakcie pieszczenia ustnego ich organu? Mam watpliwości, wydaje mi się że damska psychologia oralu może być nieco inna. Forum jest idealnym venue dla zadania takich pytań i poznania odpowie...
  • Zabrałam się wreszcie, żeby zapytać kogoś, a zwłaszcza zależy mi na opinii ekspertów i mężczyzn. Od jakiegoś czasu mamy problem z pozyciem w malzenstwie.Oboje mamy po 30 lat, 5 lat po slubie. Ja mam przerabane mozna rzec, bo jestem laską o wysokim libido. Mój maz jak się poznawaliśmy to on glownie inicjowal sex, ale wiadomo, rzadziej się widywalkismy, czesciej wychodziliśmy razem (choćby widzial spojrzenia innych facetów, wiadomo jak to działa), itd. Maz jest z „gatunku” mężczyzn...
  • Jestem z moim partnerem 3 lata. Mieszkamy razem, kochamy się bardzo, jesteśmy też dla siebie przyjaciółmi. Gdy się poznaliśmy od razu zaiskrzyło, szybko poszliśmy do łózka, a seks był po prostu boski. Niestety wszystko się popsuło:( Mieszkamy razem, ale seks stał się jedną wielką porazką. Okazało się, że mój fantastyczny i cudowny w łóżku partner ma potrzeby rzędu dwa razy w miesiącu, z mojej inicjatywy i najlepiej szybko i po sprawie. Ja mam ochotę na seks bardzo duza, ale wystarczyłoby mi t...
  • czesto podczytuje to forum, zdecydowalam sie pierwszy raz tu napisac jestem mezatka od 5 lat, zawsze lubilam seks (przed poznaniem meza mialam kilku partnerow). moj maz jest dobrym kochankiem a przede wszystkim dobrym czlowiekiem, kochajacym mezem i swietnym ojcem od narodzin dziecka (a wlasciwie jeszcze w czasie ciazy) odsunelismy sie od siebie i nie wiem, czy jest jeszcze mozliwosc przywrocenia tej bliskosci ciaza byla chciana i planowana, jednak maz nalezy do tej grupy mezczyzn, ktor...
  • Witam forumowiczów. Jestem tu 1 raz, więc może powtórzę czyjś wcześniejszy temat, ale bądźcie wyrozumiali. Mam problem z moim mężem, on ze mną, a opowiem, jak to widzę z mojej strony. Z grubsza rzecz biorąc seks stał się dla mnie zmorą. Nigdy nie byłam demonem seksu, mój mąż również, ale teraz jesteśmy w tym momencie, że on się naprasza od miesiąca, a ja zwiewam jak od ataku pająków. Wszystko siedzi w mojej głowie. Po pierwsze mój mąż często jest dla mnie niemiły w ciągu dnia. Kiedy mu się ...
  • Komunikacja i zrozumienie w dziedzinach które nas pasjonują. A więc forum jest substytutem? >>> 70 tysięcy ankietowanych z całego świata, z Europy, Australii, obu Ameryk i Azji, odpowiedziało, że chcą więcej komunikacji w związku – to po pierwsze, a na drugim miejscu znalazła się miłość. Uczestnicy badań byli grupą ludzi, którzy nie są szczęśliwi w swoich związkach. Odpowiedzi mężczyzn i kobiet były takie same – komunikacja i miłość. Na trzecim miejscu u mężczyzn zna...
  • Wakacyjnie, ulegając modzie na teksty z blogu i pamietając pytanie kitty co zrobić z tą całą wałkowaną wiedzą PE , przedstawiam poniższy tekst z bloga. Co sądzicie o takim przystępnym i prostodusznym ujęciu wniosków z praw PE? Recepta na seks w związku – ćpaj, chlej, chodź na dziwki i wracaj o 5 rano do domu Oto standardowy przypadek – mężczyzna ma duże potrzeby, chciałby kochać się ze swoją żoną codziennie, a żona po urodzeniu dziecka straciła kompletnie na to ochotę. Mąż c...
  • to jeszcze malzenstwo ? Wedlug mnie to juz tylko kolezenstwo.
  • Watek z uklonem do sabata77 - totalnie teoretyczne rozwazania dla zabicia czasu ;) Igrzyska, tfu.. mistrzostwa czas zaczac! Jak sadzicie bedzie wiecej czy mniej seksu w tych najblizszych dniach/tygodniach? A dzisiaj? Statystycznie i u Was. I pytanie do naszych Pan - lubicie te sekundy tuz po meczu kiedy nastepuje wymiana koszulek?? :) Dla mnie to jedyna minuta na ktora warto popatrzec. Szkoda, ze zawsze szybko przelaczaja na tych dretwych panow produkujacych sie w studio. Nie wiedza co ...
  • Witam. Jestem mężatką od lat trzech. Mamy dwójkę dzieci ale zauważyłam że jest baaaaardzo mało seksu. Od ślubu nie jest tak jak być powinno. Zachęcam go na wszelakie sposoby a i tak mi nie wychodzi to za bardzo. Fakt, że jest mniej czasu na to ale ja bardzo lubię być z nim w łóżku. Co zrobić żeby zachęcić go bardziej na stosunki??
  • Kontynuując fantastycznie opisany mechanizm wyrównania dysonansu poznawczego strasznie zakopanego w gigantycznym wątku i obniżania samooceny faceta: forum.gazeta.pl/forum/w,15128,142249655,142362870,Re_Poczucie_wartosci_NIE_jest_ksztaltowane_z_zew.html Co może się stać jak wyrachowaną odmawiającą żonę zamienimy na wyrachowane chętne panienki z agencji? :) >>>> Pod pantofel! „Nie mam stosunków z żoną. Trwa to rok. Najpierw sporo konfliktów, które na dobrą sprawę na...
  • Kobiety jak te kwiaty Powąchać tak, dotykać nie ha ha ha ha
  • that.bitch.is.sick napisała: > Bo jeśli bardziej zależy na seksie niż na związku - to tkwiąc w stałym zw > iązku jest idiotą. To tak jak próbować się zastrzelić strzelając sobie w tył gł > owy. Są prostsze sposoby na seks niż stały związek:) Daruj bitch, ale w poprzednim wątku zaczyna gubić się drabinka, dlatego wyciągam na główną. Jest to o tyle ciekawe zagadnienie, że jest tego warte. Otóż - pozwól, że się ustosunkuję. Uważam, że to co napisałaś jest prawdą połowicz...
  • Ponieważ tekst Boginki to inspirujące moim zdaniem rozwiniecie innych tematów pozwolę sobie odpowiedzieć tworząc odrębny wątek. > Ogólnie się zgadzam, szczere rozmowy to nie najlepsza droga do poprawy związku. > Po pierwsze nadmierna szczerość może boleć, wywołać nie tyle chęć współpracy, > co raczej obrony, lub zemsty. Po drugie stała szczera i dogłębna analiza związ > ku może być męcząca. Tyle, że jak dojdziemy do szczegółów... > Taki mam zawód, że rozmawiam czase...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się