seks

(47 wyników)
  • www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=14&ShowArticleId=47323 Przed zlotem feministek w Polsce 2007-06-04 21:09 Aktualizacja: 2007-06-04 21:19 Posłanka Sobecka: Seks jest zły, bo nie rozwija "Każda kobieta i mężczyzna ma prawo do czerpania przyjemności z seksu, dostępu do bezpiecznej antykoncepcji i aborcji" - z takim hasłem zjawi się w przyszłym roku w Polsce pół tysiąca feministek z całej Europy. Posłanka Anna Sobecka z Ruchu Ludowo-Narodowego już protestuje twierdząc, że... seks j...
  • w układzie pozamałżeńskim? Jeśli tak, to jak wspominacie to doświadczenie? Czy stopień zaangażowania religijnego miał, Waszym zdaniem, jakiś wpływ na siłę i jakość erotycznych doznań? :)
  • www.zw.com.pl/zw2/index.jsp?news_cat_id=483&news_id=146040&layout=1&page=text&place=Lead01 Ksiądz radzi, jak pokonać problemy z seksem autor: Katarzyna Jaroszyńska, mp, 2007-01-24, Ostatnia aktualizacja: 2007-01-24 Jeśli mąż nie interesuje się tobą i dzieckiem, chodź po mieszkaniu nago lub w minispódniczce bez majtek – radzi młodym mężatkom ks. Stanisław Snarski. Poradnia dla skłóconych małżeństw, młodzieży i osób samotnych działa całą dobę. Jej inicjatorem i jedynym praco...
  • wiadomosci.onet.pl/1172690,2677,kioskart.html I parę głosów młodych ludzi z forum: "a u nas w gimnazjum miało być przygotowanie do zycia w rodzinie w 1 semestrze a nie było. a wiecie dlaczego?? bo nikt nie chciał na to chodzić :D (z ok. 100 osób z klas a-d), na początku było paru chętnych których rodzice zapisali ale szbko się wykruszyli [...]" "Ja chodziłam do szkoły katolickiej (obecnie jestem tegoroczną absolwentką) i przygotowanie do życia w rodzinie w mojej szkole było. ...
  • Poseł, który nie lubi seksu 12.04.2006 09:43 Poseł PiS uważa edukację seksualną w szkołach za skandal; Poseł Stanisław Pięta z PiS grozi wyrzuceniem z pracy dyrektorom szkół, które wprowadzają edukację seksualną. Mówienie uczniom o antykoncepcji jest dla posła skandaliczne. Poseł Pięta ogłosił to podczas debaty "Ile nam wolno powiedzieć? Ile nam wolno pomyśleć?", którą pod koniec ubiegłego tygodnia zorganizowali uczniowie warszawskiego Liceum im. Cervantesa - pisze "Tryb...
  • Słuchajcie, tak się właśnie zastanawiam - sam nie wiem czemu - nad następującym problemem: Jak ateista ma wytłumaczyć i skłonić swoje dorastające dziecko do NIEWSPÓŁŻYCIA seksualnego? Wiadomo, wierzący ma cały arsenał argumentów biblijnych, które (co by o nich nie powiedzieć) bywają skuteczne w przypadku silnie wierzących osób. Ateista takich argumentów nie ma. Co ma powiedzieć dziecku? Żeby poczekało bo co za wcześnie to niedobrze? To mało przekonywujące. Macie jakieś propozycje?
  • Głąb powiedział: " Przecież za te środki [antykoncepcyjne - O.J.] chwytają ludzie bogaci, bo u nich jest najbardziej rozbudzone życie erotyczne" No, nieźle, nieźle. Znaczy się biedni nie uprawiają seksu?? Albo mało?
  • Badania Instytutu Matki i Dziecka z 2002 roku pokazały, że Polska należy do krajów o największym odsetku aktywnej seksualnie młodzieży, która w czasie ostatniego stosunku płciowego nie stosowała żadnych metod antykoncepcji - przyznało się do tego 27% dziewcząt i 28% chłopców w wieku 15 lat. Najniższy odsetek takich nastolatków jest w Holandii, Francji i Szwecji - od 3 do 8%. wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=7976215&rfbawp=1127639293.742 I co? Co na to poradzić? Tłumaczyć dzieci...
  • Wiadomo, że dzieci kiedyś staną się dorosłymi. Czy nie sądzicie, że za większość zła wiążącego się z jego niewłaściwym rozumieniem wiąże się z barierą, którą głównie religia nam narzuca? Rodzice, w większości, nie umieją na te tematy rozmawiać z dziećmi, a potem się dziwią, że ich dzieci są "zepsute". wiadomosci.onet.pl/1,15,11,24092985,66948839,2565327,0,forum.html A co Wy radzilibyście w takiej sytuacji nauczycielom? Temat powstał na skutek "odkrywczej" wiadomości o skalanej przesz...
  • wiadomosci.o2.pl/?s=257&t=463029 historia, jakich wiele. klecha pedofil - skazany, ale nawet nie odsiedział. i w dodatku po latach wciąż jest księdzem. gdyby kościół katolicki jako instytucja kierował się choć odrobiną przyzwoitości, ten sqrwysyn powinien był wylecieć na zbity pysk dawno temu....
  • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=529&w=6691993
  • www.polskieradio.pl/dwojka/artykul.aspx?id=1096 Taaaaa. Wszystko jasne. Nie tam żadne katofilskie bzdury, ale chciał po prostu przelecieć Dąbrówkę(?Dobrawę?). Ja, jako chłop, doskonale go rozumiem, ale potem mógł się wycofać z tych jaj i byłoby wszystko ok. Chyba, że się schlał i urwał mu się film. W każdym razie przez niego mamy to co mamy.
  • Tak sobie czytam na sieci, jaki to powinien być ten seks po chrześcijańsku. W protalu mateusz.pl (a więc chyba u "fachowców") znalazłem twierdzenie, że jeśli "współżycie jest zakończone w sposób naturalny ? mężczyzna składa nasienie w łonie kobiety ? to akt małżeński staje się pięknym przeżyciem, takim, jakim został zaplanowany przez Boga." Czyli tylko gdy jest wytrysk w pochwie, to jest to ok??? Ta sama autorka pisze, ku mojemu lekkiemu zaskoczeniu (pozytywnemu), że dopuszczalne są ws...
  • Pieniadze, wladza i seks! Interesuje Cie co Biblia mowi na powyzsze tematy? W takim razie serdecznie zapraszamy na nasze wyklady - dyskusje. Wiecej info pod adresem: www.arka2005.prv.pl
  • wiadomosci.onet.pl/1761382,12,item.html "[...] Duchowy przywódca Iranu ajatollah Ali Chamenei ostrzegł irańską młodzież, że wrogowie z Zachodu starają się osłabić jej ducha, propagując deprawację seksualną i narkotyki. [...]" Chamenei zapomniał, ze narkotyki produkują jego kumple talibowie w Afganistanie i to oni wciągają świat zachodu w zależnośc od narkotyków. Zapomniał także, ze w Teheranie są tysiące prostytutek, które działają z pełną aprobatą i pod kontrolą tamtejszych, ...
  • chyba nie to pojęcie zostało wprowadzone przez koszuloków w takim razi co jest grzechem dla ateistów? czynienie bliźniemu krzywdy? chyba tak a jeżeli coś co jest traktowane przez koszuloków za grzech, a w rzeczywistości ogólnoludzkiej,świeckiej nie jest grzechem e.v.antykoncepcja czy też seks przedmałżeński to jest to dobrem czy złem? wiecie moi kochani, klechy zryły nam łby przez ostatnie 20 lat, i to co 30 lat temu było czystą fizjologią teraz jest grzechem śmiertelnym lub co ...
  • Sami przeczytajcie!!!Ręce i gacie opadają. serwisy.gazeta.pl/df/1,34467,3000986.html
  • [b]Płatne rekolekcje dla dorosłych[/b](50 pln, książka tylko 24) "Rekolekcje będą miały charakter "dochodzący" sehr interessant... miasta.gazeta.pl/torun/1,48723,6444018,Seks_na_rekolekcjach_u_redemptorystow.html
  • wyślij znajomemu wersja do druku Prasa / Agora Gazeta Wyborcza naucza o seksie 06.04.2007 Gazeta Wyborcza wyda nowy cykl bezpłatnych dodatków pt. 'Jak się kochać czyli co chcielibyście wiedzieć o seksie'. Pierwszy zeszyt wraz z segregatorem w prezencie zostanie dołączony do „Gazety Wyborczej” w środę 11 kwietnia. Cykl „Jak się kochać” to przewodnik po życiu seksualnym i sprawach seksu; poradnik podpowiadający jak ulepszyć swoje życie seksualne....
  • w swoich pogldach nie maja granic wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3933321.html To sie w glowie nie miesci jak pokrecony jest umysl "chrzescijanskiego prawicowca"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się