seks

(43 wyniki)
  • Zawsze mnie zastanawia pogląd innych osób na temat ważności seksu w związku. Dlatego też chciałbym zapytać Was o wasze zdanie - jak ważny jest dla Was seks w związku? Jak wysoko on się znajduje w hierarchii waszego związku i dlaczego właśnie na takim miejscu? Jeżeli chodzi o mnie, to jest on dla mnie ważną sprawą w związku, acz nie najważniejszą (tzn. nie zajmuje piedestału). Uważam, że seks jest wyrazem miłości i szacunku do partnera oraz formą jego (tzn. partnera) akceptacji. Kiedy coś się...
  • Panowie jak to jest z Wami po 50tce? Bo mój małżonek czasami zachowuje sie jakby seks dla niego powoli przestawał istnieć... A może to tylko tymczasowe?
  • Proszę o wyjaśnienie, bo naprawdę tego tematu nie ogarniam. Mam znajomego, lat 40, którego podniecają wyłącznie starsze panie (min. 10 lat starsze i więcej) i do tego panie bujnych kształtów. Jego upodobania seksualne są na pograniczu perwersji, podejrzewam, że preferuje przemoc w trakcie (za obopólną zgodą), różne akcesoria, wiązanie oczu itp. historie. Na co dzień jest to bardzo fajny człowiek, inteligentny, dobry przyjaciel. Myślałam nawet, że może z czasem coś więcej między nami będzie, ...
  • Tak do przerwy 1:0 dla Naszych :)))
  • Co to będzie jak lato nadejdzie,hm........
  • Nie będzie przykładów. Myślalam, że można zdusić chęć na seks, całkowiecie się od tego odizolować. Tak chciałam, myślałam, ze łatwiej będzie się żyło. A gówno - powiedziała Maxi. To nie tak, to nie tędy droga. Co powiem za 20 - 50 lat? Będę się cięła, bo nie wykorzystałam w pełni życia , odejmując sobie kawałek kutasa od ust ?
  • Jak jest u Was? Czy do seksu musicie być wyluzowani, wypoczęci i naładowani energią, którą w czasie seksu wykorzystujecie, czy też seks jest sposobem na odprężenie, odstresowanie i właśnie ładuje Was energią do życia, siłą psychiczną, poczuciem że możecie zrobić wszystko i cały świat jest do zawojowania? No, powiedzmy po krótkeij drzemce ;) Ja po seksie czuję że mógłym góry przenosić, gęba mi się smieje bez przerwy i bez powodu, nawijam o wszystkim i o niczym, jestem wesolutki, s...
  • czy Panowie naprawde jak my jestesmy w ciązy nie mają ochote na seks z nami?i czy jak tak to jest to z powodu rozmiarow, wymiarow czy z obawy o dziecko?bo jestem w ciązy i o seksie mysle 24godziny na dobe:)
  • Witam! Jakie są Wasze doświadczenia ? Pytanie to zadaję po przeczytaniu poniższego artykułu.. www.he.com.pl/kobieta/s/art/ks22sex.html
  • Za dużo tego wszędzie. Plakaty wcią coś reklamujące, filmy w TV "nie dla dzieci" puszczane w godzinach normalnych, wszystko na wyciągnięcie ręki. Tak bardzo, że aż nudne staje się to. A jak u Was?
  • to ucieka w słodycze. Właśnie odkręciłam słoik nutelli. Pycha.
  • Co lepsze? A może pora nieistotna jest?
  • A tu widzę mnóstwo dziewczyn... :)
  • Od dluzszego czasu mam bardzo dziwne sny. Nie zdazaja sie regularnie, ale ostatnio sie pojawiaja bardzo czesto! Otoz sni mi sie, ze kocham sie z kobieta i wlasnie...jest to bolesne, obrzydliwe, bez jakies uczuc, (w tym snie). Podczas zwyklego seksu nie czuje przyjemnosci, oral mnie obrzydza...cos jest nie tak skoro w real world nie ma dla mnie najlepszej rzeczy od seksu!......Ops......zagalopowalem sie......sa jeszcze KROKIETY :D
  • Co robicie? Niektórzy po dobrym bzykaniu odwracają się na bok i zasypiają. Inni - zapalają papierosa. Zawsze dziwiłam się , oglądając filmy, dlaczego? Teraz już wiem - smakuje właśnie najlepiej po dobrym seksie. Jeszcze inni ubierają się i idą do domu;) Okupują lodówki i inne. A Wy co robicie? Mnie suszy, muszę wypić dużo wody. Przytulić się. Czasem wziąć prysznic, bo jestem mokra jak mysz w połogu:) (przypis: Loczek). Czasem zapalić, gdy mogę. Porozmawiać, a czasem reagu...
  • Zaproszenie dostałem na to forum... No to jako żem człek kulturny to i podziękowac należy :)))) Tylko co ja mam na tym forum robić... Ja i seks to od dwóch lat totalne antypody... :)))
  • :(
  • Sie jakoś dziwnie to wszystko w szwach rozlazło,bla
  • Lubicie? Tylko bez odpowiedzi prostej tak. Pytanie głównie kierowane do Kobiet. Bo to przecież My prawie zawsze miałyśmy i mamy opory. Dlaczego? Pomijając niedelikatnego mężczyznę i bół sam w sobie, który można zniwelować żelami nawilżającymi i odpowiednim przygotowaniem kobiety.
  • A może by taki chacik założyć? Dajmy na to na Polchacie... Zawsze można pogadać w czasie bardziej rzeczywistym niż na forum

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się