-
Zgadzacie się z poniższym?
Ja w sumie tak a najbardziej i namacalnie z punktem 6. Spać po takim akcie później nie mogę - dlatego wole po południu lub rano co ciężkie trochę do wykonania jak już rodzinka na głowie. Mąż z tych co może/pragnie zawsze wszędzie i o każdej porze dnia ja dwa razy w tyg. mi starczy przed okresem bez kija nie podchodź. Za to jak czasem dopadnie i jest dużo lepiej niż miło to się zastanawiam dlaczego sobie odmawiam takiej przyjemności:) To jak prawda z tym seksem czy...
-
no to zakładając ze w waszych obecnych, szczęsliwych i w ogole związkach - seks znika. tak po prostu, nie że ktores z was straciło pociąg, nie że ktoś zdradza, ot po prostu znienacka budzicie się jako takie same osoby, z tym samym temperamentem i potrzebami, ale bez mozliwosci uprawiania seksu (w dowolnej formie).
związek trwa czy odpływa?...
osobiście - byłoby ciężko, ale by trwał.
-
Czy mozliwa jest przyjazn pomiedzy kobieta i mezczyzna, taka przyjazn, w ktorej ani on ani ona nie bedzie dazyl/a do seksu? Znacie takie przyjaznie ? Mam na mysli taka sytuacje mojej kuzynki: ona (jeszcze mezatka, ale chyba dojdzie do rozwodu, bo maz to palant,), on (zonaty, starszy o 15 lat!, zrobil kariere, bardzo inteligentny i z manierami) - poznali sie w srodowisku poza pracowniczym juz 2 lata temu. Od tego czasu on stale jej pomaga, doradza, zalatwia rozne rzeczy, rozmawia praktycznie o...
-
prawy.pl/portal_aktual/z-kraju/2994-seks-w-przedszkolu-chce-tego-palikot-i-tusk
Ręce mi opadły... Do czego to wszystko doprowadzi...?
-
tak się złożyło, że na przestrzeni miesięcy miałam okazję rozmawiać z wieloma osobami o seksie. Czytając tutaj na forum i na Braku seksu w małżeństwie, że 3/4 wypowiadających się bzyka się codziennie lub przynajmniej 3 razy w tygodniu, a ci co tego nie robią to albo a) mąż / żona zdradza b) mąż jest gejem c) kobieta jest oziębła, przecierałam oczy ze zdumienia.
Z powodu tych rozmów uzbierała mi się niezła próbka statystyczna i okazało się, że:
- żaden z moich rozmówców nie uprawia seksu...
-
Wlasnie dokonalam szokujacego odkrycia ze podczas gdy nie widze moja corka szuka filmikow z seksem zwiazanych na You Tube.Zazwyczaj pozwalalam mojej corce grac na komputerze pod moim nadzorem i do tej pory nie wchodzila na zadne podejrzane strony,ale ostatnio jak przegladalam historie odkrylam ze jak tylko wychodze do kuchni ona korzysta z okazji i szuka filmikow z seksem.Mam tylko jeden komputer ktory razem uzywamy,dlatego nie zakladalam zadnej blokady bo pozniej ciezko je odblokowac gdy sam...
-
Było już czy nie?
Paranoja...jakie chore wizje będą jeszcze chcieli przepchnąć?
wiadomosci.wp.pl/kat,1342,opage,10,title,Lekcje-seksu-dla-czterolatkow,wid,15517458,wiadomosc.html
-
Pomaga- w sensie lagodzi? Ostatnio zdecydowalam sie sprobowac tego oslawionego dzialania endorfin, leczacego nawet migreny- i mialam wrazenie, ze chyba skonczy sie udarem, bynajmniej nie satysfakcja i brakiem bolu :/ Totalna porazka. Za to swietnie pomaga na marznace stopy.
No, to ktora sie podzieli doswiadczeniem? Mit z cosmo, czy tylko ja jestem zbyt jedzowata na endorfiny?
Byle nie o Dudzie znowu- bo mnie glowa rozboli....
-
" Jaki jest pogląd Kościoła na seks oralny? Taki sposób zbliżenia zakończony spełnieniem zaprzecza obydwu znaczeniom aktu małżeńskiego — małżonkowie nie przeżywają takiego aktu wspólnie, zamykają się na dar życia. Akt ten nie będzie pełny, bowiem nie jest zgodny z naturą — powinien kończyć się złożeniem nasienia w pochwie kobiety."
nie wiem co o tym myslec. :)
-
... to zdrada czy nie?
Jakiś czas temu rozmawiałam z mężem o naszym znajomym. Prze 8 lat mieszkał za granica , jego zona z dzieckiem w Polsce. On raz na pół roku przyjeżdżał do Polski, rzadko do siebie dzwonili. Po 8 latach żona przeprowadziła się z synem do męża.
W czasie rozmowy z mężem , powiedziałam że jestem na 100 % pewna, że on ją zdradzał. Mój mąż upierał się ,że nie , że facet nie miał nikogo bo rozmawiali o tym. Ja upieram się, że jestem pewna ,że on nie był wierny swojej...
-
córka kończy w październiku 7 lat. Wie że do zapłodnienia potrzebne jajeczko od mamy i plemnik od taty. Oglądała namiętnie Było sobie życie - temat generalnie jest znajomy. Jednak nie wie jeszcze jak to wygląda od strony "technicznej" - tzn. jak się ten plemnik do mamy dostaje (w Było sobie życie ten aspekt jest bardzo ładnie pominięty...) - jedynie z młodszych lat wie że rodzice się przytulają. Miałam nadzieję ze temat sam wypłynie podczas mojej ciąży, ale tak się nie stało. Wczoraj zapytała...
-
Witam, trochę może to dziwny temat ale czy mieszkając w bloku słyszycie odgłosy sąsiadów (przeważnie chyba z góry) uprawiających seks?
niedawno się przeprowadziliśmy i nad nami jest taka parka gołąbków którzy, że tam powiem bardzo głośno się kochają. To nowe budownictwo i słyszałam, że często w tych nowych blokach ściany są tak cienkie i akustyczne ze słychać wszystko.
Noi to prawda, jak usypiam synka mogę nieraz słowo w słowo powtórzyć co sąsiedzi mówią lub robią. Wkurza mnie to ale zdaję ...
-
inspirowany wątkiem Yenny o sferze prywatności seksualnej rodziców.
i nie chodzi o uprawianie seksu PRZY dzieciach, ale o świadomości uprawiania przez nich seksu.
Czy naprawdę świadomość seksualności rodziców jest "traumatyczna" dla dzieci? I dzieci dla rodziców? . dałam cudzysłów, bo trauma to za duże słowo, może być: szok, silne przeżycie.
Kilka razy czytałam takie słowa, ale jakoś do mnie nie trafiają.
Zawsze widziałam rodziców jako osoby seksualne. Przytulali się do swoich partne...
-
co picie alkoholu z alkoholikiem lub pożyczanie kasy hazardziście?
A jeżeli jest tym samym, to czy ewentualna zdrada będzie usprawiedliwiona? (Skoro z mężem nie mogę, bo jest w trakcie terapii, a swoje potrzeby mam?)
-
To ja zakładam ten wątek zasugerowany w poście Guderianki, bo też mnie to nurtuje. Jakim cudem nastolatek do 18. urodzin nie ma prawa praktycznie do niczego, nawet piwka nie wolno mu wypić, a może zupełnie legalnie uprawiać od gimnazjum seks? Choć teoretycznie skutki uboczne seksu mogą być poważniejsze niż skutki wypicia piwa.
-
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,126765,10753806,Seks_na_basenie_w_Opocznie__Ktos_wrzucil_nagranie.html
No proszę, i na dodatek mówią o nas na całym świecie ;)
-
Czemu dramatyzuje sie seks z obowiazku? Kazdy ma jakies obowiazki wzgledem partnera czy partnerki, ktore nie zawsze wykonuje sie z przyjemnoscia.
Zakladajac, ze partner sie o nas troszczy i dba, czy to jest dramat dla kobiety jesli rozladuje jego napiecie czyli tez zadba o niego?
Ja lubie seks i nie mam z tym problemu, tak z automatu to mialabym problem ze zrobieniem mezowi czy tam aktualnemu ukochanemu tej przyslugi. Kiedy przyjaciolka wspomniala o swoim seksie z obowiazku bylam lekko zs...
-
czy to możliwe, że kobieta atrakcyjna i dosyć młoda ( w okolicy 30) nie ma ochoty na seks. to znaczy nawet nie tyle nie ma ochoty, co seks mógłby jako taki dla niej nie istnieć. odczuwa pożądanie (choć trudno to nazwać pożądaniem, raczej ochotą) wtedy, kiedy jest na lekkim rauszu, ale przede wszystkim traktuje seks jako dowód swojej atrakcyjności. i tylko do utwierdzenia w tej atrakcyjności ten seks jest jej potrzebny.
o co w tym chodzi?
mam męża i generalnie seksu nie potrzebuję. i to z...
-
Najgorzej jest wtedy gdy młodzi rodzice z maluchem mieszkają wspólnie u którychś z rodziców,a zdarza się to coraz częściej.Okropnosc.Mnie to nie spotkało akurat i z seksem było zawsze OK i to niedługo po porodzie.Ale mam znajomych,którzy z powodu braku narazie szans na jakieś swoje lokum mieszkają z rodzicami w amfiladzie,ani sie poruszyć,ani jęknąć,do wc trzeba przechodzić przez pokój rodziców.To jest masakra,reszta to bajka.
-
Pytanie jak w temacie. Dlaczego nie mozna za wczesnie rozpoczac wspolzycia? Czy kazda forma seksu jest zabroniona(mam na mysli petting np.).Z gory dziekuje