seks

(51 wyników)
  • ot tak ktoś wpada ci w oko podchodzi i mówisz chcę się z Toba kochać
  • czy jakos tak chcialem rozkrecic forum i wymyslilem ze moze ktos mi wytlumaczy o co chodzi z tym. dodam ze chodzi o teorie ;P czy chodzi o to ze w takcie seksu czlowiek medytuje i osiaga nirwane, widzi budde? czy to jak seks z budda?
  • partnerstwo.onet.pl/1505666,4838,,przyjaciele_od_seksu,artykul.html "..Więc może lepiej jest zaspokajać swoje erotyczne potrzeby z kimś zaufanym, by sprawa została w sekretem dwójki kochanków-przyjaciół. Mniej osób może ucierpieć.." "..przyjaciel od seksu to jak prywatna dziwka.. Idę do tej osoby, gdy mam "chcicę" i odbywa się to bez uczuć, rozmów... Darmowe usługi... okropieństwo... ludzka nieczułość... egoizm... a może strach przed miłością... oddaniem?.." Ciekawe zderze...
  • Nie rozumiem, dlaczego większość ludzi uważa, że single to osoby nieszczęśliwe pod względem seksualności i życia intymnego. Zaryzykowałbym raczej stwierdzenie, że to właśnie osoby, żyjące w stałym związku są w dużo gorszym położeniu. Jak można przez całe życie celować do jednej i tej samej dziury. Przecież to takie przygnębiające. Seks, tak samo jak miłość może się znudzić. Przestańmy wierzyć w mity o wspniałej miłości, która dodaje skrzydeł, bo taka nie istnieje. Człowiek jest is...
  • Wprost czy odwrotnie proporcjonalne?;)
  • wkrótce będziesz moim eks :/ ukradzione
  • Co byście wybrali? Zakładamy, że partnerki są IDENTYCZNE, obie wspaniałe, piękne, kochane, wierne, cudowne i tak dalej... Wygląd ten sam, wszystko to samo, tyle ze jedna jest boginią w łóżku i poza;), za to średnio operatywna (ciaapaa?)niekoniecznie pracowita może, typ tzw. zdolnej ale leniwej;), męża woli zaciągnąć do restauracji niż mu obiad zrobić:), za to druga rewelacyjnie sobie radzi na arenie biznesowej, w dodatku dba o dom, potrafi wszystko zrobić, zadbana, pracowita, ale w łóżk...
  • co o tym myślicie ?czy są kobiety które się ze mną spotkają w wiadomym celu bez zobowiązań?Bez sponsorowania?
  • co o tym myślicie ?czy są kobiety które się ze mną spotkają w wiadomym celu ze zobowiązaniami?Bez sponsorowania? :)
  • Chej single! Jak wygląda wasze życie erotyczne? Czy prowadzicie rozwiązły tryb życia czy uprawiacie onanizm? Słowem jak sobie radzicie z "tymi sprawami" nie mając stałego partnera/partnerki. Pozdawiam. I czekamna wypowiedzi ;)
  • wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4202800.html powiem szczerze ze gdzies mi tam pachnie to calkiem pieknym przeslaniem tylko jest tak zakamuflowane gruba świetoszkowatościa w wydniu ojca dyrektora ze narod sie tylko oburzy.
  • Witajcie! Ciekawy jestem Waszych opinii na temat mojego niestandardowego pomysłu. Przeczytajcie spokojnie, bo moim celem nie jest żadne prowokowanie - no może prowokowanie do dyskusji. Na tym forum pojawia się temat seksu singli, np. tutaj forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23941&w=44009825&a=44009825 Część singli potrzebuje seksu, część z potrzebujących decyduje się na seks bez głębszych uczuć. Jednym ze zgłaszanych zastrzeżeń do seksu nie związanego z uczuciami jest niebezpiecze...
  • i to bardzo. Posucha straszna. Jeden wielbiciel robi podchody ale coz z tego kiedy jest daleko, koledzy wiadomo odpadaja. Szukanie faceta na jedna noc w jakims klubie tez wykluczone.I to jest jedna z ciemnych stron bycia singlem ;- )
  • natchniony pewnym sobie wątkiem dzisiejszym, w nastrój wpadłem wybitnie seksualny dziś... i tak się zastanawiam (no bo w biurze z samymi facetami nic innego mi nie pozostaje:P)... co lubicie w seksie? a raczej nawet nie tyle "w" seksie, ile jakie rzeczy? ktos sie odwazy napisac cos? i bynajmniej nie mam tu na mysli "patrzenie gleboko w oczy partnera"? ot tak mi sie jakos pomyslalo :)
  • ...się liczy najbardziej... przynajmniej z mojej praktyki wynika, że i tak najważniejszy jest seks... Poważnie, nie śmiejcie się i mówcie co chcecie, ale tak jest. Trudniej się rozstać z kimś, z kim się w łóżku zajebiście układa, a w życiu codziennym niekoniecznie, niż odwrotnie...
  • bo wreszcie sie okreslil i wybral...
  • no właśnie... jest takie powiedzenie, że jak facet zbyt długo żyje w "ascezie" to mu sperma do głowy uderza... to między innymi nawiązanie do wątku o dziwakach :) w każdym razie ponoć po długim "poście" nam facetom mocno odbija... i tu pojawia się pytanie - ile czasu trzeba? bo nie wiem czy mi już odbija z braku seksu, czy może ujawnia się po latach moja wrodzona durnota? bo, że mi "na główkę padło" całkowicie to smutny fakt ostatnio... :)
  • bez seksu(12)

...jest przepieprzone na maksa!Chyba upiłam się...Przypominam sobie, jak niegdyś było bosko, gdy wstawiona czekałąm końca imprezy by móc potem kochać się z moim facetem. Uwielbiałam z nim kochać się jak z żadnym! Wstawieni obydwoje, z dużą dozą namiętności, nie zważając na nic... Ech to były piękne chwile, a teraz tylko wspomnienia :(
  • Zacznę, choć to niełatwe :) Do dziś nie wiem, co x miał na myśli mówiąc: - robaczku, Ty miłości potrzebujesz. nie seksu. I tak już mi zostało :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się