seks

(57 wyników)
  • Mily gosc zaproponowal mi czysty uklad: randki i seks raz na jakis czas, bez zobowiazan,bo on nie chce zwiazkow. Ja samotna i glodna bliskosci mysle czemu nie skorzystac? Lubimy sie. Ale z drugiej strony boje sie, ze niechcacy sie zaangazuje, chociaz wiem, ze nie ma 0,5% szansy na zwiazek z roznych wzgledow.... Jak myslicie zaszalec i trzymac serce na wodzy?
  • na seks z miłości , z nowym partnerem, w dobrym stałym związku? Są tu dziewczyny około 40-letnie i starsze którym się udało znaleźć fajnego partnera ?? Nie macie wrażenia, że dla resztek wolnych i choć trochę atrakcyjnych mężczyzn stałyście się nagle przeźroczyste? Że całe tłumy mężczyzn na portalach szuka przelotnego bzykadełka ale bez zobowiązań, a pozostali chętni na znajomość okazują się popaprańcami albo szukają sponsorki i zdecydowanie mają niższy status intelektualno/zawodowy od...
  • ...po rozwodzie? Czy to juz musi byc tylko z miłości?. Ciekawa jestem Waszych opinii ile kobieta moze wytrzymac bez seksu? Czy jednak dajedzie sie poniesc porządaniu. Jakies spopsby radzenia sobie z jego brakiem?(bez wulgarnych skojarzen).
  • Zainspirowana ostatnio wrzawą na forum, ze niby rozwodce z dziecmi nie moze prztrafic się uczucie tylko niezobowiazujacy seks postanowilam poradzić się w prywatnej kwestii.(nie udzielam sie na forum, ale codzinnie czytam). Jestem po rozwodzie, jestem przed 30-tka z dwojka dzieci. Niezalezna, nie potrzebuje mezczyzny do zycia, poza seksem ha. Spotykałam sie od jakiegos czasu ze znajomym na niezobowiazujacy seks- tak tez miało być. On ma 37 lat, jest po rozwodzie , ma dziecko- na poczatku...
  • wprawdzie jeszcze się nie rozwiodłam, to trwa jak zapewne wiecie, ale sama jestem już od ponad roku - bardziej niż samotność doskwiera mi celibat :) nie potrafię się odnaleźć po ponad 10 latach związku w pustym łóżku.. Nie wierzę też w seks bez uczuć.. a na związek nie mam jeszcze ani ochoty ani odwagi.. Czy myślicie że możliwe jest rozdzielenie tych dwóch sfer wspólnego "bycia"???
  • No właśnie, co? Ja dłużej już bez seksu nie wytrzymam, stąd moje pytanie jak ten problem inni rozwiązują? Brak seksu doskwiera mi do tego stopnia, że postanowiłem wyskoczyć na 2-3 tygodnie do Pattaya w Tajlandii. Problem w tym, że co najmniej do końca listopada uwiązany jestem w kraju sprawami zawodowymi, nie mogę się ruszyć nawet na tydzień bo mam 2 spore kontrakty otwarte. Moje pytanie kieruję głównie do osób z doświadczeniami w epizody seksturystyczne, może niekoniecznie Tajlandia a jeż...
  • Jak w temacie:) Ja 2 tyg. temu sie rozwiodłam i pierwsze na co mam ochotę to nowe męskie ciało:) . Musze się "wyżyć" , poczuć się pożądana, wolna, odetchnąć, dowartościować się. Czemu az tak bardzo chce w ten sposób rozpoczac nowe zycie?, Byc moze dziwne mam odczucia:))))(wiem głupie pytanie) Jak to bylo u was z ta sferą zycia po rozwodzie?, w zasadzie pierwszy seks z kims innym niż eks. eksia?.
  • seks(40)

Dobra spytam Was teraz koleżanki i koledzy - jak radzicie sobie z brakiem seksu. Ja coraz gorzej :( a bez uczucia do łóżka jednak się nie wybiorę :( kurde!! coraz poważniej myślę o kupnie wibratora :(
  • Przepraszam za pytanie, ale chcialam sie dowiedziec jakie macie zdanie na temat seksu analnego. Jaki procent mezczyzn moze miec takie potrzeby? Czy moze byc to powodem rozwodu?
  • www.logo24.pl/Logo24/1,86375,6948979,Dlaczego_chodzimy_z_wami_do_lozka.html Tytuł i początek troche od czapy, i chyba niepotrzebnie autorka (autor?) prowokuje meżczyzn bardzo chwilami zlosliwie - za to pisze o kobiecej seksualności pisze bardzo sensownie. Ale nie to jest najciekawsze - najciekawsze są histeryczne wpisy meskiej części internautów pod artykulem. A chwilami porazajace, jak pana, ktory nie widzi zwiazku miedzy przestrzeganiem przez siebie zasad higieny a ewentualnym raki...
  • Tak jakoś głupio wyszło, pierwsza rozprawa za 3 tygodnie, ja składałam pozew i.... poszłam z mężem do łóżka. Głupio mi z tego powodu, decyzja o rozwodzie była przemyślana i utwierdzona latami nieudanego związku, z resztą mąż wcale nie chce żebym wycofała pozew. Tylko jak sąd do tego podejdzie? bo chyba mówi się kiedy ostatni raz wspóżyło się z mężem?
  • jestem juz miesiac po rozwodzie. ze wzgledu na sprawy majatkowe, ktore sie strasznie ciągną, zamieszkujemy razem. Pierwsze tygodnie byly trudne, tym bardziej ze mimo szybkiego rozwodu, poszlam po, na sprawe o leczenie (maz uzalezniony), jako swiadek i skladalam zeznania. Maz ze wzgledu na taka a nie inna sytuacje, opinie psychologa, nie ma skierowania na stacjonarne leczenie, jedynie skonczylo sie na orzeczeniu ze ma uczeszczac na terapie do poradni uzaleznien. Bylysmy osobno ...
  • Jestem w trakcie rozwodu (mam 28 lat) i wydaje mi się, że znalazlam sposób na lepsze samopoczucie. Zaczęłam cieszyć się seksem! Ponieważ ostatnio nie byla to mocna strona mojego kończącego się małżeństwa, odkrywam tę sferę na nowo. Sypiam z kolegą, który od dawna mi się podobał, ale z oczywistych względów do niczego nie doszło. Teraz mogłam spełnić moje fantazje i okazało się to REWELACYJNE. Tylko…. Kolega jest w związku, wkrótce urodzi się dziecko.. Przez rozwód cier...
  • Bo uswiadomiłam sobie, ze sformułowania "sprawdzić, jaki ktoś jest w łóżku" (poza prymitywnymi aspektami typu zapach z ust, ale na to nie trzeba łóżka) zwyczajnie nie rozumiem. Więc proszę mi napisać: co takiego sprawdzamy?
  • hahahaha, nie, nie chce, - nawet bym nie mogla. Ale zastanawiam sie, czy czesto to sie zdarza, i jakie sa tego plusy, jakie minusy. Rozmawialam ostatnio z paroma znajomymi, pare miewaly epizody gdzie sypialy z eksem - nie dlatego zeby wrocic - ale dlatego ze czuly sie samotne, i po prostu potrzebowaly seksu z czysto fizycznych potrzeb. Ja nie zrobilabym tego 1) aby nie dac mu satysfakcji, a 2) mysle ze po tym czulabym sie gorzej, emocjonalnie rozerwana, a 3) wstydzilabym sie swojeg...
  • co o tym myslicie? dobry czy nie? ... :)
  • seks(106)

To trochę pomijana kwestia na tym forum:-) No cóż, moja nowa sytuacja jest dla mnie całkiem nowa i szczerze mówiąc dopiero się z nią oswajam. Dziś mija 1 rocznica mojego dowiedzenia się o zdradach mojego exa, oraz 2 tygodnie od jego definitywnego odejścia. Nie zrozumcie mnie źle, ale nachodzą mnie takie myśli, że już ngdy nie będę się kochać... Z mężczyzną którego kocham, który zna mnie i moje ciało... Ja właściwie po trzydziestce naprawdę polubiłam seks i stał się on ważnym elementem moje...
  • 1) Partner mnie podnieca 2) Dla przyjemności 3) Chęć zabawy 4) Dla poczęcia dziecka 5) Dla dodania energii 6) Bo spala kalorie 7) Pomaga zasnąć 8) Kocham się bo mnie głowa boli - po, mija 9) Chcę osiągnąć orgazm 10 ) Bo partner dobrze całuje 11 12 Wy dalej - dlaczego dla jakich powodów ludzie uprawiają seks ?
  • Trochę się ten seks bez zobowiązań ostatnio przewiją więc mam takie pytanie: Czy układ przyjacielski z seksem bez zobowiązań pozwala zaspokoić potrzeby emocjonalne (zdaje sobie sprawę, że ludzie i potrzeby są różne). Czy ułatwia pozbieranie się czy wręcz przeciwnie? I czy można się ustrzec przed tym by w taki układ się zbytnio nie zaangażować? Kiedy powinnien się zapalić pierwszy dzwonek alarmowy? Oczywiście chodzi mi o sytuację, gdy obie strony podobnie do tego podchodzą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się