Forum Kobieta Porady domowe
ZMIEŃ
      seks

seks

(43 wyniki)
    • jak nie da żona to da inna...
    • Rozgrzej sypialnie gorącym seksem na DVD. Zapraszamy do Klubu miłośników erotyki, zbieraj kolekcję wysokiej jakości filmów erotycznych, 7 film gratis.
    • Edukacja w zakresie kultury i seksu mojego dziecka to moja sprawa! Czemu mają go edukować osoby o ustalonej, libertyńskiej ideologii! Publiczna edukacja seksualna zawsze będzie tak czy inaczej ideologiczna. To sprawa rodziny. Zajęcia z seksu, jeśli ma je organizować szkoła, powinna byc dobrowolna i nieobowiązkowa, a każdy rodzic powinien się zadeklarować. Ja tam moje dziecko nauczę sam - nie techniki, ale kultury!
    • Tak właśnie jest, gdy młodzi ludzie wyrastają w kraju, gdzie seks w domu jest tematem ciężkim i nie poruszanym. Gdzie rodzice nie chcą/nie wiedzą, co powiedzieć, jak rozmawiać z dorastającymi ludźmi, jak wytłumaczyć im, zaargumentować, że [b]seks jest naturalną rzeczą, wkomponowaną w cykl życia ludzkiego,[/b] że przyjemność z seksu jest pełniejsza, kiedy osiagnieta zostanie dojrzałosć płciowa 18(dziewczyny)-24 lata(chłopcy). Seks ma jeszcze jedną ważną właściwość-ROZŁADOWUJE AGR...
    • Rozpoczęłam współżycie mając 22 lata. I nie dlatego, że nie miałam okazji wcześniej. Miałam, ale chciałam kochać się z kimś, kto będzie mnie kochał, z kim będę chciała spędzić życie. I to nie była kwestia ślubu. Bo kochałam się z nim przed ślubem. Natomiast on miał już wczesniej doświadczenia seksualne i jakieś dziwne pojęcie miłości fizycznej jako przyjemności. A przecież, nie przyjemność jest najważniejsza w seksie. Poza tym jego doświadczenie, wcale nie pomogło nam przezyć wspo...
    • Niestety ale najczęstszą przyczyną jest kochanek.Znam to z autopsji.Pytałem czemu nie chce.Różne pokrętne wypowiedzi.Jednak jak odeszła do kochanka wszystko sie wyjaśniło samo.
    • Dobrze synu robisz kochasz sie ze starymi babami a one pozniej zdradzaja męzów placa za sex a mlode fajne dziewczyny puszczają sie ze starymi zarabiając pieniądze i tak interes sie krenci .Jedni robja sobie dobrze drudzy zarabiają w ten sposob kase a Fiskus to co?-uciekaja mu finanse !!! Juz Belka zastanawia sie co ztym zrobic.? WLADZY POTRZEBA ZAWSZE A LUDZIE IM TAKIE NUMERY KRĘCĄ(czarna strefa ).
    • Najbardziej żal mi tej córki. Miałam tez taką koleżankę. Dzieci erotomanów powinny tak samo chodzić na terapie jak DDA. Podobno dusza jest w czyśćcu tak długo jak na ziemi trwaja skutki jej grzeechów. No to mysle, ze ten Pan długo osbie w czyśccu posiedzi, bo zranił wiele osób, ale najbardziej chyba swoje dziecko (albo dzieci, bo moze być ich więcej).
    • jestem za!!!
    • Zastanowcie sie; Ci, ktorzy zyjecie, jak zwierzeta! Czy seks to tylko zabawa, a gdzie moralna odpowiedzialnosc? gdzie moralne zlo w waszych sfalszowanych "sumieniach". Dar jaki otrzymalismy,ma sluzyc TYLKO i wylacznie do przekazywania zycia!!!!!!! Ponimaju?????
    • bla bla bla
    • Taki stosunek może być bardzo atrakcyjny i wizualnie zachęcający do różnych zabaw,wypływ miesiączki ze spermą można uznać za atrakcję.Gdy się kocha to wszystko jest kochane.
    • Co ja mam robić przecież nie zamknę jej w domu, a jak tego nie zrobię to znaczy że się zgadzam ?? CO MAM ROBIĆ???
    • Brawooo !! ;)
    • od ostatniego czasu kocham sie z moim chłopakiem oralnie. nigdy jednak nie odbyłam z nim prawdziwego stosunku. czy taka kolejnosc jest normalna?
    • Ciekawy artykul.
    • Ja uprawiam z żoną seks kilka razy dziennie. Będę żył wiecznie!
    • mam pytanie? Co sadzicie o zdradzie internetowej. Tzn. moj chlopak powtarza ze bardzo mnie kocha, ze jestem dla niego najwarzniejsza itp. i czasami naprawde nie ma powodow zeby w to nie wierzyc , czasami!!!! bo ostatniao zalogowal sie na "randkowe" strony i twoerdi ze szuka tam tylko przyjazni. Zawsze mial duzo "kolezanek, przyjaciul" internetowych. Twierdzi, ze rozmawianie z nimi o seksie nie jest niczym zlym, bo one to tylko szklany ekran a on jak skoczy i wylaczy komputer to ma...
    • ja mam pytanie czy jak kobieta sie masturbuje w czasie miesiaczki to nic sie nie stanie ?
    • CO ZA KRETYNSKI TYTUL. JA PROPONUJE ZMIANE NA: CO BYLO PIERWSZE KURA CZY JAJO?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się