seks

(77 wyników)
  • seks :)(11)

wyborcza.pl/1,81388,5890002,Seks__Kobieta_to_nie_lampka__pstryk_i_dziala.html Czytaliscie? Co myslicie? Dla mnie ten tekst jest przede wszystkim niewiarygodny. Nie wierzę, ze te rozmowy zostały przeprowadzone. to chyba taki mix fantazji własnej i lektury forów internetowych. Te kobiety, chociaz niby różne, sa strasznie do siebie podobne.
  • Nie żebym nie miała zdania na ten temat, albo nawet wątpliwości, jednak...Może moje spojrzenie na sprawę jest jakieś odchylone? Więc pytam, czy do dobrego seksu wystarczy tylko miłość? Ale, proszę, bez wsatwek oazowych:)
  • Mowie o tym z pewna niesmialoscia, jak to mowila urocza pani z pierwszych reklam alwaysa. Czy jezeli oboje partnerow nie ma specjalnie popedu i zamiast isc do lozka wola wypic piwo, isc na rower albo obejrzec film, to znaczy, ze dobrze sie dobrali, czy wrecz przeciwnie?
  • Czyli jak wygląda edukacja seksualna w cywilizowanym kraju. Holenderskie pięciolatki dowiadują się do czego służą piersi, dlaczego trzeba golić pachy i jak wyglądają penisy ich ojców, jak sperma dostaje się do komórki jajowej i dlaczego ludzie kopulują twarzą w twarz a psy od tyłu. Jedenastolatki natomiast uczą się jak oglądać swoje genitalia w lustrze, jak prawidłowo się masturbować, ja się zakłada prezerwatywę, do czego służy antykoncepcja i że dopiero od 12 rż można uprawiać legalni...
  • Może ktoś by jakiś wykład połączony z prezentacją zrobił? Dla miłośników oczywiście, nie żeby dla mnie, czy coś :F
  • ...mogą być szczęśliwe? Np. seks raz na miesiąc, z powodów różnych (bo praca, bo głowa, bo nie chce się po prostu), mają szanse przetrwać i być związkami szczęśliwymi?Pytam trochę z ciekawości, trochę (mam nadzieję) ku pocieszeniu dla pewnej osoby...
  • Ma ktoś jakieś doświadczenia w tej materii? Boję się spróbować bo to ponoć szkodliwe! zdrowie.onet.pl/1514113,2042,,,,czy_seks_taoistyczny_szkodzi,seks.html
  • Material pogladowy: www.youtube.com/watch?v=ZdS9bs7jfhQ&feature=related
  • www.pardon.pl/artykul/5725/jaki_jest_seks_polakow_coraz_krotszy Taki artykuł - w sumie głupi. Jeden akapit przykuł moja uwagę. "Z badań prof. Lwa Starowicza wynika natomiast, że bardziej niż legendarny już wytrysk przedwczesny przeszkadza paniom wytrysk... żaden. Męskie kłopoty w tej materii to bolesny cios w damskie ego i poczucie własnej wartości." Zgadza się to? Bo w moim przypadku zupełnie nie... Ale nie wiem, czy jestem dziwna :)
  • hmm, pewnie krótko po tym jak wyślę post będę żałowała, ale jakiś mam nastrój dziwny i powiem wam, że podjęłam decyzję... Kurde mać, koniec seksu bez zobowiązań, to nie jest rzecz dobra na dłuższą metę, a ja mam dosyć zastanawiania się, czy ja aby dla danego faceta nie jestem tylko atrakcyjnym materacem. Następny facet, z którym pójdę do łózka, to będzie ktoś, kto będzie mnie kochał i kogo ja będę kochała. O! Choćby mi błona dziewicza miała zarosnąć. (daj Boże, co by ten facet to był Va...
  • pl.youtube.com/watch?v=-wDE9XpmDHE też uwielbiam brokuły i por, ale czy aż tak? ;) czy peta przegięła z tą reklamą? nbc wycofało tą reklamę z czołówki reklamowej.
  • ...czyli na co nigdy (albo przynajmniej w chwili obecnej) nie zdecydowalibyście się w łóżku (czy tam na stole/parapecie/w windzie/pod prysznicem etc.)? Gdzie jest granica? Czy jest coś co was szczególnie odrzuca (może nawet samo myślenie o tym :P)? Zakładam przy tym, że nie ograniczacie się do misjonarskiej pod kołderką ;).
  • Chip seksu mają do mózgu wszczepiać... i kiedy się będzie chciało to się go aktywuje i zaraz człowiek się jurny stanie. W ten sposób będzie można sobie zrobić żonę na pilota :))
  • i innych dobrych rzeczy życzę również z okazji Dnia Faceta :)
  • uwielbiam seks, mam bardzo wysokie libido a tu posucha od prawie 7 tyg (najdluzszy czas bez seksu w moim zyciu odkad zaczelam)i zadnych widokow na przyszlosc . no teraz mam depresje, biore antydepresanty i wiadomo, ze narazie jest to stlumione nieco, ale i tak zaczyna mi ten brak doskwierac. duzo jezdze na rowerze, plywam, chodze na dlugie spacery, ale czasem nawet kiedy jestem baaaaaardzo zmeczona, a moze nawet szczegolnie wtedy, naprawde mam ochote. oczywiscie masturbuje sie od...
  • Tak przeczytałam wątek o radzeniu sobie z brakiem seksu i nie bardzo rozumiem o co tyle hałasu. Seks jest przereklamowany. Ja bardzo sobie cenię okresu nieseksu w swoim życiu. Mam wtedy więcej czasu na książki, spacery, wizyty w teatrze i filharmonii. Poza tym nudzi mnie i męczy w seksie to ruszanie ustami/głową, biodrami, pupą, udawanie tak, żeby wyszło naturalnie, rozsuwanie ud. Naprawde nie rozumiem dlaczego ludzie tak powariowali na punkcie seksu.
  • Tak mi się ładnie tytuły wątków nagle zjechały :)
  • wiecie rzniecie ciupcianko i takie inne jakos slabo albo jak piszecie to widze w pisaniu taki burak ze chuj (no znowu pasuje chuj jak nuda jak chuj) wiecie seks przed slubem to jeszcze nie taka katastrofa zwsze mozna sluchac dpeeche mode albo roxette
  • Bo właśnie jakieś pół godziny strasznie zaczęło mnie to martwić. Wprawdzie do 50-tki mam jeszcze kawałek, ale, kurde, nie chcę, żeby to się skończyło tak szybko!
  • Nie macie wrażenia, że nasze polskie dziewczyny kompletnie nie umieją rozmawiać o seksie? Albo zakrywają oczka albo znowu są wulgarne. Żadnego wypośrodkowania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się