-
Dlaczego mężczyźni są tak leniwi i egoistyczni w sprawach seksu? Narzekają,że kobiety nie chcą się kochać,ale sami nie robią nic, aby kobietę zachęcić. Nie zwracają uwagi na to co lubi i potrzebuje kobieta,nie uczą się jak ją podniecić,jak pieścić. Całe pieszczoty ograniczają się do przytulenia i ewentualnie pocałunku,pogłaskania po plecach. Kobieta aktywna w seksie jest przyjmowana z radością,ale potem staje się to już normą,że ona pieści,głaska,zmienia pozycje,pieści oralnie,a on nic,przyj...
-
Zapragnalem napisac cos obrazoburczego na forum, w ten niedzielny poranek!
Ciagnac temat dalej - no wiec seks jest dostepny zarowno inteligentom jak i
idiotom. Tyle ze tym drugim przychodzi latwiej.
-
Czy z punktu widzenia mężczyzn może istnieć seks bez zobowiązań? Możliwe jest stworzenie aż tak dużego dystansu, że seks staje się celem samym w sobie? A może to tylko głupie gadanie i zwyczajne cwaniactwo...W przypadku kobiet idą za tym zwykle emocje, czy namiastka zaangażowania. Pytam, ponieważ weszłam w taką relację i z mojej strony pojawiło się zakochanie...z kolei ON przez cały czas trwania znajomości zainteresowany był tylko seksem (tak utrzymywał). Tracąc nadzieję na coś więcej postano...
-
Znana psychoterapeutka Barbara de Angelis opracowała dwadzieścia powodów, dla których mężczyźni unikają seksu. Oto pierwsza dziesiątka.
1. Pierwszym powodem jest nie okazywanie radości z samego faktu uprawiania seksu z kochanym mężczyzną. Dzieje się tak dlatego,
że większość z nas nadal wierzy w mit wpojony przez wychowanie,
zgodnie z którym mężczyźni nie szanują kobiet lubiących seks.
To oczywiście bzdura. Większość zdrowych ludzi bez względu na
płeć czerpie radość z seksu i ...
-
Nie cierpię seksu w polskiej mowie mówionej i pisanej.... co za paskudne, zapożyczone i aseksualne sformułowanie!
Wszakże Polacy nie gęsi i w tej kwestii dopracowali się mowy, którą niejeden anglosas, azjata czy inny bunga bunga jak by zrozumial chodziłby z nieustannym wzwodem....
Jak czytam albo slucham "uprawiać seks" to mi się kojarzy kartoflisko osnute dymem palonych naci późna jesienią o zmroku pod lasem i cuchnące swądem uparowanych pyr dla trzody chlewnej....
czy nie podniecaj...
-
podobno seks jest u mezczyzn czynnoscia nie zwiazana z emocjami, a co dopiero z emocjonalnym zaangazowaniem. tak zawsze slysze/ czytam.
a ktorego by nie zapytac w okolicznosciach, w ktorych nie musi zgrrywac twardziela, plum, okazuje sie, ze wpadla sliwka w kompot.
niby tylko seks.
i czemu jestescie hipokrytami?
-
Moi drodzy forumowicze, może wy wytłumaczycie mi to dziwne zjawisko.
Zdarzyło mi się w ostatnim czasie parokrotnie, że koledzy (czy też faceci, których uważałam za kolegów) nagle ni z tego ni z owego zaczęli (w najlepszym wypadku) uparcie namawiać mnie na "kolację" w ich mieszkaniu, w najlepszym otwarcie się do mnie dobierać. Przy czym kiedy wyraźnie odmówiłam albo dałam do zrozumienia, że nic z tego nie będzie, zmienili swój wcześniejszy przyjacielski stosunek do mnie na wręcz agresywny. Sę...
-
właśnie minęła dwudziesta rocznica ślubu
przez ten czas było jak napisałem w temacie
próbowałem to zmienić, nawet otwarcie rozmawiałem z żoną
bez większego skutku
pomimo tego nigdy Jej nie zdradziłem, chociaż po nocach "wyłem" w środku z bezsilności
byłem abstynentem przez grubo ponad 30-ci lat a teraz wpadłem w alkoholizm (piłem w samotności - przynosiło ulgę) - powoli podnoszę się z upadku
teraz spoglądam za siebie i czuję, że przegrałem
kiedy usłyszałem od żony "to trzeba było zdra...
-
no dobra. to jak to jest. bo niby mezczyzni potrafia to oddzielic, a kobiety nie. ostatnio mialam taka przygode dla sportu pierwszy raz w zyciu. rzeczywiscie zero emocji, zadnej potrzeby dalszego kontaktu z mojej strony, nastepnego dnia nie pamietalam juz o facecie. ale poniewaz wlasnie bez emocji, ten seks byl zwyczajnie kiepski. nie technicznie, ale jednak pan mi w glowie nie siedzi.
I teraz jak to jest u was. No bo zalozmy, ze sie napalacie na jakas babke. A w lozku beznadzieja. No to wi...
-
Pytanie raczej do facetów, ale kobiety również zachęcam do dyskusji. Poznajecie kobietę i dowiadujecie się, że jest ona zwolenniczką takiego modelu związku, w którym równolegle będzie mogła utrzymywać stosunki seksualne z innymi facetami. Co robicie?
a) Decydujecie się na taki związek i traktujecie go tak samo poważnie jak każdy inny
b) Decydujecie się na taki związek, ale traktujecie go jako coś przejściowego, dopóki nie znajdziecie osoby, która nie miałaby takiego podejścia do relacji
c)...
-
(To z dedykacja dla biedakow o tym marzacych...)
Gdy Panienka oceni Cie, ze stac cie finansowo i mentalnie na ew. zobowiazania
- gdy cos nieprzewidzianego sie wydarzy
To moze pojsc na ow niezobowiazujacy seks...
Gdy nie podpadniesz pod te kryteria
- to we wlasnym Interesie zobowiazuj sie od razu.
- slub po grob itd...
- niewazne czy klamiesz, czy mowisz prawde.
Zdarzaja sie oczywiscie wyjatki, typu : - ekstaza alkoholowa, czy zagubienie
- jednak te wyjatki tylko potwierdzaja re...
-
Mam wieloletniego kumpla (jeden ze ścisłej paczki), który mnie nigdy nie pociągał.
Do tej pory.
Na wspólnym wyjeździe, zaczęło tak iskrzyć, że ciężko się było powstrzymać.
Trzymałam jednak dystans i opierałam się myśląc, że tylko chwilowo padło nam na głowę.
Teraz po wyjeździe tak mnie skręca, że wszystko jest mi już obojętne( że to kumpel, że paczka). Wygląda jednak na to, że on mnie teraz unika.
Wykazać inicjatywę czy odpuścić?
-
zanim zaczeliscie go uprawiac z partnerka, czy ktorys z was moze powiedziec, ze zakochal sie wczesniej? czy to nierozerwalna kolejnsc? nie jest dla mezczyzny mozliwe, zakochac sie, zanim. ?
-
Najnowsze badania profesora Zbigniewa Izdebskiego ujawniają, że szybkie numerki się domeną mieszkańców województwa zachodniopomorskiego.
jegostrona.pl/news/artykuly/378181,szybki-numerek-domena-zachodniopomorzan.html
-
Jak nazwać pana, który w dobie AIDS i innych chorób przenoszonych drogą płciową rezygnuje z użycia prezerwatywy podczas przygodnego seksu?
zdrowie.dziennik.pl/aktualnosci/artykuly/392799,wzrost-zachorowan-na-choroby-weneryczne-u-mlodych-mezczyzn-przez-przygodny-seks.html
-
Czy warunkiem seksu jest koniecznie uczucie czy mozna go akceptowac jako przyjemnosc sama w sobie ?
Czy mozna kogos darzyc uczuciem a miec przyjemnosc w seksie z kims innym kogo sie uczuciem nie darzy ?
Jak myslicie ?
-
Czasami dobre chęci nie wystarczą. Z nowych badań wynika, że kobiety często rezygnują z seksu mimo szczerego apetytu na miłosne igraszki. Przyczyną jest strach przed kompromitacją w sypialni. Co to za obawa, która okazuje się silniejsza nawet od libido? Okazuje się, że z seksem proza życia...
kobieta.dziennik.pl/seks-bez-tabu/galeria/390718,1,seks-kobieta-i-seks-problemy-seksualne-to-zniecheca-kobiety-do-seksu-wstyd-przed-kompromitacja-w-lozku-silniejszy-niz-pozadanie-i-libido-galeria-zdje...
-
Czy dla każdego mężczyzny to taki dramat gdy kobieta czasami nie ma
ochoty na seks? czasami czyli powiedzmy 1 raz na 15 okazji.Mój
zawsze chodzi ciężko obrażony i nie dociera do niego że to nie
znaczy że nie mam ochoty na niego ale na seks, on jest w porządku,
zależy mi na nim i chciałabym z nim być ale nie jak mnie stawia pod
ścianą tzn nie było seksu to nie będzie NIC.Już mnie to wkurza i mam
dosyć. Dodam, że nie odmawiam w stylu <sp...dziadu> tylko dużo
bardziej subte...
-
Mam do was takie pytanie,
czy ze znajomości i spotkań tylko dla seksu może z czasem wyniknąć coś więcej?
chodzi mi o podejście faceta, czy po super udanym seksie jest możliwość, że będzie miał inne oczekiwania?
-
Do zachowania zdrowia seksualnego mężczyzna potrzebuje stałej partnerki i regularnego seksu - mówi dr Jerzy Więznowski, seksuolog z Wielkopolskiego Centrum Seksuologii w Poznaniu.
facet.interia.pl/seks-i-zwiazki/news/regularny-seks-to-podstawa,1742738