seks

(59 wyników)
  • Cześć. Nie wiem czy w dobrym dziale to pisze, jeżeli nie to prosze o przekierowanie. Chciałbym się czegoś dowiedzieć o seksie bo wiadomo trzeba korzystać z życia póki można a nie potem żałować że się nie przeżyło życia tak jak było można. Wiem że trzeba używać prezerwatywy bo w ten sposób uniknie się chorób zakaźnych i nieplanowanego dziecka. Nie wiem tylko na ile poważnie traktować te wszystkie porady opisane w internecie że aby nie złapać jakiejś groźnej choroby to najlepiej n...
  • Więc tak: Pierwsze opakowanie zaczęłam we wtorek. W czwartek współżyłam z moim facetem (nie doszło do wytrysku we mnie). W niedziele zapomniałam o tabletce wieczorem, wzięłam ją dopiero w poniedziałek w południe - tak więc mineło ok.17h od momentu mojej powinności wzięcia tabletki. Na ulotce jest napisane, że jeśli zapomniało się tabletki i minęło ponad 12h a jest to pierwszy tydzien brania pigułek i był seks w ciągu ostatnich 7 dni - istnieje ryzyko ciąży. Tak więc, możliwe je...
  • dziewczyny mam powazny problem z sexem tzn. nie mam wogóle ochoty..podswiadomie mam ale fizycznie wogóle nie chce mi się..biorę tabletki cilest i nie wiem czy czasem nie jest to z tym związane..jestem co prawda rok po porodzie ale przed porodem i nawet jak byłam w ciazy to miałam zawsze ochote a potem się to zmieniło z niewyjasnionych przyczyn dla mnie..mąz mnie pociąga fizycznie wiec w tym nie lezy problem..co mam robic , może wy mieliście podobna sytuacje? a może warto spróbowac...
  • przygodnie poznana dziewczyna zrobiła mi dobrze-wzieła do buzi z połykiem bez prezerwatywy. czy ja mogłem sie czyms zarazic jeśli dziewczyna wzieła mi do buzi?
  • witam!! zażywam tabletyki anty (diane 35) od 9 miesięcy i dalej nie mam do nich 100% zaufania zeby sie kochac do końca, najcześciej jest to stosunek przerywany noo czasem w chwilach słabości do końca, a potem do okresu troche sie boje czy tabletki prawidłowo zadziałały. a wy robicie to do końca czy nie????? prooosze o odpowiedzi, moooże w końcu mnei to uspokoi!!!buziaki
  • Od 2 miesiecy biore Cilest i niestety mam coraz mniejsza ochote na seks. 1 wrzesnia ide do lekarza po inne pigulki. Jakich moge sie spodziewac skoro Cilest spowodowal obnizenie popedu? Pozdrawiam
  • Moj ukochany bardzo chcial sprobowac seksu anlnego. Ja nie mam nic przeciwko temu i tez bardzo bym tego chciala. Probowalismy juz dwa razy jednak odczowam okropny bol. Czy to moze byc efektem jakiejs choroby odbytu, czy tak sie dzieje po prostu dlatego, ze tam jest sucho i tarcie powoduje bol? W takim razie czego mozna uzyc aby nawilzyc to miejsce i zmniejszyc bol? Bardzo prosze o pomoc. Z gory dziekuje i serdeczne pozdrawiam:-)
  • nie mam duzego doswiadczenia w kwestii przyjmowania lekow hormonalnych, zastanawiam sie jednak, czy po kazdego rodzaju tabletkach maleje ochota na seks? niegdys mialam taki temperament, ze az moj ukochany sie bal :) teraz znacznie sie uspokoilam, ale nie czuje sie z tym dobrze, czuje sie wrecz sztucznie przytlumiona. zazywam cilest od 3 m-cy. czy ktores z pigulek nie wplynely na Wasze libido? pozdrawiam cieplo.
  • witam! biore od kilku miesiecy logest. mam a takie pytanie w ostatniej 7 dniowej przerwie doszlo do stosunku, bez dodatkowego zabezpieczenia ale tez bez finały w srodku. nastepne opakowanie oczywiscie zaczlam lykac ale przy tym zachorowalam na angine i biore antybiotyk.stad tez moje pytanie czy stosunki w przerwie i teraz tabletki + antybiotyk (rovamycyna)mogły spowodowac ze antykoncepcja nie została zachowana i mogło dojsc do zapłodnienia?
  • Jakie jest prawdopodobienstwo ciazy?Odstawilam tabletki po kilku latach brania i zdarzyl mi sie stosunek przerywany.Okresu jeszcze nie dostalam ale wiem ze organizm po antykoncepcji szaleje czasem wiec uzbrajam sie w cierpliwosc..Bede wdzieczna za opinie
  • jak bardzo spada dzialanie logestu jesli pilam alkohol?jak to wyglada?pilam i kochalam sie i jedynym zabezpieczeniem byl logest.a teraz mam stresa...
  • Ostatnią tabletkę biorę w niedzielę (Kończę opakowanie i robię 7-dniową przerwę) Miesiączkę dostaję dopiero po 6 dniach, czyli w sobotę. Potem od poniedziałku znowu zaczynam nowe opakowanie. Moje pytanie brzmi: Czy w przerwie tej 7 -dniowej, kiedy czekam, aż dostanę okres, to czy MOŻNA wtedy współżyć ? Bez dodatkowych zabezpieczeń i metod typu ( nie można kończyć w środku) Czy w trakcie tej przerwy też jest się zabezpieczonym ? Dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam
  • Moja kobieta od dwóch miesięcy przyjmuje tabletki.Od momentu kiedy zaczęła przyjmować tabletki automatycznie spadło jej Libido i co za tym idzie miewa ona rzadko kiedy ochote na wspólne zabwy w sypialni.Zanim zaczęła przyjmować była aktywna,kilka razy w ciągu tygodnia.Czy są "jakieś metody" na zwalczenie tych negatywnych skutków ? Dochodze do wniosku że skoro teraz mamy się kochać średnio co tydzień,czasem dwa to już bardziej opłacalny (chociaż mniej bezpieczny) jest powrót do t...
  • Znam najlepszy sposób aby nie zajść w nieplanowaną ciążę- nie uprawiać seksu! Ja stosuje i mam święty spokój! Nie martwię się jak inne kobiety po "niebezpiecznych" stosunkach itd. Mam stałego partnera z którym jestem 7 lat ale on ma takie samo podejście jak ja! Zero seksu i wcale nas nie ciągnie! I co najlepsze ani mi przez myśl nie przejdzie robić to z innym. Seks mnie nie rajcuje. Mam 22 lata :D
  • Dzisiaj zamiarzam wziac 1 tabletke yasmin. Od dlugiego czasu nei bralam zadnych tabletek i tak sie zastanawiam od kiedy mozna bez dodatkowych zabezpieczen bezpiecznei sie kochac??? Zapomnialam zapytac o to moja pania gin, ale slyszalam ze po 10 tabletce jestem juz zabezpieczona! Mozecie mi pomoc w tej sprawie??
  • Mam pytanie (swiadczace pewnie o moim niedouczeniu, ale prosze o wyrozumialosc): czy jest mozliwosc zajscia w ciaze tuz przed spodziewana miesiaczka, zaraz po, lub pod koniec trwajacego okresu. Czy istnieje wtedy ryzyko zapłodnienia? Jesli tak, to jakie (przypuszczam ze znikome, ale chcialabym sie upewnic)?
  • w lipcu wychodzę za mąż, nie współzyje z narzeczonym postanowiliśmy zaczekac choc to bardzo trudne. obawiam sie ze w dniu slubu bede miała okres i dlatego postanowiłam póśc do gin po pigułki zeby przesunąć sobie okres.I tu problem sie pojawia. Zaczzne przyjmowac pigułki to nasze zachamowania przestaną istnic i mozliwe ze nie dotrwamy do śłubu. Z jednej strony bardzo chce zaczekac a z drugiej nie. Tak chciałam sie wygadać. nie wiem co robic .Nie wim czy tu cos można poradzic, ale j...
  • Kochałam się z moim facetem bez zabezpieczenia w czasie okresu, w piątym dniu cyklu (mój normalny cykl: 30 dni). Czy jest jakiekolwiek prawdopodobieństwo zajścia w ciążę? Zdarzyło się to komuś?
  • Wiatam wszystkich, jest mozliwe ze zaszlam w ciaze kochalam sie z chlopakiem bez prezerwatywy w 4 i 5 dniu okresu czyli na sam koniec, on trysnol do srodka i zastanawia mnie czy jest mozliwosc ze jestem w ciazy gdyz mam te charakterystyczne objawy, dodam ze od pierwszego dnia okresu zaczelam brac ponownie po 2msc przerwie tabletki antykoncepcyjne. Prosze was o odpowiedz czy jest jakies prawdopodobienstwo ciązy bo do tej pory byłam pewna ze podczas okresu i nawet krotko po nim jest 100% bezpi...
  • ------------------------------------------------------------------------------ -- Kobiety moje drogie, powiedzcie mi, jakie sa wasze doswiadczenia w tym zakresie. Czy stosujecie dodatkowe zabezpieczenia, czy moze ufacie tabletkom i oddajecie sie przyjemnosci bezstresowo? pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się