-
na swoim blogu zaczyna udostępniać nagrania z sesji wałbrzyskich rajców...
-
Witam,
Niedlugo mam porod i zastanawiam sie nad tym, zeby zrobic sobie pamiatkowe zdjecia brzuszka.
Czy jakis fotograf robi taka sesje? Czy ktoras z was ja robila?
-
23 lipca 2012 roku lekarze specjaliści zarządzający gminą Wałbrzych zdecydowali o zwołaniu nadzwyczajnej sesji rady miasta Wałbrzycha i dworscy radni ostatecznie zdecydowali o przeniesieniu Szkoły Podstawowej nr 31 (Os. Górnicze) do budynku zajmowanego przez Publiczny Zespół Szkół nr 2 znajdującego się przy ulicy 11-listopada.
Jest to kolejny film pokazujący patologię, która na stałe zagościła w Wałbrzychu. Ciekawostką jest to, że ten termin medyczny ma tutaj właściwe zastosowanie, bo obecni...
-
21 października br wybraliśmy nowych radnych miasta Wałbrzycha. 14 grudnia odbędzie się pierwsza sesja, będzie tzw. zaprzysiężenie i wybór przewodniczącego Rady Miejskiej Wałbrzycha. Jak myślicie, czy my wyborcy możemy mieć wpływ na wybór osoby przewodniczącego? Mieszkańcy miasta mają prawo uczestniczenia w sesjach wprawdzie bez prawa głosowania, ale z prawem wyrażania swoich opinii. Czy nie byłoby wskazanym, aby chociaż jakaś grupa mieszkańców np. reprezentanci z poszczególnych rad wspólnot ...
-
w piatek sesja nadzwyczajna zwolana przez radnych wwsu i pisu, mam nadzieje ze dowiemy sie na niej kto ukradlo 30 mln zlotych z mpk, gdzie sie podziala ta kasa i na co poszla, moze dowiemy sie tez kto falszowal dokumenty w spolce, ciekawe czy szelemej opowie jak tam bylo chyba kosior tez sie dolozy, i opowie jak w ciagu tygodnia dlug z 4 mln urosl do 30 mln zlotycg ciekawe
-
12 listopada 2009 roku o godz. 9:00 w sali witrażowej ratusza
odbędzie się XLIII - sesja Rady Miejskiej Wałbrzycha.
Można by zadać "naszym" radnym kilka niewygodnych pytań.
-
www.walbrzych24.com/wiadomosci/35-wiadomoci/7270-manifestacja-podczas-sesji
Jakoś na zdjęciach nie widzę ani jednego radnego WWS.Przerwę świąteczną mają,czy co?A tacy krzykliwi zawsze byli.Pani Rosiak,Wałbrzych tęskni za Panią.
-
Czy ktoś wie ile na sesji uciento z funduszu MOPS? prosze bez chamstwa.
-
Co za chamówa w tym urzędzie,znów Buzar z WOK sie
reklamuje ,wciskajac kity mieszkańcom,wymieniajac na sesji podwójnie
zajęcia!!!a władze na to przystają!!Ciekawe czemu???
-
Hej szukam dziewczyn na rozbierane sesje, w zamian zdjęcia do
portfolio. adam.wgielek45@wp.pl
-
Witam
Wiadomo czy poniższe punkty uzyskały akceptację?
"10.Uchwała Rady Miejskiej Wałbrzycha w sprawie udzielenia dotacji
celowej w wysokości 25.000,- zł dla Parafii Rzymskokatolickiej p.w.
Najświętszego Serca Jezusowego na prace konserwatorskie przy
zabytkowym kościele parafialnym p.w. Najświętszego Serca Jezusowego
w Wałbrzychu.
11.Uchwała Rady Miejskiej Wałbrzycha w sprawie udzielenia dotacji
celowej w wysokości 25.000,- zł dla Parafii Rzymskokatolickiej p.w.
Zmartwyc...
-
potrzebne wszelkie materialy na egzaminy z sesji letniej na I
rok...doslownie wszystko, probne egzaminy, egzemplarze z tamtego
roku oraz moze jakis tegoroczny przeciek, bylbym wdzieczny za
wszystko....bo trzeba sobie pomagac....we can make a deal....
-
zrobie sesje zdjeciowa kobietom - szukam odwaznych modelek
Kristofkrk@o2.pl
-
Na stronie urzędu dostępne są:
-termin najbliższej sesji oraz porządek obrad
- miesięczny harmonogram posiedzeń komisji
na chwilę obecną trwają pracę nad kompresją plików dźwiękowych w pliki mp3
mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości będzie można "ściągać" sesję ze
strony urzędu
Pozdrawiam Radny Paweł Szpur
www.um.walbrzych.pl/strony/um_rm_sesje.htm
www.um.walbrzych.pl/strony/um_rm_hpkrm.htm
-
Ja stawiam na danke M
-
www.wiadomosciwalbrzyskie.pl/4298,aktualnosci.zaczelo.sie.bardzo.goraco.wracamy.po.przerwie.technicznej.html
-
Witam,
Czy w Wałbrzychu jest jakiś fotograf amator, który podejmie się wykonania sesji zdjęciowej na zasadzie TFP?
-
Panie Napieralski bardzo Pana proszę rozpieprz Pan tą śmieszną strukturę SLD w Wałbrzychu z jej "liderami" na czele. Jak ludzie lewicy mogą bez żadnych skrupułów podnosić rękę za likwidacją miejsc pracy w Wałbrzychu. Dzisiaj była likwidacja stanowisk w Straży Miejskiej a na komisjach podnosili rękę za uchwałami mającymi na celu zwolnienia w Biurze Obsługi Socjalnej i na stanowiskach administracyjnych w szkołach (około 40 osób). Jak Pani Pawełek, Marosz, Socha, Pan Dobrowolski mogą dzisiaj ...
-
Witam Wszystkich i mam pytanie jakie ciekawe pomysły macie na zrobienie zdjęć plenerowych do ślubu w Wałbrzychu lub okolicy? Nie chce być nie grzeczny i chamski ale nie interesują mnie zdjęcia w Zamku Książ lub w Szczawnie Zdroju. Dziękuję za pomysły pozdrawiam.
-
Podzielcie się plotkami z chorym. Z góry dziękuję