sesja

(29 wyników)
  • Witam, chciałabym zrobić sobie sesję ciążową, czy któraś z Pań miała taką robioną w Ciechanowie i mogłaby mi kogoś konkretnie polecić?
  • Witam . Mam pytanie czy w naszym mieście można sobie u jakiegoś fotografa wykonac sesję ciążową , czy w ogóle ktos się tym zajmuje ? może jakaś mama miała taką sesję jeśli tak to proszę o opinie i jakiś namiar.Z góry bardzo dziękuję
  • Co tam ciekawego było na sesji rady miasta. Cóż znowu wymyślili burzyciele Ciechanowa?
  • Po kilku miesiącach Rada Miasta powraca do tradycji porannych sesji. Jak powiedział Pan Przewodniczący, na sesjach w godzinach popołudniowych radni pracowali "pod presją czasu", co przeszkadzało im efektywnie procedować. No oczywiście, przecież radny też ma prawo do prywatnego życia, chce popołudnie spędzić w domowych pieleszach lub na zakrapianym przyjęciu. Poza tym dieta w wysokości niewiele wyższej niż minimalna płaca netto nie rekompensuje w żaden sposób utraconego jednego popołudnia w mi...
  • Kiedy odbędzie się pierwsza sesja nowej Rady Miasta? Gdyby sesja odbyła się jeszcze w tym tygodniu to nowy przewodniczący Rady na podstawie opinii radcy prawnego mógłby przyjąć zaprzysiężenie obecnego prezydenta na następną kadencję i druga tura wyborów byłaby odwołana!
  • Fotografia to moja pasja. Nie stawiam na sprzęt (bo nie każdy mający lustrzankę to fotograf) lecz na pomysł i wykonanie. Oferuję wykonanie sesji narzeczeńskiej, dziecięcej oraz profesjonalną obróbkę zdjęć. Proszę o kontakt : wspolpracazdjecia@onet.pl
  • Sesja(12)

Co tam ciekawego na wczorajszej sesji?
  • Obserwuję sesje powiatu już drugą kadencję i zaczynam się martwić o zachowania radnego CBUW - pana Tyszkiewicza. To juz chyba 5 sesja tej kadencji a pan radny odezwał się tylko raz i to broniąc starostę. Przy głosowaniach w najgorszym wypadku szef CBUW się wstrzymuje, a jego koledzy z klubu nawet nie trzymają dyscypliny i są za. Co się stało? Czyżby cichy układ z koalicją, ale tak za nic? Jedyna bezpartyjna formacja w powiecie traci swoją tożsamość.
  • Witam, zakładam temat, bo jednak mój post znikł w gąszczu tematów: poszukuję modelki do fotografowania, sztuczne obiekty już mi się trochę znudziły, nie oferuję wynagrodzenia ponieważ jestem amatorem, nie będę nigdzie umieszczał zdjęć (chyba, że za zgodą osoby fotografowanej), mam 21 lat, jestem studentem i od 2 m-cy fotografia to moje nowe hobby :) jeśli będą zainteresowane osoby proszę o kontakt gg: 37348028
  • Nie zgadzam się aby moje pieniądze dostawał za swoje żenujące wystąpienia radny Kęsik. Nie jestem z żadnej grupy - koalicji, czy opozycji. Byłam wczoraj na sesji i czułam się zażenowana. Jak można czepiać w taki chamski sposób drugiego człowieka? Atak za bład w gazecie samorządowej, błąd polegający na niedopatrzeniu i zapisaniu "kulturalna" zamiast "kultury", był na poziomie rynsztoka. Radny od kultury, człowiek mieniący się "poetą", humanista, mówi kilkanaście minut o tym jak w...
  • TC doniósł, że pani senator, rozczarowana wynikami wyborów w Ciechanowie, oświadczyła w homilii do radnych, że nasze miasto tkwi jeszcze w III RP. Pragnę panią senator odesłać do preambuły konstytucji RP. Dopóki ten tekst nie zostanie zmieniony będziemy mieć w kraju III RP, a nie IV RP jak życzy sobie pani senator. To skrajna megalomania porównywać zwycięstwo wyborcze PiS do odzyskania niepodległości (numery RP liczone są utratą i odzyskaniem niepodległości). Ps. Czy aby z tej IV RP, ...
  • Czy ktoś orientuje się czy w Ciechanowie można gdzieś zrobić profesjonalną sesję zdjęciową? Chodzi o zdjęcia do portfolio. Bardzo bym prosiła o odp.
  • hej wiecie może ile mniej więcej może kosztować sesja u fotografa? chodzi mi konkretnie o chrzciny....
  • Dlaczego pani prezydent Gładysz wnosiła na sesji Rady Miasta o zdjęcie punktu o zmianie przeznaczenie terenu na Krubinie.
  • Dobrze, że się taka sesja odbyła. Kawa na ławę i wszystko jasne! Kiwit po tym co usłyszałem na sesji od ludzi z gminy jest u mnie skreślony. Jak sam usta otworzył pogrązył się do reszty. Popiera, nie popiera, sam nie wie co podpisał , jakieś pisma śle do marszałka o odrolnienie tych hektarów pod śmieci dla Warszawy, potem wypiera się w żywe oczy, no żenada! Uszom nie wierzyłem, że można tak bredzić!
  • j/w ktoś brał, czy to pomaga, ile kosztuje? ponoć poprawia koncentrację itp.
  • Jutro kolejna odsłona ciechanowskiego Targowiska Próżności. Grupka ludzi, którzy skacząc ze swojego EGO na swój IQ naraziliby się na poważne urazy, zbierze się jak co miesiąc aby swoim ględzeniem ułatwiać codzienne życie nam, bezmyślnym ciechanowskim masom, które bez nich zginęłyby marnie. Tym razem jednak tęgie umysły wybranych spośród wybranych mają poświęcić jednego spośród siebie w ofierze dla dwóch krwiożerczych panów, którym ślepo służą. Wzmocnieni podwyżkami w dobie zwoln...
  • dowiedziałem się,że pani Chojnacka jeździ na jakieś kursy w towarzystwie ZP za publiczne pieniądze, że pracuje w 5 miejscach. Czy można popierać taką osobę na radną? To samo jej przyjaciel - dobrego słowa o nim nie mówi nikt, ani w szkołach ani w starostwie. Po co tacy u władzy? Chyba po to, żeby zapełnić kieszenie?
  • W "TC" jest artykuł poświęcony uroczystej sesji nt. "Zamek Książąt Mazowieckich w Ciechanowie wczoraj - dziś - jutro". Chodzi o pełną rekonstrukcję zamku, ale zgromadzeni zaznaczyli, że dobrze by było gdyby zabudowaniom gotyckim w formie nadać współczesną treść (np. przykryć cały zamkowy kompleks nowoczesnym przeszklonym dachem) Jak uważacie, czy zabudowania w zamku powinno się zrekonstruować zgodnie z historią, czy też zaszaleć i wprowadzić turystów w szok. (w artykule użyto poró...
  • Dobrześ mu pan powiedział, Panie Wardziński!!! Grosza bym nie dał takim typkom!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się