sesja

(21 wyników)
  • nie wiem jak wy, ale ja niestety tyję w czasie sesji- apetyt lepszy niz zwykle...Jem, żeby mieć siłę się uczyć, żeby nie zasnąć, jako przerywnik w nauce...ratunku! jak to jest w waszym przypadku?
  • Na pewno są na tym forum studentki.Ja już teraz mam masę nauki,a sesja jeszcze się nie zaczęła.Niestety zwykle nie jem słodyczy i nie przekraczam 1000kcal,zwykle koło 700.Ale teraz czuję,że potrzebuję np.czekolady, czy normalnego "stołówkowego" obiadu,żeby myśleć,czytać,uczyć się.Mogę sobie pozwolić najwyżej na pół godziny ćwiczeń dziennie,ale tym nie spalę kalorii. Macie jakieś patenty,żeby nie przytyć?Nie jem po 19.00,ale o 23.00 chce mi się już wymiotować,teraz chodzę spać o 24.00,ale jak...
  • Chodzi mi o efekt polyskujacej skory, ale nie brokat.
  • Zobaczcie jak te biedne kobiety tam wyglądają: jedna jakaś przygarbions, drugą postarzyli, tak fajnie wyglądała przed, trzecia jak wystraszona, ogólnie, do bani
  • U mnie przez ostatnie dwa tygodnie ogranicza sie do prysznica gdzies tak pomiedzy Weberem a Popperem:)Zero pillingow , maseczek , kapieli itd. itp. Z braku czasu musialam sobie nawet aerobik darowac - normalnie czuje jak mi tylek tluszczem obrasta.I do tego ten niewiarygodny apetyt.Geba mi sie poprostu nie zamyka.A jak tam u Was ?Pozdro.
  • Bu bu bu:(((
  • Slyszalam ze sa preparaty poprawiajace pamiec i koncentracje? Ale czy rzeczywiscie warto po nie siegnac? (mam na mysli tylko bezpieczne srodki, nie prochy) Marta
  • Szukam na necie zdjęć Dody I Majdana z nowego CKMu. Znalazł ktoś ? Podobno są super.
  • po prostu nie mogę już patrzeć na swój brzuch, ale wciąz sięgam po ciasteczka, kanapki... siedzę w domu i uczę się do sesji, ale ciagle myślę o jedzeniu, ale też i o tym, że powinnam pocwiczyć :( zmotywujcie jakos paskudnego lenia!
  • mam takie pytanie czy jezeli bylam pierwszy raz w solarium na 5 minut czy za drugim juz razem spokojnie moge isc na 10 min???? jaki bedzie tego rezultat????
  • wlasnie stala sie posiadaczka takiego solarium, niestety bez instrukcji :( Solarium ma 3 pokretla, 1 to tiemr, ale 2 z przodu nie moge rozgryzc :( Sa male i maja skale od 0 do 10...do czego moga sluzyc? I czy takie solarium w ogole opala ;) ? Ile sesji, ile minut trzeba, zeby opalic buzke ?
  • Mój problem to zaskorniki,nie tylko na nosie ale na calej twarzy.Juz nie wiem jak sie ich pozbyc(innym sposobem niz wyciskanie)dlatego chce sprobowac kuracji kwasami.Jak bedzie korzystniej?lepiej wybrac sie do kosmetyczki,drozej ale dobrze,czy kupic krem z kwasami w aptece,taniej ale nie wiadomo z jakim skutkiem,bo boje sie podraznien itp.Co lepiej wybrac?
  • zaczepiła mnie wczoraj w klubie fitness dziewczyna-zaprosiła na spotkanie dotyczące sesji fotograficznej-twarze do reklam itd..Dała wizytówkę-(firma - agencja reklamowa o nazwie "arista"). I mam pytanko-czy któraś z Was spotkała sie z czymś takim?czy to nie jest wyłudzanie pieniędzy albo jakis podobny kit? Pozdrawiam D!
  • Mam sporo pajączków na nogach....i na dodatek ich liczba z roku na rok się powiększa...:(( Niedługo całe nogi będę miała fioletowe:((( Co robić? Kiedyś lubiłam pokazywać nogi latem...teraz zgroza... Jestem zrozpaczona. Co można na to poradzić (zarówno z metod nieinwazyjnych jak i inwazyjnych)? Słyszałam o laserze i skleroterapii....koszt lasera za 60 impulsów (to dużo czy mało????) - 300 zl. Skleroterapia....100 zl za sesję. Ale co to znaczy sesja?? Mam ich dość sporo i są rozleg...
  • Zerknij proszę do tego wątku. Nie wiem czy zdałas egzamin z pedagogiki specjalnej, ale w każdym razie wątek dotyczy tego egzaminu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=245&w=20084915&v=2&s=0
  • Mam pytanie- czy komuś wyszła ta pasta? Chciałam z ciekawości spróbować z tą "kulką" i nie wiem czy to ja robię coś nie tak czy to z tym przepisem jest coś nie tak...
  • dziewczyny!! wymyslilam sobie na karnawalowa impreze stroj diablicy - ciuszki skompletowalam, ale zastanawiam sie nad makijazem? macie jakies pomysly, a moze wiecie gdzie w necie mozna znalezc jakies inspirujace zdjecia? Myslalam o mocno ciemnych powiekach i krwisto czerwonych ustach... jakies inne koncepcje?
  • że te dziewczyny maą tak ładnie wygolone bikini i nogi jaki sposób depilacji da taka gładkosć i nie chodzi mi o to ze jest retusz na zdjeciach itd :)
  • czesc, dla miesiecznika "Jestem" przygotowuje sonde i szukam kilku kobiet w wieku do 35 lat, ktore powiedza, co mysla o swoich nogach. Czy uwazasz, ze sa zgrabne, niezgrabne, za dlugie, za krotkie, za malo umiesnione, a moze krzywe, albo za mocno owlosione i musisz je depilowac codziennie? Czy je lubisz, czy nie, co ci sie w nich podoba, a co chcialabys zmienic? I co robisz, zeby ukryc ich niedoskonalosci? A co o twoich nogach mysli twoj partner? oprocz opinii kobiet, bedzie jes...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się