sesja

(40 wyników)
  • O której jutro zaczyna się sesja i czy kazdy może tam przyjść. A tak zapytam to czemu jest takie zainteresowanie jutrzejszą sesją ?.
  • Właśnie niedawno zaczęła sie w Tarnobrzeskim Domu Kultury na małej sali kameralnej sesja RM w sprawie likwidacji placówek oświatowych w TBG. Zobaczmy jak radni zagłosują I JAKIE ARGUMENTY BĘDĄ PRZEDSTAWIALI PM i poszczególni radni ,co do powiedzenia będą mieli dyrektorzy likwidowanych szkół i przedszkoli!!!!!!! !!!!! O szkołach będzie się mówiło prawdopodobnie około 19.00.WSZYSCY NA SESJĘ!!!!!!!
  • Czyżby po ostatnich popisach naszych złotoustych władza zdecydowała, że nie będzie już tej szopki publiczne pokazywać? A miało być tak dobrze?
  • 2011-09-01 Nadzwyczajna Sesja Rady Miasta W dniu 02.09.2011 r. w Urzędzie Miasta Tarnobrzeg ul. Kościuszki 32 pok. 201, odbędzie się Sesja Nadzwyczajna Rady Miasta . Rozpoczęcie obrad o godzinie 9.oo Porządek obrad: 1. Otwarcie sesji i stwierdzenie prawomocności obrad. 2. Rozpatrzenie i przyjęcie projektów uchwał w sprawie: a/ zmiany uchwały w sprawie wysokości opłat za usuwanie pojazdu z drogi i jego parkowanie na parkingu strzeżonym oraz wysokości kosztów w prz...
  • Ludzie oświaty, kultury, rodzice przyjdźcie na sesję w czwartek!!! Kiedy radny Motyka nadstawił swoją głowe w sprzeciwie likwidacji szkół i przedszkoli, za co ma być mu na tej sesji odebrany mandat, teraz wy wszyscy powinniście wesprzeć go chociazby swoja obecnością. Niech mastalerz wie ze nie uda mu sie tego zrobić po cichu i w nocy . Ten punkt zaplanował sobie na sam koniec sesji (jak myslicie, która to bedzie godzina?), a tuz przed tym punktem dwie arcyciekawe uchwały: jedna na temat utwo...
  • Ile ludzi przyjdzie na dzisiejszą pikietę na sesję?
  • Radni Mastalerz, Banaszek oraz radni PO podobno złożyli wniosek o zwołanie sesji w sprawie wody w Wielowsi.
  • Czy ktoś może mi podpowiedzieć czy można uczestniczyć jako obserwator w sesji rady miasta? Chodzi mi o tą sesję dotyczącą zmian w szkolnictwie! Czy ktoś może podać datę i godzinę tej sesji? Chciałbym to zobaczyć i posłuchać argumentów Prezydenta na którego głosowałem żeby wyrobić sobie zdanie!!! .Jestem ciekaw co będą mówili radni, co PM zaproponuje zwalnianym nauczycielom likwidowanych szkół, jakie przedstawi argumenty dotyczące tych likwidacji, po co wydano pieniądze na inwestycje wcz...
  • Jak w tytule.
  • sesja(8)

czy oglądał ktos dzisiaj w Mtt sesję Rady Miasta i jak Wam się podoba przewodniczący d/s nauki, oświaty i kultury fizycznej????????
  • Pokazywali teraz w MTVT,Ale Norbert zbeształ mleczarza i świętojebliwego, ośmieszył ich nieudolne rządy,siedziały pajace i udawały,że deszcz pada.Zero repliki.
  • Polecam wczorajszą sesję rady miasta, dostałem szoku co ten człowiek opowiada, jak gardzi ludzmi i mówi wprost o zwalnianiu wszystkich którzy myślą inaczej jak on, wykonczeniu wszystkich nieudaczników, pozbyciu się w radzie wszystkich przeciwników, pogardzie dla tych którzy w mieście bezrobocia chcą pracować, wyśmiewaniu mediów, internautów, nauczycieli, rodziców, wychwalaniu tylko tych którzy pracują 24 godz na dobę pod dyktando prezydenta, i mówi o sobie " Ja rządzę autorytarnie", nie boję ...
  • Ostatnio jakoś nam Miejska Telewizja zaniemogła. Czyżby interweniował prezydent Dziubiński, aby sesji nie puszczać. A może Józek (bez domu) postanowił podjąć interwencję właścicielską. KIEDY BĘDZIE RELACJA Z SESJI?
  • kto zawalczył niech się melduje www.youtube.com/watch?v=m8QWorF8mqE&feature=related
  • W echu dnia pisze, że jeden z radnych chce zwołać sesję nadzwyczajną, aby uhonorować ofiary sobotniej tragedii oraz nadać pośmiertnie Prezydentowi Kaczyńskiemu tytuł honorowego obywatela miasta. Według mnie to świetny pomysł na oddanie czci ofiarom sobotniej tragedii.
  • Za mniej więcej dwie godziny cała rzesza zasłużonych dla miasta Tarnobrzeg zostanie nagrodzona. Tarnobrzeg musi być prężnie rozwijającym się miastem skoro tyle tęgich głów przykłada się do jego rozwoju. Robią to niewątpliwie społecznie i zupełnie gratis poświęcając się dla mieszkańców. Pomyślności dla mieszkańców, jesteśmy w dobrych rękach! Wręczenie Medalu „Zasłużony Tarnobrzeżanin” Annie Banaszak, Zygmuntowi Cholewińskiemu, Małgorzacie Chomycz –Śmigielskiej, Zdzisławo...
  • Czopek z Uzielem nie mogą usiedzieć na sesji,Uziel nawet mowi że czas to pieniądz to po jaką cholere zostali radnymi że nie mogą wytrzymać raz w miesiącu jednej sesji.A tak na marginesie z tego co mi wiadomo Czopek reprezentuje osiedle Wielowieś czy nie ma tam naprawde młodych zdolnych i wykształconych ludzi aby startować na radnego tylko od paru lat ten sam. Przecież on nie wie co się na tych sesjach dzieje mimo swoje wieloletniego doświadczenia.Wstyd Wielowieś.
  • wie ktoś?
  • Jutro na sesji Radni maja zdecydowac czy zgadzaja sie na zakup stadionu od Klubu Sportowego "Siarka" i czy w zwiazku z tym wyrazaja zgode na zaciagniecie przez "Miasto" (czyli podatnikow) 600 tys. zl. kredytu.... Oczywiscie ta suma rozwiazuje kwestie zaplacania zaleglych skladek ZUS pracownikow klubu ( ktorych Prezes J. Dziubiski nie placil)... Zastanawiam sie tylko nad jednym: Czy Klub nue moze oddac Miastu za symboliczna "Zlotowke" ( a nie "symboliczne 600tys.) stadionu ( wlasnosc...
  • Co sadzicie o sesjach Rady Miasta Tarnobrzega? Mnie trafia szlak jak widze co nasi radni wraz z przewodniczacym prezentuja. Panowie troche kultury by sie przydało!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się