sesja

(185 wyników)
  • pytanie do dziewczyn które planują sesję plenerową daleko od miejsca zamieszkania. Jadę na sesje do Sopotu a mieszkam w centrum polski (250 km) od Sopotu. Jedziemy rano wracamy wieczorem. Macie pomysł gdzie mogę się przebrać w suknie? bo przecież nie będę w niej jechała 250 km :)
  • czy ktoś jest mi w stanie polecić usługi sprawdzonego fotografa z rybnika lub okolic? pobieramy się w czerwcu 2015 i po woli zaczynamy szukać. niestety duże znaczenie ma dla nas cena - tak do 1500 ;/
  • ku przestrodze panien uważających, że ślub to wspaniała okazja do pokazania pustki własnej łepetyny: www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-19384639 w skrócie: panna młoda zażyczyła sobie fotki w rzece czy jeziorze (jest water w tekscie ) suknia stala się ciężka od wody na tyle, że baba zatonęła.
  • Pobieramy się na Mazurach i marzy mi się sesja nad jeziorem. Natknęłyście się gdzieś może na taką sesję? Szukam pomysłu, a ze zdjęć nad wodą znalazłam tylko nadmorskie plenery.. Może wpadło Wam coś w oko?
  • Hej, jakie macie plany na sesję zdjęciową? Wolicie wybrać się sami z fotografem czy bierzecie obstawą (świadek, świadkowa plus ich osoby towarzyszące)? Osobiście wolałabym kameralnie ale jak to przekazać świadkom aby się nie obrazili? (sesja zdjęciowa w dniu ślubu)
  • hej. szukam miejsca w Warszawie gdzie można zrobić sesje fotograficzna na dachu jakiegoś wieżowca. ideałem byłby jakiś wieżowiec, biurowiec ale tam trzeba mieć przepustkę. macie może jakiś pomysł jak to zrobić. pomożecie?;)
  • Dlaczego rozpoczynam ten wątek... otóż pracuję w jednym z biurowców w Warszawie, tak się składa, że wewnątrz tego biurowca znajduje się fontanna. W sezonie ślubnym ze dwa razy w tygodniu pojawiają się tam zestawy para młoda + fotograf, w celu pstryknięcia kilku fotek. Ja osobiście nadziwić się nie mogę, kto chciałby fotografować się na tle jakiejś tam fontanny, która nie jest w dodatku super ładna. Po co w ogóle robić sobie zdjęcia w miejscu, do którego nie ma się sentymentu, ni...
  • Jestescie takie kreatywne :) Pomyślałam,że możemy stworzyć listę pomysłów ciekawych sesji slubnych, narzeczeńskich ... ja jeszcze swojego tematu przewofniego nie wybrałam, a już czas Fajne sesje jakie widziałam - sesja kuchenna - narzeczeni (lubiacy jeśc :) bawiacy się w kuchni- obsypane policzki mąką, wkładanie głowy do mikrofalówki, pełnia szaleństwa - stary park - sesja artystyczna na tle drzew o grubych konarach, rozmarzona para - "gwiazdy fimowe" - para w limuzynie, ...
  • Monika swoim wpisem o sesji wiązanki ślubnej, przypomniała mi o czym co niedawno czytałam. Mianowicie spotkałam się z czymś takim jak dodatkowa(albo jako część pleneru) sesja Panny Młodej. Wytłumaczone było to tym, że Panna Młoda jako kobieta bardziej lubi pozować do zdjęć. Do końca nie wiem co o tym myśleć, no bo z jednej strony to racja, ale w sumie czemu Pan Młody ma być "poszkodowany"? Podoba mi się to chyba tylko w takiej wersji, że i Pan Młody i Panna Młoda mają takie osob...
  • dziewczyny podpowiedzcie gdzie wykonać sesję zdjęciową w Warszawie lub okolicach. Jeśli dopisze pogoda to występnie wybrałam park w Wilanowie, ale co jeśli będzie padać? W grę wchodzi sesja jedynie w dniu ślubu... Czytałam, że niektórzy porponują BUW (jak to zorganizować, czy można tam wejść z marszu czy trzeba wcześniej uzgodnić taką sesje - nigdy tam nie byłam jeszcze...) co jeszcze proponujecie?
  • koleżanki chłopak zajmuje się fotografią ślubną, jest amatorem, ale widać ze ma chlopak talent wysepilam letnia sesje narzeczenska nad morzem :P a Wy? miałyscie/planujecie cuś takiego?
  • Przy okazji wątku o kamerzyście zaczęłam się zastanawiać na co to komu potrzebne. Oczywiście wiadomo, co kto lubi, nikt nikogo do niczego nie zmusza, ale.... Tym razem fotograf towarzyszący młodej od wstania z łóżka przez wszystkie obowiązkowe ślubno - weselne czynności. Póki co uważam zdjęcia z 'przygotowań' za dość krępujące. Żadna ze mnie gwiazda żeby uwiecznić malowanie każdej powieki ;) Zdjęć z kościoła czy urzędu nie kwestionuję, choć to również komiczne jak pani bądź pan fotograf ...
  • czesc dziewczyny niestety z braku czasu bede miec sesje zdjeciowa tego samego dnia co wesele,na kilka godzin przed kosciolem. makijaz i fryzure bede miec wiec we wczesnych godzinach rannych i tu moje obawy, boje sie, ze fryzura, jak i make up nie wytrzymaja calego dnia. czy ktoras z was tez tak miala i nie splynal jej make up? czy moge byc pewna ze trwale kosmetyki nie zaczna znikac z buzi po kilku godzinach? z gory dzieki za odpowiedzi
  • dziewczyny kiedy robicie sesje plenerowa? mi fotograf proponuje w jakis inny dzien juz po slubie ale ja sie zastanawiam czy nie lepiej w dzien slubu tylko wczesnie. Wiem ze to by sie wiazalo z wczesniejszym pojsciem do fryzjera i kosmetyczki aczkolwiek sobie mysle ze to wlasnie w ten dzien bede wygladala wyjatkowo z super makijazem i fryzura a nie kilka dni pozniej i juz sama nie wiem?? jak wy planujecie?? dodam ze slub mam o 15 a na sesje musialabym dojechac do miejsca oddalone...
  • Witam, jestem nowa na tym forum, ślub we wrześniu i powoli sobie planuję różne rzeczy. Chciałam się zapytać zorientowanych w temacie, ile mniej więcej może trwać sesja z fotografem? Na czas samego ślubu i wesela mamy zaprzyjaźnionego fotografa-amatora, ale chcemy też mieć profesjonalną sesję w plenerze (np. Wilanów, Starówka czy coś innego podobnego). I teraz zastanawiam się, kiedy najlepiej taką sesję zaplanować? Ile czasu to potrwa (orientacyjnie)? Lepiej przed ślubem, w trakcie wes...
  • Co sadzicie o sesji zdjeciowej w czasie/trakcie trwania wesela- wychodzicie czy tez sesje przekladacie na tydzien po slubie,lub przed samym slubem.Moze sie komus naraze,ale moim zdaniem jest to nieeleganckie-takie zostawienie gosci.Bylam na weselu,gdzie panstwo mlodzi pojechali sobie na sesje i...nie bylo ich ponad 3 godziny! Jeszcze o takiej porze od 19:00 z hakiem,wrocili ledwo przed 23:00,albo nawet po.Jakie jest Wasze zdanie na temat sesji zdjeciowych?
  • Dziewczyny, został mi tydzień do sesji narzeczeńskiej a ja nie ma pojęcia gdzie możemy zrobić fajne fotki. Pozostaje warszawa i okolice, poradźcie coś, proszę...
  • Hej :) Dziewczyny, mam pytanie dotyczące sesji zdjęciowej, nie w dniu ślubu, tylko np. następnego dnia, w niedzielę. Co zrobić, żeby fryzura (+ ew. upięty welon) i makijaż wyglądały perfekcyjnie jak w dzień ślubu? Czy same się przygotujecie do takiej sesji w plenerze czy np. umawiacie się na ten dzień z wizażystką? Może to dziwne pytanie, ale jestem ciekawa jak to sobie organizujecie :) Dziękuję za wszelkie pomocne wskazówki. Pozdrawiam serdecznie.
  • Dziewczynki powiedzcie kiedy zamierzacie zrobić sesję zdjęciową? W trakcie wesele się wymkniecie? Czy może kilka dni po weselu? Szczerze mówiąc nie bardzo wyobrażam sobie robić to po weselu, bo wiadomo że już tak samo się wyglądać nie będzie. Więc może z 2 godziny przed ślubem? Widziałam, że niektóre dziewczyny tak mają zaplanowane...
  • dziewczyny chce sobie zrobic z mezem sesje zdjeciowa slubna, co prawda wesele mielismy rok temu ale nie robilismy sobie zdjec pozowanych, efekt jest taki ze mamy 300 zdjec z wesela i z kosciola, oczywiscie od fotografa w albumie, ale zadnego na ktorym jestesmy razem tylko we dwoje :/ znalazlam taka oferte- 10 zdjec wywolanych w formacie 20x30, 35 zdjec na plytce, dla mnie makijaz, cena 1000zl, nie orientuje sie w ogole w cenach, mylicie ze to drogo czy normalnie czy tanio? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się